Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיני והסמארט אכן פרימיום, לא רואה בעיה עם הקביעה. גם האבארט.

הג'ולייטה אינה גרסת פרימיום לבראבו כי הפלטפורמה שונה, אבל היחס הוא אותו יחס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה טועה, בג'ולייטה שלי אין פנסי ערפל עוקבי פניה, בבראבו יש. בג'ולייטה אין USB INPUT, בבראבו יש.

המסקנה המתבקשת (והברורה מאליה יש לציין) היא שבראבו היא גרסת פרימיום של ג'ולייטה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין לי בלקסוס כניסה בלי מפתח. בפריוס יש. עזוב. ניסן קשקאי בגרסאות היקרות מאובזרת מהתחת אפילו עם מצלמות הכיפיות שאין ברוב מכוניות של מרצדס עד מיליון שקל. אבל היא עדיין ניסן. איבסור הוא חלק מהסיפור, אבל לא הסיפור עצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוש הומור, יא שבאב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאוטו זונה בעבודה של אשתי, יאריס הייבריד, יש כניסה והנעה ללא מפתח. למיטב זכרוני גם בספייס סטאר יש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נתחיל בדבר הראשון: שירות. כמו שיש רק ברכבי פרימיום אמיתיים, ואפילו בוולבו אין. מוקד ייעודי לבעיות (כולל פנצ'ר), איסוף רכב לטיפול, הענקת רכב חלופי או מוניות במקום, אירועים שונים רק לבעלי הרכב וכו'. לקוח שלי הביא לטיפול במרכזי של VW, שזה בראשון MIND YOU, והוא עובד וגר בת"א, טוארג. פרימיום יש? יש. אמרו לו - בא תשכור פה רכב שיהיה לך איך לחזור לעבודה ולהגיע לפה אחה"צ. אמר להם שזו פעם אחרונה שהוא קונה אצלהם. אז יש או אין פרימיום?

חבל שאתה רושם מידע לא נכון שבמקרה נמצא תחת העבודה שלי.

בוולוו לא רק שיש מוקד 24/7 יש אפילו איש קשר אישי שהוא עובד החברה (בניגוד לשאר היבואנים שמשתמשים במוקד של פוינטר/ איתוראן) שזמין כל יום עד 22:00.

שירותי שינוע ורכב חליפי גם יש כשהלקוח מקבל רכב חליפי יוקרתי (וולוו או יגואר) בכל ביקור במוסך לטיפול או תיקון מכאני. יש עוד הרבה שירותי ערך מוסף שהלקוח מקבל. תאמין לי שבזה וולוו היא סופר פרימיום.

פורסם
הבעיה העיקרית מאזדה 3 מאז ומעולם היתה שהיא נמכרת הרבה, ולכן נתפסת כעממית.

הוולוו v40 T4 (כן, זאת שבחתימה ובקרוב אפרסם עליה סקירה מקפת) היא למעשה פוקוס אקובוסט אוטומטית מה שעושה אותה פרימיום הוא הסמל בחרטומה ולא הרבה מעבר לזה.

אמנם לא נהגתי בוולוו המדוברת, אך כבר במבחן אולם התצוגה ניכר כי תא הנוסעים בוולוו איכותי יותר במידה מורגשת. בנוסף, אני משער לעצמי כי איכות הנסיעה (נוחות, בידוד וכו') גבוהה יותר בוולוו.

המאזדה 3 2.0 היא מכונית פרימיום לכל דבר.

יש לה איבזור מקיף ומלא, תא הנוסעים שלה איכותי ברמה של ב.מ.וו והתחושה בה יוקרתית ומרשימה.

"בגלל שהיא מאזדה" זו תשובה לא מספקת.

אין לי ספק שמאזדה 3 בגרסתה הבכירה (בארץ) הינה עסקת חבילה קורצת ומכונית טובה מאוד. יחד עם זאת, בינה לבין ב.מ.וו (סדרה 1 לצורך העניין) קיימים אי אילו הבדלים (מעבר לסוג ההנעה) ואין ספק שמאזדה אינם מייצרים מכונית ברמה של ב.מ.וו.

המסקנה המתבקשת (והברורה מאליה יש לציין) היא שבראבו היא גרסת פרימיום של ג'ולייטה.

נו באמת...את ה"ג'ולייטה" במשפט שלך ניתן להחליף בכל רכב קיים. אי פעם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לסיאט מיי יש בלימה אוטונומית מה שאין כרגע לאאודי A8 - אז המיי היא גרסת פרימיום ל-A8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמות הג'ולייטה QV מרשימה. לא פחות מגולף GTI.

כנראה שיודעים לתת הרגשה ממש טובה בקניה שם...

בנוסף יש פה מותג שסובל משחיקה לא פשוטה מול אחד שנמצא בטיפוס קל מעלה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אסף - אני שמח לשמוע. תתפלא אתה בטח לשמוע, שאיש לא עדכן אותי בזה כאשר התעניינתי ברכישה, אפילו לא אחרי נסיעת מבחן.

ויודע מה? מאחר שוולבו היא פרימיום בעיניי - דיינו!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא יודע מה פרימיום, מה לא, גם התפיסה הזו לפיה פרימיום בהכרח היא מדרגה עליונה שהעדר שלב תחתיה שאינו כזה מאיין אותה, נראית לי מוזרה קצת שהרי יש לא מעט דוגמאות ליצרנים שאין להם כלום בפס הייצור חוץ מפרימיום. ועדיין נדמה לי, למרות הנידנוד העייף שהויכוח הזה מעורר, שמי שמתיימר לקבע איזה אוטו שהוא מייצר או מייבא שייך למדרגה הזו, עושה זאת בעיקר באמצעות סטיקר המחיר שהוא מצמיד לאוטו ומי שמסכים להגדרה הזו הוא מי שמשלם. ומהבחינה הזו לפחות הג'ולייטה היא פרימיום באבוה !

פורסם (נערך)

לאו דווקא. למעט חלום ה- 308GTI ב- 180 לפני הנחת חבר, כל הרכבים בסגמנט הזה נמכרים סביב 205, עם מחיר מחירון סביב 220. הם מציעים דברים שונים, זה נכון, אבל זה המחיר. פרימיום הוא הרי משהו מעבר לרגיל. זה יכול להיות מנוע, זה יכול להיות אבזור, זה יכול להיות שרות, וזה יכול להיות אלמנט עיצובי (פנים או חוץ) או שם. יש גם רכבים שמחירם קרוב, ואינם פרימיום, משום שהם מסגמנט גבוה יותר, ויש רכבים שמנסים להיות פרימיום וזה לא כל כך מצליח להם, ע"ע לנצ'יה דלתא הגעת לירח [היה איזה אלמנט פרסומי כזה, אם אינני טועה] או קיה אופטימה המזעזעת לטעמי (לא נוחה, מעליבה מבפנים). ברור, למשל, שב- VRS אין אלמנטים של "פרימיום", אך יש כן מנוע שמאפשר לה להיות ברת השוואה לג'ולייטה, בין אם נגדיר את הג'ולייטה כפרימיום או לא. לכן, לטעמי ההשוואה היתה צריכה לכלול רכבים שמתחרים ביניהם REGARDLESS ההגדרה שלי או שלך של מה זה פרימיום. כפי שכתב רומן, לגיטימי גם להתלבט בין רכבים שלא קשורים כלל האחד לשני - אבל זה לא שם אותם באותה משבצת. אותי היה מעניין לראות כיצד מוכר כל יבואן את הרכבים - שמעניינים אותי. אבל לא אני ערכתי את ההשוואה :-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מאזדה בחיים לא תרשה לעצמה למצב למשל מאזדה 3 במחיר של 180 וגם אם כן מי יקנה מאזדה 3 ב 180??? אפס אנשים בדיוק וזאת הסיבה שאלפא היא פרימיום כי היא מוכרת רכבים במחיר יקר נקודה. תודה

אוהו, כמה שכבודו טועה!!!

גם יקרה, גם נמכרת היטב, גם אייקון מוטורי וגם אחושרמוטה נותנת בראש...

2016-Mazda-3-MPS-Front.jpg

אל תגיד זונה, תגיד משתגלת בתשלום, זה עובר.

מהיום הגד "מאותגרת וואגינאלית".

עניינית...מה אני משוגע להכניס ראש חצי בריא למיטה חולה? נשמור על זכות השתיקה :lol:

אגיד רק שגם עם הגולף ברשימה וגם בלעדיה, נתוני המכירה של הג'ולייטה יפים מאוד ומראים על גרעין קשה של אוהדי המותג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...