Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להטטנות חשבונאית. Spin-off הוא ביטוח שכבר ראיתי במכתב של חברה איטלקית, ובפעם ההיא בפירוש היה במעבר כסף וירטואלי מכיס אחד למשנהו. תכלס, אני לא מאמין שמשהו ישתנה ואני על אחת כמה וכמה לא מאמין שזאת הכנה למכירה. לדעתי פשוט שטיק פיננסי איטלקי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסברתי שהרווח הוא של החברה, אם משווים למספר המכוניות שהם מוכרים הם מרוויחים המון על כל מכונית.

אבל הם מרווחים ממקורות אחרים, לא רק מכוניות.

יותר מאוחר אני אחפש קישור בגוגל למספרים המדויקים

אייל

פורסם (נערך)

פרארי היא כעת חברה ציבורית שנסחרת בבורסה בניו יורק,

ניתן לראות את הדוחות הכספיים שלהם בכל אתר כלכלי

הם נסחרים תחת הכינוי RACE כמה מקורי ...

לדוגמא

https://finance.yahoo.com/q/ks?s=RACE+Key+Statistics

ואם רוצים לדעת יותר על הספין אוף

אפשר לקרוא באתר של פרארי , בפינת המשקיעים

http://corporate.ferrari.com/en/investors/ferrari-spin

וקוריוז קטן

כל אחד בפורום יכול להיות בעלים של פרארי , רק צריך להשקיע כ 50$ למניה....

מה אתם אומרים , הפורום מתארגן לבצע השתלטות עוינת על פרארי ?

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני אשמח לקצת הבהרות ממי שבקיא בכלכלה, למה הם מתכוונין כשהם קוראים לעיסקה spin off או trade off? האם העיסקה הייתה רק מניות מול מניות פיאט- פרארי? האם בסופו של יום מדובר ב"ביי ביי פרארי" או רק בלהטטנות חשבונאית?

פיאט חילקה מניות פרארי לבעלי המניות שלה. בזה היא חדלה להיות בעלת השליטה בחברה, ומניות פרארי זמינות בשוק. בעלי המניות הגדולים הם יורשי פרארי ומשפחת אניילי (ישירות), עם כ-10% לכל אחד.

לפני כן פיאט לקחה כ-4 מיליארד דולר מפרארי, במסגרת ההנפקה ותשלומים ישירים לאחריה.

יש מבין?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשורה קשה מאוד.. בדיוק רציתי לקנות פרארי חדשה לאישה,אבל לאור זאת אוותר.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

spin off הוא חלוקת מניות של חברה בת לבעלי המניות הקיימים. למשל, חברה שמחזיקה בחברה בת בתחום קצת שונה מהתחום שלה מחלקת את המניות לבעלי המניות שלה כך שיוצא שהם מחזיקים גם במניות החברה עצמה וגם במניות החברה הבת שהופכת לחברה עצמאית. בממוצע, אחרי spin off, המניות של החברה שמניותיה חולקו יורדות מטעמים טכניים (מכירה על ידי קרנות וכו' שהחזיקו בחברה האם ושהחברה הבת לא מתאימה להרכב הקרן מבחינת גודל/פעילות) ונוצרת אפשרות לתשואה עודפת כיוון שהירידה לא נובעת ממשהו שקשור לתוצאות החברה. זה, כמובן, בממוצע ולא ספציפית לגבי פרארי...

פורסם

מעבר להסברים פה, בפרקטיקה, עושים שימוש בביטוי גם להוצאת חברה שיש לה טכנולוגיה קשורה אך נפרדת, לחברה נפרדת מחברת ה- CORE.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מי שהחזיק 10 מניות קבוצת פיאט קיבל 1 מניית פרארי.

עכשיו צריך לחכות לראות מי יחליט לשתף פעולה עם קבוצת פיאט על מנת לשרוד בעוד 30 שנה...

GM - מסרבים בתוקף למרקיונה על איחוד. למען האמת קבוצת פיאט היא היחידה שיש לה יכולת לקנות קונצרן כלשהוא ולא הפוך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

איך GM קשורה לכאן?

מרקיונה רוצה להתאחד עם GM?:shock:

לא מצליח להבין מאיפה לפיאט יש כסף לקנות משהוא, נשבע לכם, אני מתחיל לחשוב שזאת מכבסה של הקוזה נוסטרה...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה שלא יהיה לפיאט כסף? הם עשו מספר על GM לפני כמה שנים וקיבלו בוכטה. הם קנו את קרייזלר ומדפיסים כסף. פרארי ומזראטי רווחיות. המסחריות מוכרות יופי. זה שבראבו לא מוכרת כנראה לא מרשים את חשבונות הבנק :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באגירה - לא בדקתי את הדוחות, אבל ההסבר הוא שפיאט היה זקוקה למזומנים מפרארי, אז קודם שתו מה שיכלו, אח"כ הוציאו אותה מהספרים...

מה מצבה כלכלית... לא יודע.

מרקיונה הוא עדיין גם הראש של פרארי, דרך אגב.

פורסם

אני מאמין שחברה כלשהי מהמזרח תציע לאיטלקים הצעה שאי אפשר לסרב לה, ובסופו של דבר נראה את פרארי בבעלות חדשה תוך מספר שנים.

אני רק מקווה שפרארי לא ירדו לזנות כמו פורשה, זה אולי משתלם כלכלית אבל צריך לוותר על חלק מהנשמה בשביל לעסוק בזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני מאמין שחברה כלשהי מהמזרח תציע לאיטלקים הצעה שאי אפשר לסרב לה, ובסופו של דבר נראה את פרארי בבעלות חדשה תוך מספר שנים.

לאילו איטלקים?

לא הבנת את העסקה. פיאט חילקה את מניות פרארי לציבור בעלי המניות שלה.

הדרך היחידה לקנות את כל פרארי זה בהצעת רכש או ברכישה מאסיבית של מניות בשוק החופשי (שניהם צעדים מאוד יקרים).

פורסם (נערך)

Report: VW Could Sell Bentley, Lamborghini, Ducati to Fund Diesel Woes

הם לא הולכים לקנות עכשיו אף אחד

חברה מהונג קונג קנתה את Gumpert אז אולי זה הכיוון של כולם.

אני חושב שהרעיון מאחורי המכירה זה למכור את FCA בגלל שפרארי לא מוכנים לרדת לזנות ולהיות בבעלות סינית.

פרארי מאוד רווחית, הם מרוויחים איזה מיליון דולר על כל מכונית שהם מוכרים

(זה לפי חישוב של כמה מכוניות הם מכרו בהשוואה לכמה הם מרווחים).

כנראה חלמת

סה"כ הכנסות 2100 מיליון אירו , מתוכם מכירות רכב וחלקי חילוף 1545 מיליון אירו , סה"כ רווח אחרי מס "רק" 235 מיליון אירו סה"כ מכרו 5643 מכוניות.

כלומר ממוצע הכנסה של 274 אלף אירו למכונית . רווח כ 42 אלף אירו, והייתי לארג' איתך, כי בתוך הרווח כלולות גם פעילויות נוספות

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא אומר שפרארי תהפוך בן לילה לחברה גרמנית, פאולו.

ושוב, האופציה להצעת רכש או קניית מניות קיימת עכשיו, ויש מספיק חברות שמוכנות לשים הרבה מאוד כסף כדי להיות מקורבות למותג הזה, כולל טאטא וקאקא שונים מהמזרח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...