Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום יש לי שני ילדים במושבי בטיחות של אוונפלו שהם די רחבים - הסיבה שאני מעדיף אותם היא כי ציון הבטיחות שלהם הוא מהגבוהים בקטגוריה.

ברוב הרכבים המשפחתיים הרגילים ברגע שאני מרכיב אותם המושב האחורי מבוטל (רק ילד קטן יכול לשבת בינהם) ובטח שאין מה לדבר על הרכבת מושב בטיחות או אפילו סלקל נוסף. (גם אם ניתן לדחוף בכוח עוד מושב, אני בספק אם המושב יהיה ממוקם בצורה בטיחותית באמת )

אני אומר את זה מניסיון ברנו פלואנס,פורד פוקוס וב I30-CW (הישן).

רציתי לשאול האם יש רכבים שיצליחו לאכלס שלושה מושבים כאלו ? או לפחות שניים + סלקל ?

באיזה קטגוריה יש לי סיכוי יותר טוב - רכבי מנהלים או מיני-ואנים ?

עדיפות לרכבים ודגמים בני 3-6 שנים.

ואם יש כמה רכבים אז עדיפות לפי :

בטיחות

אמינות

מזגן חזק (+מזגן לשורה אחורית גם יתרון)

חסכונית

מרווח כללי

נוחות נסיעה

אבזור כללי

תודה מראש לכל העוזרים !

פורסם

ב S_MAX תצליח לאכלס 3 כסאות בטיחות בלי בעיות .

אבל היא לא חסכונית. ממש לא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נראה לי שעדיין יהיה לך יותר כלכלי לקנות כסאות חדשים מאשר להחליף רכב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא ברור מה התקציב אבל סניק עונה לדרישות שלך, ראיתי שיש עליה הנחה די גדולה עכשיו (140 כשהמחירון 170)

פורסם (נערך)

לידיעתך:רוב רכבי מנהלים אינם רחבים יותר.הם רק ארוכים יותר ממשפחתית. האשליה האופטית הזו גורמת לך לחשוב שהם גדולים יותר מבפנים. אולי יש איזה רכב אמריקאי (קאדילק, ביואיק לה קרוס?) שקצת יותר רחב אבל מאד נדיר. לפיכך כמו שהציעו לך : חפש מיקרו וואן או שתנסר את הכסאות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפי הטבלה הזו http://www.consumerreports.org/cro/cars/types/seating-comparison.htm

בפוקוס רוחב הכתפיים הוא 51 ס"מ.

לדעתי סובארו B4 נותנת לך פתרון (57 רוחב כתפיים)

טבלה אינפורמטיבית מאוד, תודה

מעניין מאוד לראות שבB4 יש יותר רוחב כתפיים מאאודי Q7, וולוו XC90 ועוד רבות, גדולות ורחבות חיצונית בהרבה מהB4... זה אולי יכול לציין בידוד/עובי דלתות דל במיוחד בסובארו...

הכי מוזר היה לי לראות שבקרייזלר 300C יש 3 אינצ פחות מה B4... אני מכיר את שני הרכבים מבפנים וזה לא מרגיש ככה בכלל.. אפילו לא קרוב לזה

פורסם

האוונפלו שאני מאוד אוהב אותם, מאוד רחבים ויש אפילו כסאות יותר רחבים מהם.

הנקודה שאם לוקחים תינוק ושמים אותו בסלקל, ילד בן שנתיים שמים אותו בכסא עד 35פאונד ומחפשים כסא צר יותר. רק ילד בין 35 ל65 שמים בכסא כזה. בוסטר גם מחפשים צר, וככה חוסכים הרבה רוחב וגם משפרים בטיחות כי לא נראה לי שהיה מבחן שבדק שלושה כסאות במושב האחורי...

קוסקו סנרה למשל מאוד בטיחותי אלא שהוא עד 35 פאונד.

כסא זול ופשוט מאוד, ראיתי את הסרטון ריסוק של דגם 2014 שלו וזה מדהים. כסא של 60$ בארהב.

מישהו בפורום כתב על כסאות Clek שהביאו לו מארה''ב והם צרים ובטיחותיים.

פורסם (נערך)

ברור לכם שמרחב כתפיים אינו עוזר כמעט בכלום . כסאות תינוק בכלל לא בעייתיים בגובה הזה. הנקודה הרחבה שלהם היא בתחתית.יותר בגובה המרפק שלנו. מה שחשוב פה זה מבנה ידיות ודיפון הדלתות בשילוב מבנה הספסל. אלה המכשולים הראשונים. אחכ מגיעה השאלה אילו וכמה עוגנים צריך ( איזו פיקס?) . חפש פה בפורום : יש אחד שעשה מדידות עם סרגל בגובה הנכון.

סתם לזרוק שם של דגם כל אחד יכול. לגבות את הדגם עם רוחב אפקטיבי לכסאות : זו הגדולה.

מישהו פה יודע כמה ס"מ רוחב אפקטיבי יש בסופרב מאחור? רמז: לא יותר מבאוקטביה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שמע, שמע, שמע

יש לי שתי בנות בכיסאות והיתה לי אוקטביה.

ניהלתי טרייד יבואן במשך שנתיים וראיתי כמעט את הכל.

בסופרב ובקאמרי נכנסים 3 כיסאות.

בדוק את הרכבים ולא את האקסל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

עידן:שתי בנות זה נחמד אבל לא שקול לבעייה של פות"ש. שלושה כסאות שאולי ראית זה נחמד עד שתנסה את evenflo הם גדולים ורחבים ולא יכנסו בסופרב. רוחב דגם evenflo triumph pro הוא כ 50 ס"מ . עכשיו : תחבר שלושה ברצף ותנסה להכניס את זה בתוך 131 ס"מ שיש בסופרב. היתרון בסופרב הוא אחר: ניתן להפוך את כסא התינוק נגד כיוון הנסיעה ולהשכיב את הכסא ללא הזזת הכסאות הקידמיים.

ProComfort_TriumphLX_Specifications_reclined.jpg?n=8577

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לי טריומפ LX 2014 או DLX, יש לי ילדון די מגודל וארוך מאוד בן שנתיים בקרוב והאמת שרק עכשיו הוא מתחיל לשבת בכיסא ופחות 'להיבלע' בו.

ויש ילדות שגדולות ממנו בשנה ויותר שהן בגודל שלו...

אני מעריך שעכשיו הוא שוקל 15 קג, ככה שעדיין יכול לשבת בכסא של 35 פאונד.

אז אני חושב שרובנו צריכים לתכנן את הכסאות לפי הרכב ולא הפוך ושזה גם יכול לשפר בטיחות, לא ראיתי שום מבחן ששם שלושה כסאות מאחורה כך שנוגעים אחד בשני.

מכיוון שכל כסא זז קצת ובתאונה יזוז קצת יותר, יכול להיות כאן היווצרות כוחות שלא תוכננה למענה ע''י היצרן. בהחלט יכול להיות מצב שהכסאות 'מטפסים' אחד על השני בתאונה.

זה בהנחה שאין שום קריסה, דפורמציה או עיוות משמעותי של המרכב, תוסיף את זה, ואתה בנקודה שאף גורם לא בדק.

זה השנקל שלי, וסליחה אם מוח המהנדס שלי חופר.

פורסם
עידן:שתי בנות זה נחמד אבל לא שקול לבעייה של פות"ש. שלושה כסאות שאולי ראית זה נחמד עד שתנסה את evenflo הם גדולים ורחבים ולא יכנסו בסופרב. רוחב דגם evenflo triumph pro הוא כ 50 ס"מ . עכשיו : תחבר שלושה ברצף ותנסה להכניס את זה בתוך 131 ס"מ שיש בסופרב. היתרון בסופרב הוא אחר: ניתן להפוך את כסא התינוק נגד כיוון הנסיעה ולהשכיב את הכסא ללא הזזת הכסאות הקידמיים.

חייבים כיסאות יותר צרים, 3 כיסאות ברוחב כזה לא יכנסו במושב אחורי של S CLASS או A8...

פורסם

אמנם לא הכי חסכונית, אמנם לא הכי אהובה על אנשים אבל שברולט קרוז, מאובזרת, מרווחת צריכת דלק ממוצעת 1:10

או mg350: צריכת דלק סבירה, מאובזרת, מרווחת

• תוכן חדש...