Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את אותו דבר בדיוק אפשר להגיד על מי שיכנס לסדרה 1 בסיסית או איי קלאס.

עריכה - ישבתי. בשתיהן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אוקי צודק. בלנו היא פרימיום מבחינתי.

לא מעניין מה פרימיום מבחינתך. היצרן החליט שהרכב שהוא מייצר יתחרה בסגמנט מסוים, אז הוא תמחר, שיווק ומיתג אותו בהתאם. אחרי שתיסע על הרכב ותבדוק אותו, תחליט האם הוא פרימיום מספיק בשבילך. זה לא יהפוך את הרכב לכן פרימיום או לא פרימיום מבחינה אבסולוטית, זה פשוט יהפוך אותו ללא מספיק פרימיום עבורך ועבור מערך השיקולים שלך ושלך בלבד.

וברצינות, כולם פה יודעים מה הם מותגי היוקרה, אנחנו גם רואים את זה במבחני השוואות של מגזינים בחו"ל.

מה לעשות שלפולקסווגן ואלפא לא מתייחסים אליהם כרכבי פרימיום ולב.מ.וו כן?

גם בחו"ל משווים אל אלפא למותגי היוקרה הגרמניים. אם היא עוברת את ההשוואה בהצלחה או לא, זה כבר עניין אחר.

הג'וליה החדשה מסתכלת בלבן של העיניים למותגי היוקרה הגרמניים, ולפי המבחנים האחרונים, היא גם מנצחת לפחות בכל מה שקשור בהתנהגות וכוח.

מישיבה ונהיגה בג'וליה, אני יכול להגיד לך שהעיצוב פגז ויותר יפה משלושת המתחרות הגרמניות. ההתנהגות פצצה וגם היא טובה יותר משלושת הגרמניות.

איכות החומרים מרגישה מעולה. איכות ההרכבה לפחות לבינתיים לא הרשימה אותי, אבל זה משהו שצריך לתת לזמן לבדוק.

אז אם הג'וליה היא כן פרימיום, גם הג'ולייטה היא פרימיום. מותג אחד לא מייצר רכבים למספר סגמנטים. בגלל זה לטויוטה יש את לקסוס, לניסאן יש את אינפיניטי, לפולקסוואגן יש את אאודי וכו'.

פרימיום יכול להיות היבט של כמה כיוונים.

אבל יש משהו משותף בניהם. שזה איכות חומרים ויחדות הינע ומתלים מלוטשים.

פרימיום הוא אכן היבט של כמה כיוונים, אבל לכל אדם אלו כיוונים אחרים.

מעבר לזה, ההשוואה שלך בין חולצות לבין רכב לא לעיניין. רכב הוא דבר מורכב פי אלף מכמה סיבי כותנה.

ההשוואה היא הכי לעניין שיש. זה שרכב הוא דבר מורכב יותר מחולצה רלוונטי לפרימיום כקליפת השום. זה רק אומר שבשביל לתכנן רכב צריך מהנדסים ומעצבים, ובשביל לתכנן חולצות צריך רק מעצבים.

עריכה:

הזכירו לי שגם בחולצות או בגדים באופן כללי יש גם לא מעט תכנון ומחקר.

בגלל זה לבדים שונים יש תכונות שונות, ובגדים מסוימים עשויים מבד מסוים.

יש בזה לא מעט מחקר ופיתוח, שכנראה גם עולה לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני ישבתי.

לא שמתי לב למשהו מאוד שונה מהותית מג'ולייטה, שבהן ישבתי קצת יותר.

מאידך, ביליתי כמה ימים עם A class בגרמניה, והיא הרגישה לי הכי פשוטה שיש.

אבל בסוף הכל עניין של מיתוג. לא של תמורה לאגרה.

עריכה:

אה ותמיר, תנסה את הג'וליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חבל שאתה בורח מדיון שדווקא מתנהל יפה עם טיעונים אמיתיים.

אני מקווה שאתה לא בורח כי נגמרו לך טיעוני הנגד ובמקום להסכים ולהודות שטעית, אתה פשוט מבטל את הדיון עם השוואה די מגוחכת למערכות הפעלה של סמארטפונים.

Always go sideways

פורסם (נערך)
יופי,אז לא נראה לי שיש מישהו שקצת מבין מעבר ברכבים יכנס לאלפא גוליאטה ויגיד, אחחח אני מרגיש שאני חלק מהאלפיון העליון.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

כנראה (מה כנראה, בטוח) שאתה לא מבין עד הסוף את משמעות המילה פרימיום, או לחלופין מהן המכוניות של האלפיון העליון (רמז - כנראה לא ב.מ.וו. 118 עם 3 ציל').

טוב הרמתי ידיים, זה כמו וויכוח אנדוראיד וios.

השרשור נפרד באיחולי תודה על התגובות הבוגרות. עריכה - הבנתי שצפוי המשך. ליל מנוחה :)

לגבי פאנבויז - לפחות לאחד מאלה שהשקיע בכתיבת תגובות מפורטות לעילא עבורך, יש הרבה יותר קשר, ידע, הבנה ואהדה ליצרן שאתה בחרת לשים על הסימלון, בחתימה ובחניה. טול קורה.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
קשה להתווכח עם כלכך הרבה פאן בויס ביחד. נמשיך מחר

עכשיו כבר עברת לזלזול. לא לעניין.

בוא תנסה לנהל דיון מבלי לעבור לפסים האלה.

מעבר לכך שכמו שכתב לך רומן שהקשר שלי למותג שבחרת לשים בחתימה ובחנייה גבוה בהרבה מהקשר שלך למותג הזה, זה לא יאה, בטח לא כשמנסים לנהל דיון כמו שצריך.

בוא נראה אותך מביא טיעונים אמיתיים, עם השוואות או אנלוגיות כפי שאני עשיתי.

מבטיח שאם תעמיד אותי על טעותי (זה יהיה לך קשה, בעיקר בגלל שזה תחום העיסוק שלי ואני פוגש את הלקוחות האלה ביום-יום) אודה ואסכים איתך.

רק בחייאת, חלאס עם הטענה על פאנבויזם. באמת שזה מיותר.

Always go sideways

פורסם (נערך)
תצטט אותי שטענתי שלקסוס זה קורולה עם הגבהות בבקשה.

לא אמרתי שום דבר כזה.

מצטער, בילבלתי אותך עם משתמש אחר.

לסיכום, פרמיום הוא מה שמחלקת הפירסום רוצה שנחשוב, ואין דבר כזה "פרמיום" שתקף לכל קשת הדגמים של יצרן מסוים ( חוץ ממספר יצרני קצה). מרצדס S זה פרמיום, קיה Quoris זה פרמיום (עם סמל "לא נכון"), אבל פרמיום. מרצדס A ב.מ.וו סדרה 1 כמו גם המיטו- לא פרמיום. אז שלא יעבדו עליכם.

בב.מ.וו סדרה 1, אתה מרגיש אלפיון עליון?:shock: אני חושב שיש לנו דיון סרק. קנית ב.מ.וו, כנראה הגשמת חלום, לבריאות, כל אחד ומה שעושה לו טוב, אבל להגזים כל כך?

זה מזכיר לי מקרה כשהייתי קטן. לאבא שלי היתה אלפא 164, אז הבן של השכן כל הזמן אמר וניסה להוכיח שהסיטרואן C15 של אביו לוקחת אותה בהליכה.:lol:

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני חושב שפרימיום אפשר לסכם כ"תחושה". למשל כניסה לחנות של דיור תיתן תחושה אחרת מאשר קסטרו ( כמו שכבר הציגו פה ). באותה מידה לדעתי כניסה לרכב שממותג פרימים ונהיגה בו - צריכה לעורר תחושה שונה מזו שנותנת משפחתית קלאסית. בין אם זה יהיה בבידוד רעשים, בין אם בעיצוב, בין אם הירידה לפרטים וכו'. לכן אפשר לומר שתחושת ה"פרימיום" היא די סובייקטיבית. לא נראה לי שזה משהו שאפשר להתווכח עליו.

כמו שכבר הציגו פה חלק מהחברים - לכמה מהם הג'ולייטה כן מרגישה פרימיום. קשה להתווכח עם תחושה. לי למשל - היא לא עשתה את זה

פורסם (נערך)
קשה להתווכח עם כלכך הרבה פאן בויס ביחד. נמשיך מחר

3 עמודים של קשקשנות והטרלות... שים לב:

כשאתה אומר "אלפא זה לא פרימיום מבחינתי", זה לגיטימי לגמרי - דעתך והכל.

כשאתה אומר "אלפא לא משווים מול BMW אלא מול VW" אז אתה מפגין בורות - לא כי "אור הפאנבוי חושב" אלא כי גוגל חושב (תרשום alfa giulietta competitors תעדכן אותנו מהם הTOP ENTRIES, קח חסכתי לך).

אם יצא לך לקרוא מגזין רכב אחד או שניים, אולי שמת לב שאכן משווים אותה לרכבים האלו - כמו גם לVW וSEAT ולרוב כשמדובר בגרסאות הפרפורמנס. זאת מהסיבה שהמיצוב של אלפא הוא מיצוב ייחודי יחסית: די באמצע. רגל אחת מגרדת את ההאצ'ים 'מלמעלה', השניה מגרדת את הפרימיום האצ'ים 'מלמטה'.

אבל הזכרת פאנבויס, ופגעת בול: יש אנשים כמוך שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם - הדעה שלהם היא קובעת, כי הם עבדו בשטיפת רכב או סוכנות רכב שרירותית ולכן הם יודעים יותר טוב מכולם.

ויש אנשים שיותר מתעסקים בדברים שלא קשורים לדעה סובייקטיבית: מיצוב ברמת התקציב, השוואות אמיתיות, נסיעות ברכב ביקורות וכו'.

אבל כשאין טיעונים אז שולפים את נשק יום הדין: פאנבויס!!!11 מ.ש.ל.

לא יודע מה בער לך בעצמות להתחיל ויכוח בשרשור כזה, יש כ"כ הרבה שרשורי אלפא רגילים - למה כאן? לקחו רכבים בחלוקה לפי תקציב - אתה מבין איך תקציב עובד, כן? זה מספר והוא לא תלוי בדעה שלי או שלך - והציגו נתונים. זה הכל. pure data, zero agenda.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

Tamir FR,

אתה חוזר שוב ושוב על טענות שאינן רלוונטיות. הדבר הפשוט שאתה מסרב להבין הוא שאתה מציג את דעתך - מה לדעתך האישית הוא פרימיום. זכותך לחשוב מה שבא לך, אבל זה לא הופך את זה לעובדה. תנסה לקרוא קצת על הנושא כאן או כאן.

בנוגע להשוואות, ממליץ לך לעיין קצת בעיתונות הרכב האירופאית אשר לא מתביישת לערוך מבחנים השוואתיים בין מרצדס/ב.מ.וו/אאודי לפולקסוואגן, סקודה, פורד ואפילו מאזדה.

אנקדוטה קטנה לגבי איכויות פנים: יש ספק בעולם הרכב העונה לשם Faurecia והוא מייצר חלקים שונים לחברות שונות. בפורטפוליו שלו תוכל למצוא דגמים שונים של מרצדס, ב.מ.וו, אאודי, אלפא רומאו ועוד. לאחרונה הוא הציג בתערכות ספקים של קבוצת VAG. מוצר הדגל אשר הוצג לקהל המבקרים היה הדשבורד של הג'וליה ולא של אאודי A4 החדשה. :shock:

Volkswagen IZB International Suppliers Fair: Faurecia

ip-giulia-572x318.jpg

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זאת מהסיבה שהמיצוב של אלפא הוא מיצוב ייחודי יחסית: די באמצע. רגל אחת מגרדת את ההאצ'ים 'מלמעלה', השניה מגרדת את הפרימיום האצ'ים 'מלמטה'.

.

זה לדעתי מסכם את הנושא יפה.

פורסם

אנקדוטה קטנה לגבי איכויות פנים: יש ספק בעולם הרכב העונה לשם Faurecia והוא מייצר חלקים שונים לחברות שונות. בפורטפוליו שלו תוכל למצוא דגמים שונים של מרצדס, ב.מ.וו, אאודי, אלפא רומאו ועוד. לאחרונה הוא הציג בתערכות ספקים של קבוצת VAG. מוצר הדגל אשר הוצג לקהל המבקרים היה הדשבורד של הג'וליה ולא של אאודי A4 החדשה. :shock:

אין לי מושג מה היו השיקולים של Faurecia בבחירת הדש של ג׳וליה דווקא, אבל אני מניח שזה קשור יותר לעיצוב (שנראה מעולה), ולאו דווקא כי האיכות טובה יותר. ישנה תמימות דעים בעולם עיתונות הרכב שאלפא עשו דרך ארוכה מאוד מבחינת האיכות עם הג׳וליה (האלפא הכי איכותית שהם אי פעם ייצרו הם טוענים), אבל ידן של הגרמניות עדיין על העליונה, גם אם זה לא בהפרש ניכר.

בכל אופן, בלי קשר לעיצוב עצמו, תא הנוסעים החדש באאודי (A4 וA5 החדשות) פשוט נוטף איכות ולדעתי שם את כולן בכיס, אבל זה משהו שאאודי תמיד ידעי לעשות היטב.

פורסם

אילו הייתי יצרן של פקקי ונטילים, הייתי מספק אותם חינם לג'וליה.

הסיכוי שהייתי זוכה לחשיפה חיובית בפורמים למינהם היה אפקטיבי יותר מכל מאמץ שיווקי.

מי שמע בכלל מי זה

Faurecia?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...