Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי כשבוע גטה 2011.

היום לראשונה לאחר שכיבתי את המנוע המאווררים המשיכו לעבוד כדקה שתיים והפסיקו. אני שואל אם זה תקין מכיוון שעד כה זה לא קרה. לא יודע אם זה קשור אבל האוטו עמד במקום מונע כרבע שעה לפני הכיבוי.

תודה.

פורסם (נערך)
ערב טוב לכולם.

יש לי כשבוע גטה 2011.

היום לראשונה לאחר שכיבתי את המנוע המאווררים המשיכו לעבוד כדקה שתיים והפסיקו. אני שואל אם זה תקין מכיוון שעד כה זה לא קרה. לא יודע אם זה קשור אבל האוטו עמד במקום מונע כרבע שעה לפני הכיבוי.

תודה.

אתה בטוח שהמאוורר עבד דקה או שתיים ? יחסית זה זמן ארוך במיוחד בתקופה זו של השנה.

1. לפני הכול בדוק את מפלס נוזל הקירור במיכל העיבוי.

2. נסה לשחזר את המקרה שוב פעם ומדוד את הזמן שהמאוורר עובד.

האם הרכב הוא דיזל עם מסנן חלקיקים DPF ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

רוצה לחדד את התשובה של מרק10 עם הרכב קר הנוזל צריך להיות בערך על המקסימום שהרכב חם הוא צריך להיות בערך באמצע

פורסם

אתה לא מחדד אלא מטעה. מפלס נוזל הקירור צריך להיות בין MIN-MAX כאשר נוזל הקירור קר.

כאשר הנוזל מתחמם הוא מתפשט ולאחר כיבוי המנוע המפלס עשוי לעלות עד MAX.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכם.

היום בדקתי והנוזל בדיוק מעל המינימום.

בנוסף הנעתי וחיכתי עד שהמנוע יגיע לטמפ עבודה ונתתי לו קצת לעבוד כך בעמידה, כיבתי והפעם הם לא עבדו...לא יודע מזה אומר :/

פורסם

כן המאווררים עבדו אבל הפעם זה היה תוך כדי עבודה. לא קרה לי ברכב הקודם שלי (בורה 2002) אף פעם ולכן אני שואל.

האם העובדה שעמדתי בשיפוע רציני יכולה להשפיע? הנקודה היא שאולי מבורות בנושא, תמיד חשבתי שזה קורה ברכבים ישנים יותר.

• תוכן חדש...