Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפורום מה לומר כבר רחוק מלהיות מלהיב והתלבטתי אם שווה בכלל להעלות תמונות וזאת מכיוון שיש פורומים מקבילים בפייסבוק ווטס-אפ.

בכל זאת הנה כמה תמונות

יתכן וזה הנסיון האחרון שלי כאן,P1290436.JPGP1290437.JPGP1290438.JPGP1290440.JPGP1290441.JPGP1290442.JPGP1290443.JPGP1290444.JPGP1290445.JPG

.

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם

שלמה תודה על השיתוף בתמונות היפות.

יש אמת בדבריך והנוכחות בפורום הנוכחי ננגסה על ידי הפייסבוק והווטסאפ . בימים הטובים היו כאן כ-130 צופים בו זמנית והיום הכמות נעה סביב ה-30 איש אבל לדעתי צריך לזכור לו חסד נעורים כי הרי כולנו נעזרנו ונהנינו מהשימוש בו לפני האתרים הנ"ל בה בשעה שעדיין יש אנשים שלא משתמשים בפייסבוק. כך שאנא ממך ותמשיך את מסורת הצילום שהחלת בה לפני שנים רבות ותשתף אחרים ברשמי מצלמתך.

בברכה אריק

פורסם

שלמה , תודה על השיתוף .

לגבי הפורום - עצוב מה שקורה כאן , לי למשל אין פייסבוק ( וגם לא יהיה ) מתוך בחירה , כמו כן אין לי גם ווטסאפ ( מה לעשות יש לי נוקיה אספנות ) , וטוב לי כך .

אני חושב שהתיעוד מעל גבי הפורום הרבה יותר מועיל ומסודר מהפייסבוק למשל , כל פוסט מתועד בצורה מסודרת ונשמר לאורך שנים , מה שלא קורה בפייסבוק - שם הפרסום נכון לאותו הרגע ולמחרת ממשיך לזרום לאחור .

הפוסט שלי על שיפוץ הסיטרואן דה שבו 65 הוא כמעט השירשור היחיד בנושא בפורום אולם בלחיצת אצבע אתה יכול לקבל את כל התיעוד מסודר בפייסבוק המצב שונה .

אין לי פייסבוק - יש לי חיים .

אילן

פורסם

שלמה יקירי,

גם לי חבל על מה שקורה, קל וחומר שאין לי ואינני חפץ בשתי האפליקציות התקשורתיות הנ"ל.

ובכל זאת, טוב שיש פורום. זהו עדיין מקום המפגש לבעלי העניין והדעה בתחום, גם לאוכלוסיה המבוגרת יותר. בוא נשמור על הקיים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל הכבוד....גם אני רוצה סיבוב על מכונת הזמן....זה אירוע ממאי 2016?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...