Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סכום לא גבוה לרכישת רכב משומש, אני מחפש רכב משפחתי בעלות תועלת גבוהה, אך שגם לא יכניס אותי לבעיות תחזוקה. השאיפה היא גם שיהיה חסכוני.

מחיפוש ראיתי שהמחירונים של המגאן II מאוד מאוד נמוכים ורציתי לדעת האם יש סיבה אמיתית לכך או שלא בצדק.

כמו כן ראיתי שהמגאן החדשה (כפי שמוגדרת באתר יד 2) בשנתונים הראשונים 2010 עם מחירון אומנם גבוה יותר אך עדין בגדר הסביר מבחינתי.

אני מחפש רכב עד 30 אלפ"ש ובמקרה קיצון עד 40 אלפ"ש.

הייתי שמח לדיזל בגלל צריכת הדלק הטובה, אני נוסע כ 600 ק"מ בשבוע ודלק הוא נושא מאוד חשוב לי.

אשמח כמובן לייעוץ לרכב חסכוני, משפחתי אמין באזור הסכום שציינתי.

בעבר פתחתי שרשורים לגבי ייעוץ לגבי פלואנס דיזל, שהתחלף ל C3 פיקאסו דיזל שירד לפונטו אבו והיום מבקש יעוץ על מגאן שכן הסכום שלי ירד מ-70 ל- 50 ועכשיו ל - 30...

תודה,

משה.

פורסם

1. דיזל בתקציב הזה אולי יהיה חסכוני בדלק אבל יקרע אותך בהוצאות.

2. מגאן II - לא סתם זול, המחיר הנמוך הוא בשל עלויות האחזקה הלא זולות.

3. ממליץ לחפש יונדאי i30 מהשנים 2008/2009 שייתן לך איזון טוב בין צריכת דלק סבירה ועלויות תיקונים ותחזוקה סבירות.

4. להורדה נוספת בעלויות התדלוק ניתן לשקול הסבה לגז (או רכישה של רכב שכבר הוסב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מגאן, מגאן ועוד פעם מגאן. ותודה לכל המלעיזים.

נכון, היו בעיות, נכון, חשוב לדעת איך ומה קונים, אבל אם תקנה נכון, יהיה לך יופי של רכב (ותישאר עם הרבה כסף לצרכים אחרים):

לך על מגאן 2008-9, הן נמכרות בפחות מ- 20,000 ש"ח, חפש אחת מאוד מאוד שמורה, עם קילומטראז' נמוך שטופלה כל ימיה במוסכי רשת היבואן. תיכנס להיסטוריה ותראה שהמכונית עברה רק טיפולים ולא נכנסה ויצאה על תקלות חשמל (בכל זאת יש כאלה), ויהיה לך רכב בטיחותי, חסכוני, נוח, מרווח ואמין (ואני מדבר מנסיון אישי לחלוטין).

אל תתפשר לגבי מצב המכונית מכל הבחינות, אל תתפתה לדגם הסופר-מפואר ועל תלך על רכב מליסינג ולא דגם "ביזנס" שהוא ספרטני מדי. סליחה שאני לא יכול לעזור בפירוט הדגמים - אולי מישהו שאחר יעזור, אבל לך על שני דגמי הביניים - "קומפורט" ו- "פאק". חפש בסבלנות ותצא נשכר מכל הבחינות.

מגאן דיזל אוטמט זה סיפור אחר - הן מצויינות, אבל רובן עם קילומטראז גבוה ואכן, התחזוקה יקרה.

פלואנס - רק בנזין 2 ליטר או דיזל, ה- 1600 חלשות וכבדות ולכן יצרכו יותר דלק.

בהצלחה, ותחזור לספר?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה רבה! במשוואה יש הרבה IF ו- AND מקווה למצוא אקזמפלר שכזה.

באמת קראתי שעלות התיקונים יקרה ויש מעט מאוד מוסכים שיודעים לטפל ברכב... האם יש סיבה מסוייימת?

פורסם

תודה על הלינק אך פחות מתחבר.

חברים, מה דעתכם על אינסייט משנתון 2010-2011 בעלות של עד 45 אלפ"ש? האם הרכב משנתונים אלה מגלה אמינות גם לאחר 6-7 שנים?, אני יודע שהרכב נחשב "עגלה" אך אני לא מחפש רכב ספורט בכל מקרה אלא רכב חסכוני.

כמו כן חבר המליץ לי על הסוזוקי SX4 בעלות זהה משנתון 2010-9 האם עדיף?

פורסם

האינסייט די צפופה, ולא כ"כ נוחה. תעשה נסיעת מבחן - ותחליט בעצמך.

לו אני במקומך - אני חושב שהייתי מעדיף את הסוזוקי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה, מוסיף לחגיגה גם את הנוט, שהבנתי שגם חסכונית מאוד, מקווה למצוא אחת עם ק"מ נמוך בטווח מחירים שלי.

פורסם

האינסייט צפופה אבל מאוד חסכונית אצל נהג רגוע. מבחינת צריכת דלק היא תהיה עדיפה על המשפחתיות שאינן מונעות בסולר. נהג רגוע יניב ממכונית כזאת צריכה מצוינת. עד כמה שזכור לי לג'אז הייבריד יש אותו מנוע וגיר, בנסיעה בינעירונית עם מזגן ו3 מבוגרים, לא נהיגה הכי רגועה, הרכב עושה בסביבות 1:18.5-1:19. (מחשב הדרך שם די מדויק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...