Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ

Asb123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסביבות ה80 אלף הוא אמר שהוא ינסה להוציא לי את זה עדיין לא סופי אבל במידה ואני אקח את הצעה הוא הבטיח שזה מה שיתנו לי...כן קיבלתי סך הכל 234 אלף על הידני הדגם הכי פשוט(גם הבנתי שלא משתלם לקחת את היוקרתי יותר)

פורסם
שוב, באמת תודה רבה לכולם. אני ניגשתי לתל אביב ושם הפנו אותי לפתח תקווה. יש שם בחור בשם עידן, בחור נחמד הוא טוען שכרגע חסר במלאי, את הרכב יהיה רק במאי וגם אחת או שתיים, לכן אין נסיעות מבחן. חוץ מזה שהוא טוען שהחברה היום עושה הזמנה לפי מה שאתה רוצה ואתה מזמין צבע והכל לפי תיאום אישי.

אחד המגיבים פה טוען שהאוטו אמור לעבור מתיחת פנים, האם זה ודאי?

אולי עדיף לחכות כי אני גם ככה משקיע ברכב חדש.

יתכן ובמאי תגיע כבר גרסה מתוחת פנים, שאחרת קצת לא ברור מדוע אין רכב במלאי במשך חצי שנה.

באמצע ינואר תתקיימנה תערוכות טוקיו ודטרויט, בתחילת מרץ ז'נבה. להערכתי, מתיחת הפנים תוצג באחת משלוש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טוב , נתחיל

גירסאת 2016 של הBRZ כבר קיימת - זה מה שמוכרים פה בארה״ב - ההבדלים הם מערכת סטיריאו יותר טובה עם ניווט (לא יודע מה מגיע בארץ - פה זה סטנדרטי) , מצלמת רוורס מובנית וצמיגי All season במקום High performance summer (חיסרון - צמיגים אשפה).

אין מתיחת פנים , גם לא ב2017 כנראה (דגם שיוצא בארה״ב וביפן בספטמבר 2016 - כמו שהיה פעם בארץ).

כן מתוכנן ל2018 כנראה - עדיין אין פרטים - אז לא הייתי מתעופף על זה. לגבי היציגו דגם - הראו גם את הSTI ואת הSeries 2 בינתיים שהיו בעיקר חלקים ו0 שינויים בגיזרת המנוע וההתנהגות (כולל הקיטים של TRD).

ההבדלים בכיול מתבטאים בקפיצים בכיול קצת שונה בGT86 - משהו שכנראה 1000 ש״ח פותר , הם רחוקים מלהיות גדולים (נהגתי גם וגם לפני שקניתי את הBRZ - פה בFRS - היא השם האמריקאי לGT86 ונמכרת פה תחת Scion). לעומת זאת יש הבדלים בפנסים וכו שמבאסים בFRS (אין HID לדוגמא).

הגירסא המאובזרת פה היתה הפרש קטן (פחות מ8000 ש״ח) ולדעתי היתה שווה את הספוילר , ההבדלים בפלסטיקים בפנים והמושבים המעולים עם חימום (שאני פאקינג צריך - טמפ׳ מקסימלית היום - מינוס 2 במהלך היום) - בארץ כנראה פחות קריטי ואני מנחש שההבדל בעלויות משמעותי יותר.

לעומת המיני (רגילה) היא עדיפה בכל פרמטר כלשהו - אולי חוץ מאיכות האיבזור (איבזור נטו - יש בשלי יותר - עד שאתה לא עולה לאיזור הS אתה מאחורה - וגם שם כל דבר זה תוספת - יש לי קאנטרימן מאובזרת כמעט עד הסוף להשוואה - שם המצב מן הסתם שונה)

הרכב לדעתי מדהים - חסר לו כח - נכון , אבל אם אתה מתכוון לשפר - יש לו פוטנציאל מעולה.

2 המתחרות הגדולות שלו לדעתי במחיר הזה:

1. אם אתה לא צריך עוד שני מושבים - הייתי מנסה את הMX5 בכ״ז - בודק את הגירסא עם הגג הקשיח! ושוקל למכור את המיני ביד 2.

2. אם אתה אוהב פרקטיות - הWRX לפחות פה עולה מחיר מקביל - ויש שם פאקינג מנוע :) , בהתנהגות ובכיף היא מאחורי הBRZ. למעשה חוץ מהמיאטה אני לא מצליח לחשוב על רכב שמתקרב בתקציב הזה (With all due respect לחברינו עם ההנעה הקדמית...)

אם יש לך שאלות ספציפיות - שוט

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה לך על התשובה זאת בדיוק התשובה שרציתי..תראה חשוב לי שיהיה לי כיף לנהוג יותר מכח ומהירות..הבעיה פה בארץ שהביטוח של המאזדה כמעט פי 2 מהbrz ולא כל כך מלהיט אותי גג פתוח שאני אשלם עליו מחיר לא הגיוני(אגב הם אותו מחיר 235 אלף)הפאק היחידי פה שאין להם לתת לי נהיגת מבחן ואני לא מוצא אנשים שרכשו את האוטו..אני מאד אוהב את האוטו את הנראות שלו והנוכחות שלו..יצא לי לראות אותו בכביש חשוב לי רק לדעת שגם מבחינת נהיגה אני יעוף עליו..ידוע לך באמת רמת האבזור בישראל?מבחינת מערכת מולטימדיה וכאלה?האם גם פה אני יכול להוסיף לו ספויילר?

פורסם

אני קניתי את הרכב בארה״ב - ככה שאין לי מושג לגבי האופציות איבזור בארץ.

מבחינת נהיגה - הוא באמת מעולה , ובאמת רק המאזדה החדשה שהיא באמת מעולה מתחרה רצינית (לטעמי).

אצלי היא לא רלוונטית כי אני משתמש במושבים האחוריים.

(ואם כבר מדברים על זוויות גלגול שמזעריות בBRZ - המאזדה - זה זוויות גלגול ענקיות!)

לגבי הפנסים - אין הבדל בין 2015 לבין 2016. רכב ליד רכב.

אשמח לראות משהו שאומר אחרת עם תמונות לדוגמא - כי זה לא מה שראיתי וקראתי לפני שהזמנתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היבואן באמת מצפה שצרכן יעיף 235 אלף בלי נסיעת מבחן?

אני ממליץ לך לשקול את המיאטה החדשה למרות תוספת של כמה אלפי שקלים

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

• תוכן חדש...