Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cerwin vega vs jbl

Or Glazer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להתקין קומפוננטים בדלתות הקדמיות בסיטרואן C1 קיבלתי 2 הצעות לקומפוננטים

JBL 270W 150/50RMS- המתקין אמר 150 אבל לדעתי הוא התבלבל וזה 50.. נשמע לי לא הגיוני 150.

CERWIN VEGA 300W 75RMS

את הדגם עצמו אני לא יודע, רק הנתונים.. ושתיהם עולים 650 עם התקנה. מבחינת נתונים הסרווין וגה נשמע יותר טוב אבל אני לא מכיר את החברה. מה יותר כדאי?

עכשיו ישלי 2 רמקולים קטנים בדשבורד של 4 אינץ, בחנות של הJBL הוא אמר שצריך לראות את העומק ואיזה רמקולים אפשר להכניס. בחנות של הCERWIN המתקין אמר שאין טעם לשים רמקולים יותר חזקים והוא פשוט יכניס שם את הטוויטרים. מה אתם אומרים עדיף? באמת להכניס שם את הטוויטרים או לשים רמקולים 4 אינץ יותר חזקים?

פורסם

שכחת את המשתמש והשרשור הקודם שלך?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588316

מאחר ואתה מתכנן התקנת מערכת מלאה, מוטב לתכנן אותה במלואה ולא בחלקים.

ומבלי לדעת ספציפית באילו דגמים מדובר, לא ניתן ממש להתייחס לענין. מה גם שבמהות הבחירה ברמקולים טמונה העדפה אישית לאופי הסאונד.

לגבי איך להתקין, אודיו קינג הסביר לגבי האפשרות של סט 3 חלקים. לא דוחפים סתם רמקול "4 במקום בדשבורד ומתקינים במקביל סט קומפוננט.

בנוסף, ממספר תמונות ברשת נראה שהרמקול בדלת נחסם חלקית ע"י הדיפון, מה שאינו אידיאלי במיוחד.

אם לא מפריע לך מבחינה אסטטית, את הטוויטרים תתקין מחוץ למקומות המקוריים בדשבורד על מנת לאפשר התקנה שלהם בזווית לשיפור תמונת הסאונד.

פורסם (נערך)

אני עוד לא מתכנן התקנת מערכת מלאה.. אני קודם כל משפר את הרמקולים ואם זה לא יספיק אני מתאים אליהם סאב ומגבר.

עכשיו הבנתי מה שaudio king הציע לי אבל אני לא מעוניין לשים 2 קומפוננטים 6X9 בגלל זה אני שואל על ה2 רמקולים בדשבורד, אני רוצה להבין מה לעשות איתם? 2 קומפוננטים בדלתות אני שם בכל מקרה, אשמח אם תענה לי על מה אתה ממליץ יותר מבחינת חברה כי אני לא מכיר את סרווין וגה. ולגבי הטוויטרים אם אתה אומר לא לשים במיקום של הרמקולים הקטנים אז איפה מומלץ לשים אותם?

עריכה אחרונה על ידי Or Glazer
פורסם

הוא לא הציע לך לשים שני קומפוננטים.

סרווין וגה חברה ותיקה ומוכרת.

אם קיימים כרגע רמקולים בדשבורד אפשר לנתק אותם. את הטוויטרים מהסט קומפוננט ממקמים על הדשבורד או קורות באמצעות דבק דו"צ חזק או פתרון אחר.

ושוב, אפשר להתקין אותם מתחת לגרילים בדשבורד, רק שאולי התוצאה לא תהיה מיטבית. בין אם זה משהו שיפריע לך או לא, אני לא יכול לדעת.

אם אתה רוצה המלצות נוספות לקומפוננטים בתקציב דומה, תריץ חיפוש להודעות של אודיו קינג בהן הוא המליץ על סטים עד כ-700 ש"ח.

פורסם

הוא הציע לי בנוסף לסט 3 חלקים לשים שתי רמקולים 6X9 על מגש. אבל עזוב את זה עכשיו. במידה ואני אמצא מקום אחר לטוויטרים. את הרמקולים בדשבורד יש טעם להחליף לרמקולים יותר חזקים? או שזה סתם בזבוז כסף

פורסם

קראתי ולא הבנתי את הכוונה.. חח מצטער על החפירה אני פשוט לא הכי מבין בתחום, בוא נניח שאני מתקין את הקומפוננטים של הסרווין וגה ושם את הטוויטרים בקורות. להתקין במקום הרמקולים הקיימים בדשבורד רמקולים בעלי עוצמה יותר גבוהה שמותאמים לקומפוננטים לא יתן עוד שיפור?

פורסם

אבל הם לא יהיו מותאמים לקומפוננט ככה סתם.

לכן יש קומפוננטים שמגיעים בצורה של 3 חלקים ויש חלוקת תדרים ברורה בין שלושת החלקים.

בקיצור התשובה היא לא. אל תתקין שם ככה סתם עוד רמקול.

פורסם

הקומפוננטים 2WAY שרשמתה, מכסים את תחום התדרים / מוסיקה של ה 4"אינץ' - כך שאתה לא צריך אותם.

נסה להתקין את הטוויטרים במקום ה 4" אינץ', ולכוון אותם הן מבחינת עוצמה ותאום ביחס לרמקולים האחרים.

אולי מתקין טוב ומבין בסאונד יכוון טוב.

במידה ולא יצליח, התקן את הטוויטרים במקום יותר מתאים - ראה את התשובה של

Tom_22

והוספה כפי שרשם AUDIO KING בדיון הקודם, של רמקולים 6X9 על מגש מעץ MDF

בציפוי בד מסוג לבד במקום המגש המקורי - כך תכסה נחמד גם את התחום הנמוך יותר.

או לא להתקין כרגע את ה 6X9 במגש האחורי, ויותר מאוחר, הוספת מגבר + סאב-וופר .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...