Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור הסמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים לא צריך להיסחף... דבר ראשון זה בסך הכל סמל זה לא מה שעושה את האוטו מהיר יציב בטיחותי וכו' כמובן שזה פחות אסטטי אבל לא צריך להגזים.. להדביק את הסמל עם דבק אפוקסי לאוטו זה ממש הגזמה.. הסמל עשוי מזהב?

סתם להשכלה כמה יכול לעלות סמל מפרוקיה 20 שקלים??

השיטה הכי טובה זה פשוט ללכת לחנות לאביזרי רכב ולקנות מדבקה עם הסמל של האוטו זה אולי נשמע דבילי אבל זה שווה..גם לא יגנבו גם לא עולה יותר מידי גם לא מתאמצים להדביק וכאלה..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
C4 לא מורחים, אלא לשים, מדביקים בגב הסמל, ומחברים מרעום וממסר...

הבעייה היא, שאולי הסמל ישאר, אבל זה יהפוך את הרכב לנטול תא מטען...

יודע , יודע , הכל נאמר בהלצה ...

למרות שתסכים איתי - שאילו היו קוראים בעיתון על 3-4 מקרים כאלה , התופעה הייתה נעלמת לחלוטין.

רק שתדעו - לשון החוק אוסרת לפגוע במישהו גם אם הוא בא לפגוע ברכושך.

כך למשל אסור לכם לירות בבן אדם אשר פרץ לביתכם ומנסה לגנוב (ולא מסכן את חייכם) , כך למשל האשימו את אותו בעל מרצדס ששיף את הכוכב שבסמל עד שחתך את אצבעותיו של זה שניסה לגנוב את הסמל , כך תבעו את המתנדבים באחד המושבים השכנים על שירו על כנופיית גנבי רכב.

אולי מקומם אתכם , אבל החוק מעדיף חיי ושלמות גוף אדם - נקלה ככל שיהיה , על פגיעה כלשהי ברכוש , ואתם יודעים מה ? בצדק.

פורסם

סיליקון שקוף. ולהחזיק את הסמל עם X מאיזולירבנד ב24 שעות הראשונות עד לייבוש מוחלט.

ככה עשיתי אצלי, הסמל ייצא אם ימשכו אותו בטיפה כח, אבל אין סיכוי שייפול מיוזמתו.

(3 פעמים נגנב אצלי הסמל האחורי ועוד הזרוע נטויה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההצעה עם המדבקה,

מדבקה של סמל זה מכוער כל כך, ולכן לא אשים את זה.

אין לי בעיה להשאיר את הרכב ללא סמל, למרות שאני אוהב אותו עם, אבל הבעיה שעכשיו יש לי שני חורים בבגאז' במקום הסמל.

מצד שני הסמל בטח יחזיק יומיים על האוטו - הונדה.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

יש האמת דרך לחבר חשמל לסמל?

לגבי הC4 אם אני מאוד רוצה אני יכול להשיג קצת (מוהנדס)וגם לשים את כך שרק הגנב יפגע.

הבעיה היא שאין לי מה לעשות עם סמל על האוטו אם אני נכנס לכלא....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...