Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MX5 - מישהו משלם מחירון???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע על אחת (2003 אוטומטית) שנמכרה אתמול ב110,000 שזה בערך 10,000 מתחת למחירון, יש עוד אחת ידנית (38,000 ק"מ יד ראשונה) אבל המוכר לא מוכן להתפשר.

מה אתם חושבים?

פורסם

אוטומטית זה סיפור בפני עצמו...

פשוט בזבוז של מכונית

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אוטומטית זה סיפור בפני עצמו...

פשוט בזבוז של מכונית

מעניין אותי לדעת... נהגת אי פעם על מיאטה אוטומטית וידנית?

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שלום

מיאטה אוטומטית פשוט סירוס אין מילה אחרת. אוטומט? ולהפסיד את אחת מתיבות ההילוכים הסקסיות שנוצרו בימינו עים מהלך קליק קלאק קצר אני לא חושב ותקנו אותי אים אני טועה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

יניב

ידנית כן!

אוטומטית נראה לי בזבוז על הניסיון...

מכונית שכל ההגיון שלה זה הנאה טהורה מנהיגה ממבנה קלאסי של הנעה אחורית והיגוי פנטאסטי ולא מכוח ברוטאלי - גיר אוטומאטי פשוט לא מתאים!

פורסם

:???: Maybe he did, maybe he didn't, but he is absolutely right, the auto miata sucks

מכונית שכל ההגיון שלה זה הנאה טהורה מנהיגה ממבנה קלאסי של הנעה אחורית והיגוי פנטאסטי ולא מכוח ברוטאלי
:wink: You need to drive one with power, it will open your eyes, they are a lot more fun to drive

.Moti who drove quite a few miatas, autos and manuals, stock powered and highly powered

פורסם
:???: Maybe he did, maybe he didn't, but he is absolutely right, the auto miata sucks

:wink: You need to drive one with power, it will open your eyes, they are a lot more fun to drive

.Moti who drove quite a few miatas, autos and manuals, stock powered and highly powered

בהחלט הייתי רוצה (במיוחד בטיל הפרטי שלך!) ואין לי ספק שעם כוח יש עוד כיף (ואולי פחד...)

אבל אם הייתה מיאטה 250 כ"ס אוטומטית מול המיאטה הידנית הסטנדרטית חלק מהאנשים היו יכולים להצדיק את האוטומטית במשהו...

לא אני! בשבילי מיאטה ידנית.

פורסם
ידנית כן!

אוטומטית נראה לי בזבוז על הניסיון...

מכונית שכל ההגיון שלה זה הנאה טהורה מנהיגה ממבנה קלאסי של הנעה אחורית והיגוי פנטאסטי ולא מכוח ברוטאלי - גיר אוטומאטי פשוט לא מתאים!

ההנעה האחורית וההיגוי הפנטסטי לא כל כך קשורים לתיבת ההילוכים.

אני מסכים שהתיבה האוטומטית עושה רע למיאטה, אבל לומר כי מיאטה אוטומטית היא בזבוז של מכונית לדעתי זו שטות מוחלטת. לא פעם יצא לי לנהוג באותם קטעי נהיגה על הגרסא הידנית ומיד לאחר מכן על האוטומטית.

האוטומטית היא לא הבחירה הראשונה שלי, אבל מצד שני אני לא פוסל אותה על הסף כמו שכל כך פופולארי לעשות.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
ההנעה האחורית וההיגוי הפנטסטי לא כל כך קשורים לתיבת ההילוכים.

אני מסכים שהתיבה האוטומטית עושה רע למיאטה, אבל לומר כי מיאטה אוטומטית היא בזבוז של מכונית לדעתי זו שטות מוחלטת. לא פעם יצא לי לנהוג באותם קטעי נהיגה על הגרסא הידנית ומיד לאחר מכן על האוטומטית.

האוטומטית היא לא הבחירה הראשונה שלי, אבל מצד שני אני לא פוסל אותה על הסף כמו שכל כך פופולארי לעשות.

יניב

כנראה שאתה נהנה מהגג הפתוח ופחות מהחיבור עם המכונה.

פורסם

למרות הנטייה הרורה והמוצדקת להעדיף את המיאטה הידנית יש לקחת בחשבון את היתרונות שמציעה האחות האוטומטית.

גג נפתח,מראה מעולה ואיכות נהיגה שלא מביישת אף מכונית באותו מחיר ודוק: מה הייתם מעדיפים גולף ידנית מאותה שנה? אאודי A3 שנת 2002? או לרדת בשנתון ולקנות את דגמי הטורבו שלצד ההנאה מנהיגה ישחטו את הכיס.

לפותח הת'רד חד משמעית מיאטה נמכרת במחירון. אין לי מושג לגבי זאת שנמכרה ב-110K אבל שאני רכשתי את שלי (לפני חודש וחצי) היו עוד מספר מיאטות שנמכרו במחיר מחירון (אחת של מישהו מפורום הרודסטרים שלא התפשר על המחיר וכן היא הייתה אוטומטית ומדהימה).

יש לזכור שנמכרו מספר מועט של מיאטות ב-2003 ולכן ניתן אולי לשייך לכך את אי ההתפשרות על המחיר.

שוב, בבואך לקנות מיאטה שקול את האלטרנטיבות מבחינת מחיר ואם אתה מצליח להתגבר על המחסור בפרקטיות כדאי לך לשקול קנייה אפילו של אוטומטית סה"כ אני לא מתיימר להיות נהג מרוצים ואני נהנה מאוד מהנסיעה וגם מהיד הפנויה:wink:.

בכל מקרה בתור אחד שעשה בירור די מקיף העניין ומשוחד לחלוטין בנושא המיאטה אני כמובן ממליץ בין אם ידנית ובין אם לאו בכל מקרה אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות.

בהצלחה,

דביר

פורסם

יש לזכור שנמכרו מספר מועט של מיאטות ב-2003 ולכן ניתן אולי לשייך לכך את אי ההתפשרות על המחיר.

תיקון מיאטות ידניות כמובן כמדומני 9

פורסם
לפותח הת'רד חד משמעית מיאטה נמכרת במחירון. אין לי מושג לגבי זאת שנמכרה ב-110K אבל שאני רכשתי את שלי (לפני חודש וחצי) היו עוד מספר מיאטות שנמכרו במחיר מחירון (אחת של מישהו מפורום הרודסטרים שלא התפשר על המחיר וכן היא הייתה אוטומטית ומדהימה).

הערה קטנה: אוטומטית, מדהימה ונימכרה ב-4000 מעל המחירון...:wink:

אני שמח שקנית בסוף מיאטה.

יניב

W. Churchill

פורסם

יניב

לא צריך לשכב עם בחורה שלא מוצצת כדי לדעת מראש שזה בזבוז זמן...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא צריך לשכב עם בחורה שלא מוצצת כדי לדעת מראש שזה בזבוז זמן...:lol:[/

QUOTE]

אכן, טעם טוב ונועם הליכות... זה בדיוק הפורום בשביל הערות כאלו (ולא למשל אתרי סקס, חו"ח)

ואגב, עם גישה כזו לא פלא שאתה עדיין בתול...:)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...