Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות במד הדלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

לאחרונה צצו לי בעיות מוזרות במד הדלק.

פעם אחת תדלקתי מיכל מלא והמד נשאר על "פול" במשך 300 ק"מ ואז התחיל לרדת.

אחרי שפירקתי אותו ולא-יודע-מה-עשיתי-לו-שם הוא התחיל לעבוד נורמלי, רק שהבעייה איתו זה שעכשיו הוא מראה "פול" רק אחרי נסיעה טובה של שעה. ז"א עד ה 3\4 מיכל הוא עולה מיד לאחר התדלוק, ואת הרבע האחרון לוקח לו שעה (60 דקות) לעלות.

הירידה בסדר ותקינה.

בדקתי בפורומים אחרים ואנשים עם תופעה דומה כתבו שיכול להיות שיש בעיה במינוס או בחיווט עצמו. (הלוח יובא מחו"ל, הגיד של היוניט דלק בצמה של הלוח מחוונים נחתך, "הוארך" וחובר בחזרה.)

מישהו מכיר \ נתקל?

ואיך אני מוצא \ מוציא את היוניט מתוך הטנק דלק?

טויוטה סטרלט 97'.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היי חברים.

לאחרונה צצו לי בעיות מוזרות במד הדלק.

פעם אחת תדלקתי מיכל מלא והמד נשאר על "פול" במשך 300 ק"מ ואז התחיל לרדת.

אחרי שפירקתי אותו ולא-יודע-מה-עשיתי-לו-שם הוא התחיל לעבוד נורמלי, רק שהבעייה איתו זה שעכשיו הוא מראה "פול" רק אחרי נסיעה טובה של שעה. ז"א עד ה 3\4 מיכל הוא עולה מיד לאחר התדלוק, ואת הרבע האחרון לוקח לו שעה (60 דקות) לעלות.

הירידה בסדר ותקינה.

בדקתי בפורומים אחרים ואנשים עם תופעה דומה כתבו שיכול להיות שיש בעיה במינוס או בחיווט עצמו. (הלוח יובא מחו"ל, הגיד של היוניט דלק בצמה של הלוח מחוונים נחתך, "הוארך" וחובר בחזרה.)

מישהו מכיר \ נתקל?

ואיך אני מוצא \ מוציא את היוניט מתוך הטנק דלק?

טויוטה סטרלט 97'.

איתמר.

בתוך הטנק דלק אין יוניט - יש מצוף שעובד על התנגדות של מינוס עם סליל ועל הסליל ישנם שיניים שנוגעות בסליל ומעבירות התנגדות .

יכול להיות שהסליל שלך מלוכלך ולא מעביר התנגדות ויש לנקות אותו או שהשניים שלך נאכלו ויש לשפץ אותם במכון לספידומטירם . בהצלחה

JDM :twisted:

• תוכן חדש...