Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2015 - סגמנט C פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אילו הייתי יצרן של פקקי ונטילים, הייתי מספק אותם חינם לג'וליה.

הסיכוי שהייתי זוכה לחשיפה חיובית בפורמים למינהם היה אפקטיבי יותר מכל מאמץ שיווקי.

מי שמע בכלל מי זה

Faurecia?

מרצדס, ב.מ.וו ואאודי שמעו.

אין לי מושג מה היו השיקולים של Faurecia בבחירת הדש של ג׳וליה דווקא, אבל אני מניח שזה קשור יותר לעיצוב (שנראה מעולה), ולאו דווקא כי האיכות טובה יותר. ישנה תמימות דעים בעולם עיתונות הרכב שאלפא עשו דרך ארוכה מאוד מבחינת האיכות עם הג׳וליה (האלפא הכי איכותית שהם אי פעם ייצרו הם טוענים), אבל ידן של הגרמניות עדיין על העליונה, גם אם זה לא בהפרש ניכר.

בכל אופן, בלי קשר לעיצוב עצמו, תא הנוסעים החדש באאודי (A4 וA5 החדשות) פשוט נוטף איכות ולדעתי שם את כולן בכיס, אבל זה משהו שאאודי תמיד ידעי לעשות היטב.

הסיבה שהציגו את הדש של הג'וליה היא לא בגלל צורתו הנאה, לא מדובר בתצוגת אופנה אלא בתערוכת ספקים. הסיבה היא שהדשבורד של הג'וליה משלב טכנולוגיות חדישות כמו DecoDisplay או - Hemp Fiber Station 7, וגם מאפיינים כמו עץ, אלומיניום או סיבי פחמן אמיתיים. הם מאוד גאים בכך.

בנוגע לתמימות דעים של העיתונות, ובכן נראה לי שזה שמייצר יודע הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

[quote name=Cuore Sportivo

בנוגע לתמימות דעים של העיתונות, ובכן נראה לי שזה שמייצר יודע הכי טוב.[/quote]

ברור ברור. הג׳וליה כה איכותית שגם יצרנים כמו רולס רויס ובנטלי מכוונים אליה כאמת המידה מבחינה זו ברכבים הבאים שלהם.

פורסם
מרצדס, ב.מ.וו ואאודי שמעו.

לא היה לי ספק וגם לך לא היה ספק שאני יודע. קצת מגזים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ברור ברור. הג׳וליה כה איכותית שגם יצרנים כמו רולס רויס ובנטלי מכוונים אליה כאמת המידה מבחינה זו ברכבים הבאים שלהם.

איפה מה שרשמתי ואיפה אתה...שיהיה לבריאות.

פורסם

אני אנסה לסכם את עניין ה"פרמיום", כולנו מסכימים שבאמצע (סידרה 3, ג'וליה,A4) ובטופ (S קלאס, A6,A8, סידרה 5/7) של הסגמנט, כל המכוניות המתקראות פרמיום הן באמת פרמיום.

איפה הבעיה?

הבעיה היא בתחתית שחלק מהמכוניות הן אכן פרמיום (במיוחד בדגמים הבכירים והספורטיביים) וחלק מהמכוניות הן רחוקות מפרמיום כרחוק מזרח ומערב (מיטו כדוגמא שדובר עליה).

לא רק שהן לא פרמיום, אלא גם שיש להן מתחרות שבמובהק הן לא פרמיום (בא נגיד לאון קופרה) שעולות על אחיותיהן הפרמיומיות בכל אספקט קיים.

כך שאין "מטריות", יצרן הוא לא פרמיום, דגם הוא לא פרמיום אלא רק תת דגם יכול להיות פרמיום.

גולף GTI זה אחושרמוטה סופר-דופר פרמיום.

גולף מכל הדגמים האחרים (כפי שנמכרים בארץ) הם לא פרמיום ולא נעליים.

ובסוף בסוף, נכנס אלמנט נוסף והוא תפיסת ה"פרמיומיות" ע"י הלקוח ושם האהבלים ברחובות טורפים לנו את כל התאוריות המתוחכמות שלנו, צריך לראות כמה A3 בסיסיות נעות על הכבישים כשבעשרות אלפי שקלים פחות היו יכולים לקנות לאון בכירה יותר שסביר להניח שחוץ מסמל מקדימה הייתה נותנת חוויית נסיעה/נהיגה עדיפה בכל אספקט קיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעניין לקרוא

אני מסכים עם הכותב. אפשר לשים לב שאיכות הוא רק פרמטר מתוך כמה ואפילו נכתב אחרון, לא יודע אם במקרה או בכוונה.

בסוף גם נכתב על ניהול של מוצר פרימיום וזה די הזכיר לי את אלפה ומרקיונה. הודו בטעותם, הפיסקו עם הפתרונות המהירים לטווח הקצר וחזרו לייצר מכוניות שעל פי הביקורות מסמנות V על כל אחת מהקטגוריות במאמר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פרימיום זו תפיסה - חוץ מזה אין סטנדארט יצור או תוצאה מינימאלית כדי לעמוד בכך.

אותו מוצר יכול להיות פרימיום במקום מסויים ולא פרימיום במקום אחר.

אותו דבר לגבי מימד הזמן - מוצר יכול להיות פרימיום ובחלוף זמן כבר לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל יש איזשהי מוסכמה כללית עולמית על מותגי פרימיום, כי זה עניין של מיתוג. לצורך העניין, באף מקום בעולם מרצדס לא נחשב למותג עממי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבנתי, לטענתך יונדאי I20 זה פרימיום כי ככה משווקים אותה (תפיסה שלהם).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא הבנת.

השאלה של פרימיום היא אם הצלחת לשכנע רוכש שזה המצב.

חלק משתכנעים וחלק לא. ואין פה בכלל אמת אחת.

פורסם

אז מה שתגיד שבאותה מדינה פעם בוחנים את הג'ולייטה מול BMW ופעם מול אסטרה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל יש איזשהי מוסכמה כללית עולמית על מותגי פרימיום, כי זה עניין של מיתוג. לצורך העניין, באף מקום בעולם מרצדס לא נחשב למותג עממי.

ולמרות שאתה צודק, תסכים איתי ש A180 על שלל 122 סוסוניה ואיבזורה הלא יותר מידי עשיר, מעבר לתפישה הבילתי מוחשית של "פרמיום" לא תיתן לך שום דבר שלא תיתן לך (סתם כדוגמא כי דובר עליה) מזדה 3 מפוארת שעוד תשאיר לך איזה 40 אלפיות בכיס.

אז כאמור, יש מותגים בודדים שכל זבל שהם ייצרו זה באופן אוטומטי "פרמיום" ויש מותגים שצריכים להוכיח את עצמם מחדש בכל דגם ודגם וכל אחד נשפט בנפרד.

GTI זה כן פרמיום, גולף אחרת זה לא.

ג'וליה זה פרמיום, מיטו זה לא (בטח לא בגירסה ה900 העירומה שנקראה לא פחות ולא יותר זגאטו) וכן הלאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז מה שתגיד שבאותה מדינה פעם בוחנים את הג'ולייטה מול BMW ופעם מול אסטרה?

כי בתכל'ס זו השוואה לגטימית לאור פערי המחירים הלא כל כך גדולים. במגזיני רכב אברופאים גם ב.מ.וו או מרצדס נאלצות להתמודד לא אחת מול מותגים עממיים, ולעתים גם להפסיד.

פורסם
א

גולף GTI זה אחושרמוטה סופר-דופר פרמיום.

גולף מכל הדגמים האחרים (כפי שנמכרים בארץ) הם לא פרמיום ולא נעליים.

ובסוף בסוף, נכנס אלמנט נוסף והוא תפיסת ה"פרמיומיות" ע"י הלקוח ושם האהבלים ברחובות טורפים לנו את כל התאוריות המתוחכמות שלנו, צריך לראות כמה A3 בסיסיות נעות על הכבישים כשבעשרות אלפי שקלים פחות היו יכולים לקנות לאון בכירה יותר שסביר להניח שחוץ מסמל מקדימה הייתה נותנת חוויית נסיעה/נהיגה עדיפה בכל אספקט קיים.

לגבי תוצרת VAG שהבבאת כדוגמא:

דווקא בכלל לא הרגשתי "אחושרמוטה סופר-דופר פרמיום" כשהיתה לי GTI... אולי באמת מדובר על דגמים ותת-דגמים ספציפיים. נניח, יש משהו פרימיומי ב- VW פאסאט או בטוארג. לא בטוח שבדגמים אחרים שלהם, גם אם הם חזקים.

לאון, לעומת זאת, לא מרגישה ולא תהיה אף פעם, ולטעמי יש הבדל מאוד משמעותי בינה לבין ה- A3, שאינו רק בסמל. כל השהות בתוך הלאון אומרת: "אני הכי זולה במשפחה". זה בעיצוב, בחומרים, במסך, ואפילו ב- UX. אין ספק שזה במכוון, כן? אבל זה קיים וברור. אפילו המושבים של ה- A3 עדיפים בהרבה (ואולי באמת מושבים זה סוג של סממן פרימיום, כשאני משווה בראש בין כמה רכבים רנדומליים. לפי הקריטריון הזה, ברור למשל שקיה אופטימה (או מג'נטיס או קלארוס :-) ) הן ממש לא פרימיום למרות הגודל.

וכך, לכל אחד פרימיום משלו, ויש קהל מספיק רחב שרואה ב- A3 סממן פרימיום ולא מתייחס למנוע. אצלנו, זה אולי קצת הפוך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...