Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים ומכות בdsg 7 seat 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט לאון 1.2 dsg קיימ10,400

מקרים מעצבנים האם זה תקין?

1.בכיכר או בפנייה יש ירידה מהילוך 3 ל2 ואם אתה נותן טיפה גז אז יש מכה ושומעים מבחוץ רעש של מכה

2.בבוקר שקר יש קפיצות בין הילוך 1 ל2 ולא רק בבוקר קפיצות קטנות בנסיעה רגילה לפעמים.

3.ובכלל הגיר מצבן בפקקים מתחיל רעידות קטנות לא משהו קריטי רק שאתה עומד הרבה זמן בפקק

חייב לציין שהוחלפו קלאצים כבר בעבר

פורסם

יש לי תופעות דומות באיביזה הבנתי למה זה קורה - במקרים שאני מאיץ ועובז טיפה את הגז (לא לוחץ בצורה רציפה והדרגתית) הגיר מתבלבל וזורק קלאץ' במקרים של הורדת הילוך פתאומית - כמו במקרה שתיארת - הגיר מבצע הורדת הילוך מהירה וכאילו זורק קלאצ' אם אתה לוחץ על הגז בעדינות והדרגתית זה מתבצע חלק , נהגתי גם באיביזות אחרות וזה מתנהג באופן זהה, בכל מקרה אם תגיע למוסך היבואן הם יגידו לך שהכל תקין, למען הסר ספק גש אליהם, בכל מקרה לא הייתי נותן להם לגעת בגיר - הם חובבנים ברמות אחרות once הם פירקו - אז יתחילו הבעיות.

לכאורה המקרה שלך נראה תקין

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אצלי בDSG זה קורה אחרי החלפת קלאץ'. שומעים מכה קטנה מבחוץ בירידת הילוך.

מה הכוונה לקפיצות בין 1 ל2?

אם אתה בפקק, הרגל הברקס והאוטו רועד - אז אין קשר לגיר והרעידות הם מהמנוע.

כמובן שתיגש למוסך ותדרוש בדיקה מקיפה של הגיר.

פורסם

באוקטביה ליסינג 1.2 הגיר דופק בין ראשון לשני, והיום הגיר החליט שההילוך השביעי מיותר,ונשאר בשישי.

רכב עם 20k שנת 15'.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היום התלוננתי בפני חבר על אותן הבעיות בדיוק באיביזה ליסינג DSG מודל 2014,

הגיר בין הילוך שני ל3 ב"שיוט" איטי ברחובות רועד כמו נהג חדש(האוטו נזרק קדימה),

בהתחלת נסיעה מידיי פעם נותן "מכה" ובין ראשון לשני מתבלבל(היום ראיית על המסך את ההילוך עובר ל2 וחוזר ל1 וחוזר ל2) תוך כדי מכה קטנה.

הרכב עשה כמעט 43 אלף קילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רעידות במעבר בין שני לשלישי זה קלאץ' מת.

לגבי המכה בראשון - בתחילת הנסיעה פשוט צריך לתת לו שניה לשלב את ההילוך בלי ללחוץ על הגז.

פורסם

בילבולים בdsg זה לא בעיה מבחינתי כי מהיום הראשון לא היה קשה לתסבך אך הגיר.

גם בפוקוס האקסית היה את זה ברובוטי מהיום הראשון בערך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נשמע כמו כל גיר dsg7.

בתחילת נסיעה\רכב קר תמיד יש יותר רעידות\קפיצות בין 2ל3, כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה (ושאר המכלולים) אז הכל חלק יותר (עד כמה שdsg7 חלק)

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי סקודה ייטי 1.2 dsg גם לי את אותה בעיה ב90 אלף, ממש נבהלתי אבל אני רואה שזה בעיה מוכרת בין הילוך 1ל 2 והורדה 3ל2 יש מכה קטנה כמו שילוב בגיר ידני. אני שוקל לקחת לבדיקה למרות שהוא עבר במוסך ואמרו שתקין .מה אתם אומרים ?

פורסם

יש להבחין בין "מכה" לבין רעש. הרעש זו תקלה מוכרת, רון אוחנה מ"מוסך רון" הסביר למה זה קורה (חופש בין המזלגות באיטרציות הראשונות של ה-DQ200).

ככל הנראה מדובר במצמדים. לא יודע באיזה מוסך היית, אבל שווה ללכת למוסך מומחה לרכבי הקונצרן כמו "מוסך רון" בתל אביב או "אופיר המכונאי האקדמאי". 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...