Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה לא רק הגרעין. יש פה הרחבה לקהל חדש. פוזלים למינהם וחוששים ממותג אחר שהגרעין שלו נסדק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

uploadfromtaptalk1452013686848.jpg

לכל המתקשים ההסבר פשוט מאוד,

לא פרמיום מול פרמיום.uploadfromtaptalk1452013913974.jpg

מכך גם ניתן להבין שמי שבונה סתם דוגמא בית בחיפה יקבל מיקסר מסוג לא פרמיום ומי שבונה בקיסריה יקבל פרמיום.

מ.ש.ל

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
לדעתי זה לא רק הגרעין. יש פה הרחבה לקהל חדש. פוזלים למינהם וחוששים ממותג אחר שהגרעין שלו נסדק.

אני מסכים שיש הרחבה, והיא נובעת לאו דווקא מחשש ממותג אחר, אלא גם מחשיפה מוגברת של המותג הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מיצוב, היסטוריה, תדמית, תמחור - כל אלה, וגם כוונות היצרן עצמו. מאזדה לא מכוונת לשם ולא מתמחרת לשם. מה שבא לי לא רלוונטי וחבל שאתה מושך את הדיון לשם, חבל גם על הטון האגרסיבי-משהו. מה גם שבמלוא הכבוד, הדיון לא מתרכז באלפא, אם-כי הייתי צריך לדעת שכל פעם שהשם יוזכר, לשם הדיון יוסט.

והיסטוריה של גולף לא נחשבת? הרכב תמיד היה אחד מאלה שהאוכלוסיה דיברה ושרשרה עליהם החל משנות ה70. תמחור, לא במחיר של A קלאס אבל גם לא ברצפה. ואם כבר מדובר על פרמיום, מה עם גולף R? לדעתי שכחו ממנו פשוט. גולף בסיסי, ג'י טי איי מסכים.... אבל R ....?

Speed up! (when you're alone in the car and on the road) Maximum it'll be a suicide...

May your horses be with you, always! :evil:

פורסם

ההיסטוריה של הגולף סבבה, אפילו עשירה. גם של טויוטה קורולה, ולא בציניות. זה עדיין לא הופך אותה לחלק מהקבוצה, לפחות כל עוד היא לא תפסה את המקום של האחות מבית - A3. כל עוד היצרן עצמו לא מכוון לשם, ההיסטוריה קשורה פחות.

הגולף R קשורה לתת-קבוצה שתמצא בתחתית הפוסט הראשון, יחד עם S3, RS3, A45 ו-M235I. בקבוצה הזאת מצבה גרוע, היא מכרה 3 יחידות וזאת, אם תקרא את הסקירה עליה, כי היא פשוט לא תחרותית מספיק ביחס לאחרות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דברים נמדדים על רצף.

אבל קודם כל, לא משווים דגמי קצה של מודל אחד לדגמי בסיס של מודל אחר. צריך להשוות לאורך הרצף (בסיסי מול בסיסי ומשם לעלות).

קודם כל משווים במחיר. פרימיום זה קודם כל מחיר.

אם לא נתייחס לתמחור בארץ, שהוא ייחודי מסיבות מגוונות , הג'ולייטה נמכרת, פחות או יותר, במחירים של גולף.

גולף זה פרימיום?

זה יותר פרימיום מסיאט או קורולה.

זה פחות פרימיום מ-BMW, Audi, לקסוס, שמתמחורות, לאורך קשת הדגמים, יקר יותר.

אז פרימיום או לא זו הגדרה עם גמישות.

אפשר לאמר שבארץ, גם מבחינת מיתוג וגם בעיני הלקוחות, האלפא היא פרימיום.

באיטליה, שם גם יש ניידות אלפא ורכבי השכרה אלפא באבזור בסיסי ביותר, אז... הרבה פחות.

יש מקומות שגם BMW היא לא פרימיום בהם. איך אמרה לי פעם עמיתה לעבודה מג'נבה: "סדרה 3 של אוטו של עוזרות בית".

אז הכל יחסי.

ומשתנה בהתאם לשווקים שונים.

וכולם גם צודקים וגם טועים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ההיסטוריה של הגולף סבבה, אפילו עשירה. גם של טויוטה קורולה, ולא בציניות. זה עדיין לא הופך אותה לחלק מהקבוצה, לפחות כל עוד היא לא תפסה את המקום של האחות מבית - A3. כל עוד היצרן עצמו לא מכוון לשם, ההיסטוריה קשורה פחות.

הגולף R קשורה לתת-קבוצה שתמצא בתחתית הפוסט הראשון, יחד עם S3, RS3, A45 ו-M235I. בקבוצה הזאת מצבה גרוע, היא מכרה 3 יחידות וזאת, אם תקרא את הסקירה עליה, כי היא פשוט לא תחרותית מספיק ביחס לאחרות.

טוב, מסכים עם רוב הדברים. אני דווקא פקחתי עין על "מספר יחידות בארץ" כשהזמנתי ובכלל התלבטתי בין s3 vs r7 ובסוף הלכתי על הגולף כי אני פשוט אוהב יותר את העיצוב החיצוני, הפנימי, הדינמיקה, האבזור וההרגשה של הרכב ושל פולקסווגן בפרט יותר מאשר אאודי. על טעם וריח...

אולי לא יהיה לי פרמיום, אבל אהנה לא פחות מאלה שפרמיום ברשותם

Speed up! (when you're alone in the car and on the road) Maximum it'll be a suicide...

פורסם

לגבי ה- R, אם 3 עלו על הכביש, זה אומר שמכרו אחת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ובכלל התלבטתי בין s3 vs r7 ובסוף הלכתי על הגולף כי אני פשוט אוהב יותר את העיצוב החיצוני, הפנימי, הדינמיקה, האבזור

ניסית 135/235? בלי קשר לפרימיום, חוויית נהיגה נטו.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
, ...

אולי לא יהיה לי פרמיום, אבל אהנה לא פחות מאלה שפרמיום ברשותם

ההנאה היחידה שאפשר לחשוב עליה זה כשאנשים מסתכלים עליך בהערצה כי יש לך סמל של מותג פרימיום על הגריל. הנאה מיכולות ומטיב הרכב לא קשורה בכלל לפרימיום הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניסית 135/235? בלי קשר לפרימיום, חוויית נהיגה נטו.

לא כי לא מתחבר לבמוו כלל לאף דגם, פשוט לא הרכב שלי. גם אם היו מציעים הנחה של 50% על 235 לא הייתי מרים גבה.

פורסם

אין לי מה להגיד על הנימוק הזה כי הוא סובייקטיבי לחלוטין ומאד לגיטימי בעיניי. מכל מקום, לאחר נהיגה בגולף R וב-235 באותם הכבישים די בסמוך, לדעתי מבחינת חוויית נהיגה נטו (וגם מבחינת אחיזה ומהירות פניה) ה-R מאד רחוקה מה-235.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מסכים עם falou שפרמיום זה קודם כל מחיר. כלומר, מי שקונה גולף 1.4 קונה מכונית קומפקטית סטנדרטית, מי שקונה גולף GTI קונה קומפקטית פרמיום.

חוויית נהיגה לא בהכרח גורמת לרכב להיות פרמיום. לדוגמא הפיג'ו 306 בזמנה (אפילו הבסיסית) הציעה איכויות ניהוג שיקרות ממנה פי שתיים ושלוש לא חלמו להציע - והיא היתה רחוקה מלהיות פרמיום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אין לי מה להגיד על הנימוק הזה כי הוא סובייקטיבי לחלוטין ומאד לגיטימי בעיניי. מכל מקום, לאחר נהיגה בגולף R וב-235 באותם הכבישים די בסמוך, לדעתי מבחינת חוויית נהיגה נטו (וגם מבחינת אחיזה ומהירות פניה) ה-R מאד רחוקה מה-235.

לא הייתי אומר רחוקה מאוד. כן, מערכת הנעה אחרת מתלים אחיזה שליטה הכל שונה אבל כשקונים רכב, לדעתי, אדם שהקדיש את חייו לתעסוקה יומיומית במוטוריקה ומייחס חשיבות עילאית לכל רכב ורכב ומאמין שלכל אחד כזה יש נשמה - יבחר בנשמה התאומה שלו ופחות יסתכל על השם, פרמיום או לא, מי יותר חזק, מה יותר מהיר בכמה שניות ולא יתעסק בהשוואות סרק לטעמו ומשחקי מעמד כאלה ואחרים. בן אדם כזה יודע למה הוא רוצה רכב א ולא ב או ג.

פורסם
אני מסכים עם falou שפרמיום זה קודם כל מחיר. כלומר, מי שקונה גולף 1.4 קונה מכונית קומפקטית סטנדרטית, מי שקונה גולף GTI קונה קומפקטית פרמיום.

חוויית נהיגה לא בהכרח גורמת לרכב להיות פרמיום. לדוגמא הפיג'ו 306 בזמנה (אפילו הבסיסית) הציעה איכויות ניהוג שיקרות ממנה פי שתיים ושלוש לא חלמו להציע - והיא היתה רחוקה מלהיות פרמיום.

בהחלט, והייתי מוסיף גם את הפוקוס 1 בתור דוגמא לרכב מיינסטרים עם ניהוג משובח. אין קשר בין הדברים.

לא הייתי אומר רחוקה מאוד. כן, מערכת הנעה אחרת מתלים אחיזה שליטה הכל שונה אבל כשקונים רכב, לדעתי, אדם שהקדיש את חייו לתעסוקה יומיומית במוטוריקה ומייחס חשיבות עילאית לכל רכב ורכב ומאמין שלכל אחד כזה יש נשמה - יבחר בנשמה התאומה שלו ופחות יסתכל על השם, פרמיום או לא, מי יותר חזק, מה יותר מהיר בכמה שניות ולא יתעסק בהשוואות סרק לטעמו ומשחקי מעמד כאלה ואחרים. בן אדם כזה יודע למה הוא רוצה רכב א ולא ב או ג.

שוב - השיקול שלך לגיטימי, גם כי בהיותך (ובהיות כולנו) חובבי רכב לדעתי המשקל של שיקול סובייקטיבי של אהבה וחיבה הוא גדול, וגם כי אתה, בסופו של יום, מוציא את הארנק מהכיס.

עם זאת ובלי כל קשר - היא באמת רחוקה. כולל הבדלים משמעותיים במהירות פניה בכבישים זהים וזה עוד כשלי יש מעט מאד ניסיון בהנעה אחורית. היא פשוט עד כדי כך טובה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...