Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא מצליחה לאט לאט ובצורה מאוד יפה לצאת מתדמית ה״רכב למשוגעים בלבד״ וסופחת לעצמה תדמית יוקרתית יותר ומבוקשת יותר. בלי קשר שהעיצוב כמעט בכל הדגמים מושך מאוד. (לטעמכם או לא)

הימים הקשים חלפו :-)

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני סבור שיש להשוות תפוחים לתפוחים, והתפוחים במקרה הזה הם ג'ולייטה ו-A3, בשל השייכות לאותו סגמנט ובשל התמחור הדומה. לכן כן, אני סבור שהגולף אינה מתחרה ישירה שלה. אני בטוח שיהיו אנשים שיתלבטו ביניהן, אבל יהיו גם כאלה שיתלבטו בין הרבה מכוניות אחרות.

אתה יכול לטעון שהגולף מהווה אלטרנטיבה עדיפה, כמו שאתה יכול לטעון, למשל, שהסופרב עדיפה על ה-A4, אבל זה עדיין לא הופך אותן לבנות אותו סגמנט. הרי גם מונדיאו אקובוסט לא נופלת בנתונים מ-A4, אם כבר מתחרות דומות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

סבבה, קיבלתי.

אני חושב שהגולף והג'ולייטה שייכים לאותו סגמנט (פרימיום האצ'), אבל דה-פקטו מתומחרות שונה. כשאני ניגש להשוות ג'ולייטה לVAG הראשונה שעולה לי בראש היא גולף, לא A3. אבל זה כנראה עניין סובייקטיבי.

אמרתי מלכתחילה שהסגמנטציה לפי משרד הרישוי היא כמו שאתה טוען, אז אין לנו ויכוח על זה.

אגב - נדמה לי, ותקן אותי אם אני טועה, שהג'ולייטה מתומחרת ממש באמצע בין גולף לA3 - לא?

בכלליות נדמה לי שהג'ולייטה מתומחרת נמוך יותר מA3, סדרה 1, לקסוס. קרי היא זולה בין ההאצ' ה"יקרות", ויקרה בין ההאצ' ה"זולות" (יקר וזול זה יחסי, כמובן, אני מניח שמובן על אילו תמחורים אני מדבר)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא, הג'ולייטה מתומחרת פחות או יותר בול מול ה-A3 והלקסוס. הבימר באמת יקרה יותר, ה-A יקרה בלי שום קשר ופרופורציות (ולכן גם מוכרת ממש מעט, לדעתי):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572441-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-170-TCT-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C&p=4796578&viewfull=1#post4796578

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התמחור של הג'ולייטה הוא בערך באמצע, כי מצד אחד המחיר ההתחלתי שלה די זהה לA3 עם מנוע 1.4, אבל מבחינת ההספק היא מתחרה בגרסא עם מנוע 1.8.

את המחירון של הג'ולייטה לא הצלחתי למצוא באתר הרשמי של היבואן, אבל זה המחיר של אאודי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תמחור לא הופך מכונית לפרימיום, מקסימום למכונית עם תמחור גבוה מידי, או שלא.

בדגמי הבסיס, הגולייטה מתחרה ישירות בגולף ושות.

גם למכור 102 מכוניות ברמת תמחור גבוהה זה הישג נאה מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

i stand corrected, התמחור אכן ממצב אותה בול מול המתחרות שהוזכרו.

מה שגורם לנתון המכירות להיות עוד יותר מרשים, מבחינתי לפחות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בדגמי הבסיס, הגולייטה מתחרה ישירות בגולף ושות.

מהם אותם דגמי בסיס?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושב שתלוי מה אתם בודקים. כפי שאני התלבטתי בין תלתן לgti vrs, התלבט חברי היקר בין 170 לa3, ולקח בסוף תלתן שנותנת הרבה יותר מנוע במחיר של a3 מאובזרת מעט יותר. לכן לדעתי האלפא צריכה להיבחן גם מול זה וגם מול זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה היא צריכה להיות מוגדרת כמכונית פרימיום?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה לא?

בגלל שהיא מאזדה ?!

נהנית מאיבזור מלא ומקיף, מנוע חזק ואפילו מתמחור נוח.

ההגדרה שלך למושג פרימיום בעייתית למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן, בגלל שהיא מאזדה. זה, אגב, לא אומר שהיא מכונית רעה כי היא מכונית טובה. ההגדרה לא שלי, לא יכול לקחת קרדיט על זה. מרשה לעצמי לשאול שוב - מהם אותם דגמי הבסיס של הג'ולייטה ועל פי מה אתה קובע את התחרות?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה העיקרית מאזדה 3 מאז ומעולם היתה שהיא נמכרת הרבה, ולכן נתפסת כעממית.

הוולוו v40 T4 (כן, זאת שבחתימה ובקרוב אפרסם עליה סקירה מקפת) היא למעשה פוקוס אקובוסט אוטומטית מה שעושה אותה פרימיום הוא הסמל בחרטומה ולא הרבה מעבר לזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה לעשות שמי שמחפש פרימיום לא ישקול פוקוס, אך בהחלט ישקול את הוולוו. מה גם שלדעתי לוולוו באמת יש ערך מוסף מול הפוקוס - היא בפירוש מרגישה יוקרתית יותר ולדעתי עקב תכנון טוב יותר של תא הנוסעים היא גם מרווחת יותר.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...