Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחשב בכך שאין ולא יכול להיות לי כל כלי לבדיקה כזאת, מה המטרה והתועלת בשאלה?

לגבי ה-A המקורית - בהחלט כן. כל הביקורות מצביעות עליה כמכונית כושלת (אם-כי אני מודה שתמיד אהבתי את העיצוב שלה), אבל היא בהחלט מכונית פרימיום מעצם מיצובה.

פעם נוספת - פרימיום זה מיצוב ושיווק. לא טיב. אין שום קשר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגולף לא כי את הנישה הזאת ממלאת ה-A3. לגבי האלפא עניתי לפני כמה פוסטים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיוק בשל הסיבה הזו אני טוען שההגדרה פרימיום חסרת תוכן בעליל.

מי שקונה a3 פשוט רוצה אודי ולא פולקסווגן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה שאתה טוען שהיא חסרת תוכן (בין אם אתה צודק או לא, זה לא העיקר) הרי לא גורם לתופעה לחדול, נכון? אתה לא מסכים, ולא תקנה משהו שמוגדר כפרימיום - וזה בסדר, זו זכותך המלאה. אבל המיתוג והבידול עדיין קיימים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הגולף משפחתית קומפקטית פרמיום ו ה GTI, הממ.

ו האלפא ג'ולייטה ממיוחדת ..

לכן כאשר אני היום לפני החלפת ה ג'ולייטה (ועדיין מתלבט כי עדיין נהנה בכייף אחרי 3.5 שנים)

אני בכיוון של ה GTI וה A3 - כאשר יותר פוזל ל A3, ואולי אולי שוב ג'ולייטה

( מאחר וכרגע שלי עם 21.000 ק"מ ובמצב חדש - לכן נראה לי דפוק להחליף אותה ב ג'ולייטה אחרת.

אבל לך תדע..)

ולא הגולף או המאזדה, שכבודם במקומן מונח,, ויש לי כבוד למאזדה.

אם המאזדה 3 הייתה עם טורבו, ובדגם של רמת הגימור הגבוהה , כנראה גם היא הייתה בשיקוליי.

אז למה זה המצב , כי יש קצת הגיון והרבה כייף והרגשה לאחר בדיקת הרכבים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הבעיה העיקרית מאזדה 3 מאז ומעולם היתה שהיא נמכרת הרבה, ולכן נתפסת כעממית.

הוולוו v40 T4 (כן, זאת שבחתימה ובקרוב אפרסם עליה סקירה מקפת) היא למעשה פוקוס אקובוסט אוטומטית מה שעושה אותה פרימיום הוא הסמל בחרטומה ולא הרבה מעבר לזה.

המזדה 3 2.0 היא עגלה, סליחה. היא לא נוחה, היא צפופה, אין בה שום דבר פרמיום מלבד רשימת אבזור. בעיני, לא האבזור הופך רכב לפרמיום. לצורך העניין, גולף - כל גולף - לפחות רמה אחת מעליה, בהכל למעט חלק מהגאדג'טים.

לגבי הוולבו - להשוות אותה לפוקוס זה לחטוא לה. המושבים עדיפים משמעותית, עיצוב הפנים שתי רמות מעל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המאזדה 3 2.0 היא מכונית פרימיום לכל דבר.

יש לה איבזור מקיף ומלא, תא הנוסעים שלה איכותי ברמה של ב.מ.וו והתחושה בה יוקרתית ומרשימה.

"בגלל שהיא מאזדה" זו תשובה לא מספקת.

קנה ותהנה.

וברצינות, בהתייחס ליתר התגובות שלך, לא ברור לי אם אתה מתחכם או באמת לא רואה את ההבדל.

פורסם

ניכר הערבוב שיש כאן בין עניינים סובייקטיביים לאובייקטיביים.

סובייקטיבית: אני סבור שהגולף והג'ולייטה אחיות לסגמנט

אובייקטיבית: לפי תמחור (ממנו נגזר מיצוב), הן לא אחיות, והאחות מבית VAG היא (כפי שהוכח לי ע"י רומן וMURZ קודם לכן) A3. אני אישית לא מסכים ממש עם ההשוואה הזו וסבור שהיא קרובה יותר דווקא לגולף - אבל זה כאמור סובייקטיבי, ומדובר בדיון שונה לגמרי. אני לא מתווכח עם נתונים דטרמיניסטיים היות ואין מה להתווכח עם נתונים דטרמיניסטיים כי הם... ובכן, דטרמיניסטיים (:

אפשר לדבר עד מחר על זה שגם מזדה 3 היא אחות של הג'ולייטה, או לצורך העניין קיה סיד, או אולי יונדאי I20 שמגיעה אף היא במרכב האצ' 4 דלתות ומזגן. אלו דיבורים סובייקטיביים שאין להם התחלה וסוף כי כל אחד חושב מה שבא לו לחשוב וזכותו לעשות כך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בדיוק בשל הסיבה הזו אני טוען שההגדרה פרימיום חסרת תוכן בעליל.

מי שקונה a3 פשוט רוצה אודי ולא פולקסווגן.

וזה כי....?כי יש לה סמל פרימיום, שירות פרימיום, ועיצוב פנים וחוץ עדיף (תקרא לזה פרימיום).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סליחה על החלוקה הגסה, אבל המיתוג בשוק הרכב כמו שאני רואה אותו הוא כזה:

מכוניות בסיסיות וזולות: הסיניות וההודיות למיניהן+ דגמי הכניסה של יצרנים ״עממיים״.

מכוניות עממיות- סובארו, סוזוקי טויוטה וכו׳

מכוניות ״סמי פרימיום״- הונדה, פולקסווגן וכו׳

מכוניות פרימיום- אודי, מרצדס, ב.מ.וו וכו׳

מכוניות סופר פרימיום- מזארטי, פורשה, יגואר (כולן בדגמי המנהלים שלהם.

מכונית על- פרארי, מזארטי, פורשה וכו׳ בדגמי היוקרה שלהן.

מכוניות נישה/ פולחן- מאזדה mx5, טויוה gt86 וכו׳.

בד״כ הדגם מקוטלג לפי החברה המייצרת, גם אם אין כיסוי בפועל (מי אמר מרצדס a class)?

פורסם (נערך)
מישהו יודע כמה מבין רוכשי הגולייטה התלבטו בינה לבין הב.מ.וו או המרצדס?

אמנם אין לי מספר מדויק, אבל לא מעט פעמים נכנסו אליי לקוחות שאמרו שבדקו גם את הג'ולייטה.

לפחות ב3 שנים האחרונות, לא נתקלתי באדם שהתלבט בין סדרה 1 לגולף או למאזדה 3.

מדהים אותי איך שרשור שמדבר על נושא מסוים, על סגמנט שלם, על מספר דגמים, איכשהו התגלגל לדיון על הג'ולייטה.

לגבי הדיון על הפרימיום, אתם באמת רוצים להיכנס לזה שוב? תכף יבוא הפילוסוף הראשי ויספר לנו כמה חיינו אומללים שאנחנו נותנים להגדרות כמו "פרימיום" להכתיב לנו מה אנחנו קונים.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קח דוגמא יפה חן, רחוקה מאלפא כרחוק מזרח ממערב שלא אחשד, כרגיל.

טווינגו וסמארט פורפור החדשה, חולקות יחידת הנעה מושלמת, בעלות גוף ומימדים מאוד דומים ומיוצרות באותו מפעל על אותו קו יצור.

הפרש מחיר של כ20% לרעת הסמארט.

למה?

פרימיום!

מי שמתאים לו יקנה את הרנו ויקבל את אותו אוטו בדיוק בהרבה פחות כסף וברוב המקרים גם באבזור עדיף. מי שמתאים לו יקנה את הסמארט ויתהדר לו בסמל.

• תוכן חדש...