Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מותג פרימיום עם מה, מכונית וחצי ?

כן, מותג פרימיום עם מכונית וחצי. זה מה יש. טסלה, להבדיל עשרות אלפי הבדלות, היא מותג סופר-פרימיום עם מכונית אחת.

כמה שאלות ברשותך.

קבעת שה-V40 היא הפרימיום של פוקוס. הפלטפורמה אולי זהה, אבל וולוו שייכת לג'ילי. איך זה מסתדר?

מי, חוץ ממך, סבור שהמאזדה 3, או כל מאזדה שהיא, היא מכונית פרימיום? (שוב, בלי כל קשר לדעתי על טיב המכוניות, ולדעתי הן טובות מאד)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מר פרחי, האלפא לא מוגדרת על ידינו כמשתמשים בקארספורום כרכב פרימיום, אלא היא מוגדרת ככזאת על ידי היצרן, על ידי המיצוב והשיווק, והכי חשוב, על ידי הצרכנים.

שאלת מי השווה בין אלפא לב.מ.וו, ונתתי לך תשובה. עובדה בשטח - הצרכנים משווים בין ב.מ.וו לאלפא (לפחות בארץ) אבל הם אינם משווים בין מאזדה לאלפא. למה? שוב, כי ככה היצרן עושה, כי זה המיתוג וכי זה השיווק. וכמו שנתוני המכירות מספרים, סך הכל זה די עובד.

אז אתה מוזמן לקרוא לכל אותם צרכנים טיפשים ואימבסילים, אבל זה לא ישנה שום דבר.

רומן, אני באמת לא יודע למה זה הדהים אותי, סך הכל הייתי צריך לראות שזה יגיע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

התבלבלתי עם האאודי RS3. היא אמורה להתחרות ב235 או בM2?

איך היא בפועל לעומת שתי המכוניות? [לא קראתי מבחנים אפילו].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם רביעית, מה הופך את הג'ולייטה למכונית פרימיום ?

פרימיום של מה היא ?

ועם כל הכבוד, אלפא היא לא ב.מ.וו, יש לה עוד דרך ארוכה ארוכה.

ואם המיטו היא פרימיום, אז כנראה ההגדרות שלנו שונות לחלוטין.

אגב, גם הקאדילק סימארון היתה גרסת הפרימיום של הפונטיאק סאנבירד..

מסתבר לפי רמת המכירות באירופה, שכנראה רק אתם חושבים כך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר קובע. בישראל, אלפא זה פרימיום. זה מה יש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וכן, כשאתה מייצר דרעק ומשווק אותו כפרימיום, אם יש כזה דבר, אתה רק פוגע בעצמך בטווח הרחוק.

מצד שני, אף אחד לא לוקח את המיטו יותר מידי ברצינות, אז זה בסדר.

פורסם

אתה מתעקש לא לקבל את התשובות, שענו לך כמה וכמה אנשים. היא לא חייבת להיות פרימיום של משהו. זה שלדעתך היא לא ב.מ.וו. - ואלה צודק. אז? הדרך באמת ארוכה. אז?

תבין שאין קשר למה שאתה חושב על הרכב, כאשר כבודך במקומו מונח, לבין מיצוב והגדרות יצרן. וגם קאדילאק סימארון היא (הייתה) מכונית פרימיום. גם אינפיניטי G20 (תגגל). פרימיום זה עניין של הגדרה, כאשר אני נוטה ללכת עם הגדרות היצרנים, ואם ההגדרות שלנו שונות - אין לי אלא להצר שאתה בוחר ללכת בדרך משלך ששונה מהגדרות היצרנים, או לברך אותך מראש באם תקדים את זמנך ומאזדה3, למשל, תהפוך עורה בין-לילה ותהפוך למכונית פרימיום נחשקת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דרעק

שאלת תם. אם אני הייתי כותב את זה, מה היה קורה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הייתי מסכים איתך.:lol:

וכן המיטו היא דרעק, ואני יותר ממרשה לך לכתוב את זה גם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הרכב זבל ברמה נמוכה ומשווק תחת מותג פרימיום עם מחיר בהתאם, הוא פרימיום. זה נכון שככה הורסים שם של מותג, אבל זה לא מה שמוציא את הרכב מהקטגוריה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אזכור זאת, במספר הזדמנויות, וארשה לעצמי להשתמש בנוסח זה גם למכוניות אחרות. בזמן האחרון אני מוצא הרבה מלים חדשות ללקסיקון - צ'יקמוק, דרעק ועוד.

לגופו - אני לא אוהב את המיטו. לטעמי היא לא מכונית טובה. עם זאת, שוב - אתה לא מצליח להבין את ההבדל בין מיתוג ומיצוב לבין טיב. אין שום קשר. יכולה להיות מכונית טובה שאינה ממותגת פרימיום, יכולה להיות מכונית ממותגת פרימיום שלא תהיה מכונית טובה. כדי שלא לדרדר את זה שוב לאלפות, אם-כי אתה וודאי תחזיר לשם את הדיון, אביא שתי דוגמאות:

קיה סיד - מכונית מצוינת - מרווח טוב, עיצוב נאה, אבזור עשיר, נוחות והתנהגות כביש טובות - ואינה ממותגת פרימיום.

מרצדס A - מכונית בינונית ומטה - צפופה, מנוע חלש בגרסא הנפוצה, איכות פנים מזעזעת, ראות רעה - ועם כל זאת היא מכונית פרימיום.

אין קשר בין טיב, מכוניות אחרות של היצרן, ולמרבה צערך גם דעתך האישית למיתוג הרכב כפרימיום ושייכותו לסגמנט זה או אחר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מבחינתי, שאלפא ימצבו את הג'ולייטה מול מייבאך, אני רואה אותה מתחרה ישירה בגולף, והעבר של אלפא אינו רלוונטי בעליל.

ולא טענתי ולא אטען לרגע שהיא אינה מכונית מצויינת.

פורסם

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש לי סיטרואן ds3 שהיא בסך הכל C3 בתחפושת. היא ממוצבת כפרימיום. יש לי לקסוס המדוברת שהיא בסה''כ פריוס בתחפושת וגם מאובזרת פחות. אבל היא פרימיום. יש לי אינפיניטי שהיא בסה''כ ניסן ואפילו לא בתחפושת אלא אחת לאחת. רק הסמל שונה. אבל היא פרימיום. זה כל הקטע. איך המותג ממוצב. אי לכך אין שום ספק שאלפא היא פרימיום של פיאט בראבו. גם מיטו היא הפרימיום של פונטו. בדיוק כמו אודי היא פרימיום של וולקסווגן שבתורה פרימיום של שקודה. זאת השרשרת. ככה קבעו המרקטולוגים של יצרנים. אין קדר לטיב הרכבים כפי שרומן ניסה להסביר וחן ניסה לא להבין.

פורסם

הגולייטה הינה מכונית עצמאית, היא לא פרימיום של שום מכונית.

אני יודע מצויין מהי מכונית פרימיום, וזה ממש לא הומצא בשנים האחרונות.

לא טענתי שהגולייטה מכונית לא טובה, נהפוך הוא, רק אני לא רואה במה היא יותר פרימיום מגולף או פוקוס אקובוסט.

אשמח אם מישהו יאיר את עיני.

• תוכן חדש...