Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטתי לנצל את השמש שהייתה היום ולשטוף את רכבי בפעם הראשונה.

לקחתי 2 דליים, באחד שמתי 2 פקקים של V7 ואת השני מילאתי במים.

עברתי עם מים על כל הרכב ולאחר מכן סיבנתי את כולו באמצעות כפפת מיקרופייבר (בהתאם לשיטת 2 הדליים).

כשעברתי עם מגבת הוואפל לייבוש הבחנתי מידי פעם בנקודות של לכלוך שלא ירדו בזמן השטיפה. עם הציפורן זה ירד כך שזה לא פגם בצבע.

בנוסף לכך, למרות שהקפדתי להכניס מים עם סבון לחריצים שבגריל הקדמי עדיין הלכלוך שהצטבר שם לא ירד.

האם להגביר את ריכוז הסבון בפעם הבאה? (נגיד, 3 פקקים?) אולי להשאיר את הסבון על הרכב יותר זמן? או שהסבון פשוט עדין מידי ובאמת הייתי צריך להתעקש על הסיטרוס שלא קניתי?

עוד דבר שפחות קריטי: כשנסעתי ברכב שמתי לב שהשמשות לא צלולות. הן כן היו שקופות אך בשעות הערב האורות של הרכבים ממול ממש השתקף בכל השמשה. האם זה אומר שלא ייבשתי כראוי את השמשה? או שזה משהו ברור מאליו והייתי צריך לעבור על השמשות עם חומר ניקוי לשמשות?

דרך אגב, אחרי השטיפה עברתי עם וקס של קאר פלאן על כל הרכב. יצא מבריק ונוצץ. אני מאוד מרוצה

כשהמיכל ווקס יגמר, האם לקנות אותו שוב? (הוא יחסית זול) או שכדאי להשקיע יותר כסף במשהו יותר איכותי? (אין לי מושג למה לצפות. זה הרכב הראשון שלי והשטיפה הראשונה שלו. ממה שיצא היום אני מרוצה, אך אולי זה כלום ביחס למה שאפשר להגיע עם חומרים אחרים)

אז על איזה ווקס אתם ממליצים? (הרכב פיג'ו 208 לבן)

ודבר אחרון- ג'אנטים. איך אתם מנקים אותם? יש לי גישה לחומר שמתיזים ברחיצת מכוניות. כדאי לתת כמה ריסוסים נקודתיים ולאחר מכן לשטוף במים? או שהחומר הזה חזק מידי והוא יהרוס לי את הג'אנט?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מציע לך לבצע פלסטלינה להורדת הליכלוך,אחריה הפך ירגיש חלק.

בשביל לנקות את הפלסטיק של הגריל מוכרים מברשות.

הקרפלן נותן תוצאות לא רעות ביחס למחיר,פשוט לא מחזיק הרבה זמן. אם התוצאות מספקות אותך אחת ל חודשיים-שלושה צריך ליישם שוב.

לא מכיר את החומר ברחיצות,אך חומר מומלץ הוא של חברת sonax,אני גם משתמש בו והוא מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה יוליאן על התשובה המהירה.

איזו פלסטלינה מומלצת? (חברה וסוג) האם היא מספיקה להרבה שימושים כך ששווה להשקיע באחת טובה? (להזמין מאיביי או לקנות כאן?)

בנוגע לsonax, יכול לתת לינק? מה אופי השימוש? למלא מתז ולהתיז כמה שפריצים ואז לשטוף במים?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לגבי אופן השימוש,משפריץ את החומר על הג'אנט כאשר הוא קר.

מחכה כדקה,לא זוכר זמן מדויק אבל רשום על הבקבוק ועם מים מסיר את החומר.

אם יש לכלוך ממש עקשן יש מברשות לגאנטים כך שאחרי שאתה משפריץ את החומר אתה מנקה עם המברשת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...