Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנסיון מלמד ששווה לקנות אופציה פוט ארוכה על המניה, ואז להחליף למניות פולקסוואגן כשהם יקנו אותם, או טאטא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם למבורגיני בהובלת פולקסווגן יקנו אותם אני אצחק כל כך חזק.

בכלל, אני לא מבין את הקטע, אלא אם כן הם אכן מתכננים מכירה. הרי זה יכריח את פרארי לייצר מכוניות ש"ימכרו" (כמו פאנאמרה/קאיין) וכאלה שיורידו לה את רף זיהום האוויר הממוצע (כמו אסטון מרטין סיגנט המשוקצת).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פרארי כבר נשבעו בעבר בנקיטת חפץ כי לעולם לא ייצרו רכב שטח,

מצד שני, הם תמיד יכולים להגיד שקרוסאובר הוא לא באמת רכב שטח...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קרמבו, שבועות נועדו כדי להפר אותן.

אם הם ירצו לשרוד כיצרן עצמאי יהיה קשה מאוד לעשות את זה ללא מכוניות מיין סטרים. עם כל הכבוד אי אפשר לחיות רק על דובדבנים וקצפת וחייבים גם את הלחם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
הנסיון מלמד ששווה לקנות אופציה פוט ארוכה על המניה, ואז להחליף למניות פולקסוואגן כשהם יקנו אותם, או טאטא.

Report: VW Could Sell Bentley, Lamborghini, Ducati to Fund Diesel Woes

הם לא הולכים לקנות עכשיו אף אחד

חברה מהונג קונג קנתה את Gumpert אז אולי זה הכיוון של כולם.

אני חושב שהרעיון מאחורי המכירה זה למכור את FCA בגלל שפרארי לא מוכנים לרדת לזנות ולהיות בבעלות סינית.

פרארי מאוד רווחית, הם מרוויחים איזה מיליון דולר על כל מכונית שהם מוכרים

(זה לפי חישוב של כמה מכוניות הם מכרו בהשוואה לכמה הם מרווחים).

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

מסכים רק לא הייתי מהמר על פולקסואגן , יותר בכיוון של טאטא או איזה חברה סינית ששייכת לממשלה שם שתרצה דריסת רגל באירופה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פרארי מאוד רווחית, הם מרוויחים איזה מיליון דולר על כל מכונית שהם מוכרים

(זה לפי חישוב של כמה מכוניות הם מכרו בהשוואה לכמה הם מרווחים).

אף פרארי סדרתית לא עולה מיליון דולר, בטח שלא מכניסה מיליון דולר רווח.

פורסם

אני לא מכיר את המספרים של פרארי, אבל אין סיכוי שהם מרוויחים 1M$/רכב, מספיק להסתכל על מחירי הרכבים (אפילו בארץ) בכדי להבין את זה.

מן הסתם ייתכן ובחישוב של כלל ההכנסות השנתיות כולל ממרצ'נדייס וכו' , בחילוק למספר הרכבים שנמכרו באותה שנה- תגיע למספר גבוהה יותר, אבל צריך לקחת בחשבון גם עלויות תפעוליות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא קראתי את הכתבה בקישור.

מה דינה של מזראטי מהמהלך?

כמו שנאמר לפני, לא חושב שפולקסוואגן או יצרן מערבי כלשהו יצליח להשתלט על פרארי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני אשמח לקצת הבהרות ממי שבקיא בכלכלה, למה הם מתכוונין כשהם קוראים לעיסקה spin off או trade off? האם העיסקה הייתה רק מניות מול מניות פיאט- פרארי? האם בסופו של יום מדובר ב"ביי ביי פרארי" או רק בלהטטנות חשבונאית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...