Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לשאלה - למה לא אימפקט בעצם?

מה החיסרון בזה?

אימפקט נותנת הרבה מאד כח בהברגה, בלי קלאצ',ובמהירות סיבוב נמוכה,. תשכח מלקדוח חורים עם זה.

כמעט לכל השימושים הביתיים לא צריך את כמות הכח שנותנת מברגת האימפקט, להיפך , אתה דווקא רוצה קלאץ כדי לא להבריג יותר מידי לעומק או לא לגזור את הברגים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי מקיטה אימפקט בבית כבר שנה שלישית. מברגה נהדרת.

הרכבתי איתה שולחנות, "קדחתי" בורגים לתוך ארונות עץ, חיזקתי ברגים במקום בו צריך.

אף פעם לא הפריע לי הקטע של האיפקט.

פורסם

לפני כמה חודשים התייעצתי כאן גם אני לגבי מברגה. לבסוף הגעתי לבוש PSB 18V.

http://www.mmsr.co.il/%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%97%D7%94-%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%98%D7%AA-%D7%91%D7%95%D7%A9-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%9D-18V

מברגת קלאץ' ליתיום 18V עם אופציית קידוח + פטישון. כמובן שאין להשוות למקדחה / פטישון ייעודי.

מבחינתי המברגה הזו העניקה לי את היחס עלות-תועלת שחיפשתי.

את המברגה שלי קניתי בשז"ר (במידה ואתה מהצפון).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

האימפק של בוש שמופיעה פה מעולה יצא לי לשפץ חדר עם שתי מברגות של בוש אחת רגילה האימפקט שלי ההבדל שמים וארץ.

בכל העבודות היא ניצחה את הרגילה מבלי להזיק ופשוט כיף לעבוד עם כלי שהוא איכותי ומקצועי גם אם היא עולה קצת יותר.

אני יכול להגיד לך שאפיל להכניס בורג לדיבל בקיר בטון היא עשתה כלכך בקלות שזה פשוט טענוג ,הברגה של בורג גדול לתוך עץ עבה נעשתה בקלות והיא מגיעה עם שתי בטריות כך שאתה לעולם לא נתקע ללא בטרייה בקיצור שווה כל שקל במיוחד שהמחיר זהה לחו''ל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ראיתי שמישהו פה המליץ על הסדרה הירוקה של בוש "לשימושים ביתיים".

ובכן, אין הרבה הבדל בין בוש ירוק לסתם מוצר מדבקה ב200 ש''ח.

אני הייתי הולך על בוש כחול (גם לבית) או מקיטה.

סוללה 10.8

אימפקט או לא זה דיון אחר, אבל מה נסיון שלי עם טיפה רגש ביד אין שום בעיה להרכיב גם רהיטים מאוד עדינים מאיקאה מסיבית.

קלאץ' זה נחמד אבל אפילו גבס שצריך בדיוק לדעת היכן לעצור, תפרתי המון בעזרת אימפקט.

כמובן שהכח הוא לאין ערוך.

מדי פעם צצים מבצעים על הבוש (הבנתי שיש להם סדרה חדשה, אז מדי פעם יש חיסולים של הישנה). אפשר למצוא באיזור ה600 ש''ח עם 2 סוללות.

בהצלחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לגבי מי ששאל על ההבדל בין אימפקט לקלאץ'.

צריך גם להוסיף שמברגת אימפקט לרוב מגיעה עם תפסנית של ביט משושה.

מברגת קלאץ' לרוב מגיעה עם פוטר שאפשר להשתמש גם במקדחים רגילים ואביזרים נוספים, למשל שקענים.

פורסם
אין הרבה הבדל בין בוש ירוק לסתם מוצר מדבקה ב200 ש''ח.

ההבדל הוא בטכנולוגיות הייצור, והתוצאה היא שהמברגה הפשוטה והאיכותית של בוש בד"כ תשרוד יותר זמן. עקב שיטות יצור מדוייקות יותר, בקרת איכות מחמירה יותר ואי אלו גורמים נוספים, אפילו בסדרות הנמוכות של בוש/מקיטה/מילווקי לא תראה בד"כ תופעות כמו פחמים מתפרקים, צירים שיוצאים מאיזון וכו'. גם אצל הסינים הזולים יש סיכוי ליפול על המברגה האחת שהורכבה כמו שצריך ותשרוד לאורך זמן, אבל יש סיכוי טוב יותר שתיפול על ה-99 האחרות שלא.

אם יש תקציב וזמן לחפש, אין גבול לנפלאות הטכנולוגיה והארגונומיקה שאפשר לקנות. אבל אם נישאר עם הרגליים על הקרקע ונתחשב בצרכים שפות"ש פירט, הבוש שקישרתי אליה ומוצרים מקבילים של מקיטה ומילווקי הם עדיין האופציה האופטימלית. בשימוש סביר גם הילדים שלו עוד ישפצו איתה את הבית שלהם.

פורסם

מסכים איתך שככה זה אמור להיות.

הבעיה היא שבמציאות בוש ירוקה היא ממש מוצר מדבקה.

מנסיון מר. שלי ושל לא מעט מכרים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קראתי לא מעט דברים דומים על הסדרה הירוקה של בוש. זו אכן התלבטות, אנסה לתפוס מבצע בסביבות 500 אולי על הסדרה המתקדמת יותר. תודה רבה לכם!

פורסם
~

וואלה? שמעתי דברים דומים גם על הסדרה הלבנה של מקיטה, אבל לא ממקורות מהימנים.

טוב, רשמתי לפניי.

לגבי הסדרה הלבנה של מקיטה כבר היו דיונים ארוכים כאן. זו בדיוק אותה מברגה כמו הכחולה, ההבדל היחיד שבניגוד לכחולה היא יכולה לקבל גם סוללות בחצי הקיבולת בנוסף לסוללות הרגילות. מה זה אומר ? לא הרבה, יש כאלה שראו בזה ייתרון בגלל שהמשקל של הסוללות האלה נמוך יותר מהסוללות הרגילות.

פורסם

מניסיון מר עם מברגה מהסדרה הירוקה של בוש, חבל על הכסף.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...