Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני מחפש מדבקות לדגם של סובארו, אבל בקובץ PNG

זה קובץ מיוחד למדבקות

אני מדבר על המדבקות הצהובות האלה

subaru_oro_big.jpg

למישהו יש במקרה? אפילו לא בצהוב, גם אפור-כסף זה טוב

בגודל נורמלי, אם אין בקובץ הזה ויש למישהו בקובץ GIF אבל ברקע שקוף, שיביא גם

תודה לעוזרים [[47]]

פורסם

בתור התחלה, רצוי שתגיד לאיזה גודל של דגם :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

PNG

הוא עוד סוג של פורמט גרפי כמו GIF או JPG. יחודו בכמות המידע שהוא מכיל מלבד הגרפיקה עצמה - טבלאות צבעים שכבות וטקסטורות וכן העובדה שישנן תוכנות מיוחדות לעריכה של המידע הנוסף הזה (פוטושופ למשל).

בדומה לקבצים אלו ישנם עוד פורמטים רבים כגון PSD שהוא פורמט הבית של פוטושופ וחברת אדובי ויחודו הוא התאמתו המירבית לתוכנה ולמחשבי מקינטוש אשר בעבר היו מוצלחים יותר לעיבוד גרפיקה (והיום גרפיקאים משתמשים בהם כי הם פשוט נראים מצוין...)

קובץ לדפוס מגיע ברזולוציה של 300 DPI, תמונה באינטרנט ב72 פחות או יותר. זה בשביל שהדפסה תצא איכותית. כאשר מדובר במדבקות לרכב למשל רצוי לשמור על רזולוציה גבוהה ככל הניתן (לפחות 250) בכדי שההדפסה של המדבקה לא תצא "מפוקסלת" מפאת גודלה.

...Spead is nothing without Control

פורסם
פחות או יותר כל תוכנה גרפית בימינו יכולה להמיר קבצים לפורמט PNG - כולל PAINT (לפחות הגירסה שבאה עם חלונות XP)

אז אפשר לבצע את אותה המטרה גם בפוטו שפ?

אם כן אז איך?

ובכל מקרה אני צריך לפחות את הקובץ גיף עם רקע שקוף של אותם מדבקות

• תוכן חדש...