Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתנצל מראש אם הפוסט במקום הלא נכון.

אני צריך לתת תשובה בחצי שעה הקרובה לגבי חידוש פוליסה לביטוח מקיף

יש לי קיה ריו 2012 (לא הריו החדשה, הקודמת). יצויין שאני בן 31, ויש לי תביעה אחת של לפני שנתיים.

הכי הרבה שהצלחתי להוריד את המקיף זה ל-2900 ש"ח. האם בהינתן הנתונים, מדובר במחיר טוב, או מחיר גבוה מדי??

אשמח לתשובתכם.

תודה!!

יאיר

פורסם

להערכתי אתה לא צריך לתת תשובה בחצי שעה הקרובה, כי מדובר בחידוש פוליסה, ורוב הסיכויים שהפוליסה היא עד סוף החודש.

בעת חידושי פוליסה אני מתקשר לשני סוכנים + אחד מהישירים + AIG באינטרנט - אחרי גג רבע שעה יש לי תשובות.

על פניו ההצעה שנתנו לך יקרה, בהשוואה לשווי הרכב, אבל מצד שני אין לך 'העדר תביעות'.

תעשה סקר שוק. אף אחד כאן לא יכול להחליף אותך בזה. הפוליסות היום הן מאוד תלויות מאפייני המבוטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...