Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שטח בסדר גודל של 30K.

המטרה היא מעט מאוד נסיעות של האישה לרכבת ביום יום, טיולים בסופ"ש ורצון לשיפורים שאעשה לרכב בעצמי.

חשבתי על רכבים כגון טראנו/טרופר/גאלופר?

חשובה לי האמינות, כמובן שהכל יחסי מן הסתם במיוחד בשנתונים הללו אבל בכל זאת.

פחות אוהב את הקטנות כמו הג'מיני.

מעדיף שהרכב יהיה מעל שנת 2000.

תודה לעוזרים!

פורסם

לדעתי טרופר הוא הבחירה הנכונה. אחד מה-SUV-ים היותר נוחים לנהיגה יום יומית, בעל יכולות שטח מצויינות, עלות וזמינות חלקים טובה ומחיר שעומד בדרישה שלך. אני הייתי ממליץ על טרופר בנזין, מוסב לגפ"מ, שמין הסתם כבר עבר שיפוץ גיר.

ברשותי כבר שנתיים וחצי טרופר בנזין 2001 ארוך מוסב לגפ"מ שמשמש אותי ביומיום ובלא מעט טיולי שטח ואני מאוד מאוד מרוצה. (הרכב לא למכירה...)

ארז רונן

פורסם

בתקציב של 30.0 אש"ח יש סיכוי גבוה מאוד שהאוטו שתקנה, כל אוטו, יתן לך ביס גדול בארנק.

מכל המכוניות שרשמת הטראנו כנראה יהיה עם פחות תקלות, אבל ברכב בודד הכל יכול לקרות. צפה לתקלות קטנות וגם לתקלות גדולות. זה יגיע. בוודאות.

אתה יכול להוסיף את הפאג'רו Q ששווק כאן עד שנת 2000 (ובשנת 2001 הוחלף בפאג'רו קינג). אבל כאן, מנסיון, עלויות האחזקה לא זולות.

עוד רכב שיכול לבוא בחשבון זה הסאנגיונג מוסו.

בכל מקרה אתה מחפש את הרכב הכי שמור שאתה יכול למצוא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...