Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר על מזגן לחימום\קירור חלל של כ40 מ"ר הכולל סלון+מטבח+פינת אוכל.

מבחינת ההספק זה נראה לי מספיק. מדובר על דירה חדשה שישנה בה תשתית חשמל תלת פאזי.

לכן, נאמר לי שהמוצר שיסופק לי הוא ה3P שמתאים לתשתית הזו.

מבדיקה באתר של תדיראן מופיעים כאמור 2 מוצרים שונים.

כאשר אצלי בחשבונית רשום WIND-35-R 3P באיזה משני הדגמים מדובר?

35/3R:

http://www.tadiran-group.co.il/air-condition-6/mini-central/mzgn-mini-wind-35-3r

35/3P:

http://www.tadiran-group.co.il/mzgn-mini-wind-52-3p-622

 

ואיזה מזגן מתאים יותר למ"ר הנ"ל ומה עדיף מבחינת חיסכון בחשמל משניהם או בכלל?

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

כאשר אצלי בחשבונית רשום WIND-35-R 3P באיזה משני הדגמים מדובר?

35/3R:

http://www.tadiran-group.co.il/air-condition-6/mini-central/mzgn-mini-wind-35-3r

35/3P:

http://www.tadiran-group.co.il/mzgn-mini-wind-52-3p-622

 

ואיזה מזגן מתאים יותר למ"ר הנ"ל ומה עדיף מבחינת חיסכון בחשמל משניהם או בכלל?

 

עשית קצת סלט עם הרישום של הדגמים אז נעשה סדר:

כל המזגנים שהם "XX/3" הם תלת פאזיים ולעיתים הם גם רשום כ "XX/3P" כאשר ה 3P הוא קיצור של 3 Phase אצל חלק מהיצרנים כולל תדריאן.

 

במזגנים שיש אופציה בין R ל P, ההבדל הוא במעבה:

מעבה במזגן P = מיוצר בישראל

מעבה במזגן R = מיוצר בחו"ל (לרוב ע"י GREE, היצרן הבלעדי - אפשר לומר - של תדיראן, לכל קשת המזגנים שלהם).

יש הטוענים (גם מסיבות פטריוטיות) שהמעבה המיוצר בישראל טוב יותר...

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, תודה על התשובה המפורטת.

איך הדגם שצויין הWind 35R תלת פאזי? האם מזגן מיני מרכזי כמו שנרכש, של 3.5 כ"ס אמור להספיק למזג כ40 מ"ר? וכדאי להעדיף אותו על עילי 350 אינוורטר של תדיראן?

פורסם

WIND 35R 3P הוא תלת פאזי, רשום 3P בסוף.

 

מדובר במזגן 3 כ"ס, ולא 3.5 כ"ס.

עבור 40 מ"ר הוא מעל ומעבר ואין לך מה לדאוג מבחינת עוצמת קירור\חימום.

 

מבחינת העדפה זה גם שיקול כלכלי: אומנם מחיר הרכישה של שניהם זהה - אבל העילי לא דורש שום הנמכות גבס, פתחי איוורור יקרים, תעלות, תריס אויר חוזר וכד'. מדובר בחיסכון של כמה אלפים (שים את עניין התשתית בצד, כי שניהם צריכים את אותה תשתית בסופו של יום).

מאחר ומדובר במזגן אינוורטר, אתה מרוויח את השקט בעבודה שלו (לאחר שהגיע לטמפ' הרצויה) וזה בעצם עושה אותו לשווה ערך, פחות או יותר, ל WIND 35, מבחינת רעש.

בכלל, האינוורטרים זה ליגה אחרת של צורת מיזוג - וברגע שמתרגלים לעניין שאין "גלים" של חום או קור, כבר אי אפשר לחזור אחורה. מדובר באיכות חיים ברמה גבוהה יותר מכל מזגן ON OFF שתעמיד מולו.

 

יצא לי להתקין בעבר SUPER WIND זהה לדגם שאתה מחפש (SUPER WIND 35R 3P) והוא מעולה (לשטח של יותר מ 40 מ"ר). לציין כי תעלות האיוורור היו קצרות (בין 2 ל 3 מטרים סה"כ) והוא עבד בצורה כ"כ טובה שהוא מגיע לטמפרטורה הרצויה תוך זמן קצר יחסית ויוצא להפסקה (טרמוסטט). לציין כי הוא מגיע עם מרכזיה (מחלקת אויר) מקורית שלו, מה שנותן לך יתרון של חלק מקורי על פני חלופיים שאינם מחלקים את האויר טוב וגם רועשים. בהתקנה הנל הוא יצא שקט להחריד.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי WIND40 תלת פאזי, מתוצרת גרי. הוא מזגן מצויין, מקרר ומחמם היטב (שטח גדול בהרבה) אבל יש לו באג אחד: אחת לכמה זמן (כמה שעות/ימים של עבודה) הוא מחליף מצב באופן עצמאי ל AUTO ומקפיא את הבית. לא נחמד בקיץ ובמיוחד לא נחמד בחורף.

השירות של תדיראן התגלה כזוועתי (ולחשוב שקניתי תדיראן ולא טורנדו בשביל השירות). לקח לי חצי שנה לגרום להם להכיר בבעיה ולנסות לתקן אותה. עשרות שעות של המתנה על הקו למענה, מספר פעמים בלתי סביר שקבעו איתי הגעת טכנאי וביטלו ברגע האחרון (בבוקר בו הוא אמור להגיע) וכדומה. בסוף, אחרי אינספור אימיילים עם מנהלת שירות הלקוחות, הם החליפו את לוח הפיקוד של המזגן והבעייה אמנם לא נעלמה כליל, אבל שכיחותה פחתה.

:turn-l:
פורסם

שוב תודה איציק והשאר על התגובה.

התייעצתי כאן בעבר וגם איתך בפרטי לגבי פתרון אופטימלי למיזוג\חימום הדירה.

דירה.jpg

עכשיו, לאחר מחשבות והתייעצות רבה, נפלה החלטה על מיזוג החדרים בתצורת מולטי 1:4 של תדיראן.

מנוע אחד מולטי אינוורטר כאשר אליו מחוברים 4 מזגנים עיליים של 1 כ"ס לכל אחד מחדרי הבית.

הכנה מהקבלן ישנה בקיר חדר שינה 4 הגובל עם פינת האוכל. לשאר החדרים צריך יהיה להעביר צנרת מלאה ממסתור הכביסה דרך השרותים המרכזיים ולכל אחד מ3 החדרים הנותרים.

השאלה המקורית היא, מה לבצע בחדר הדיור שכולל כאמור את הסלון, המטבח ופינת האוכל.

בתחילה, הציעו לי לתלות את המזגן העילי שציינתי האינוורטר 350 של תדיראן, על קיר פינת האוכל שגובל עם השרותים הראשיים ולהשתמש לצורך חיבורו בתשתית שנתן הקבלן שנמצאת בפינה לאחר הציור הוונטה בשרותים הראשיים.

אך אני לא בטוח שמיקום זה על אף חוזקו של המזגן ימזג\יחמם את החלל האמור כמו שצריך ולכן העדפתי את המיני מרכזי על פניו. מה שבעצם יקנה לי גמישות רבה יותר בפיזור האוויר שיגיע כנראה מהר יותר ובמידה שווה יותר לחלל האמור.

רק הוסיף מספרים לצורך קבלת מושג. מדובר על כ10 מ"ר בחדרים כאשר חדר ההורים הוא כ12 מ"ר וחלל הדיור כמו ציינתי כ40 מ"ר. כך שהגודל נטו של הדירה למיזוג הוא כ80 מ"ר סה"כ.

אגב, סיבה נוספת להעדפה פתרון של עד 2 מנועים במסתור היא מגבלת המקום במסתור הכביסה.

 

האם הבחירה בפתרון המיזוג שציינתי נכון והגיוני בהסתמך על התוכנית מהצורפת? או עלי לחשב מה שנקרא מסלול מחדש?

פורסם

הכל עניין של עלות. עקרונית התדיראן 350A אמור להתמודד ללא כל בעיה עם החלל הזה. לא מדובר בשטח עצום.

אין ספק שמיני מרכזי יתן יותר גמישות - אבל - יעלה יותר בסופו של עניין (גבס, התקנה, תריסים לפיזור אויר...) מדובר בייקור של אלפי שקלים (!). אני לא יודע עד כמה זה שווה לך אבל כל אחד והחשבון\העדפות שלו.

בנוגע ליתר החדרים - הכיוון שלך נכון. מפאת חוסר מקום לא תהיה ברירה אלא ללכת על פתרון של מולטי-אינוורטר 1:4 ולשים בכל חדר יחידה. עכשיו נותרלך לבדוק איך וכמה יעלה לך ניקוז+הכנת תשתית לכל הסיפור הזה.

אם אתם לא "קרועים" על מזגנים, אולי מיני מרכזי "רגיל" או אינוורטר (לא מולטי אינוורטר) יענה לכם על הצרכים בצורה טובה.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

תודה על התגובה.

העדפה של מזגנים עיליים בחדרים באו כתוצאה מהצורך במזגן לחדר ההורים כרגע ובהמשך גם בחדר של התינוק.

עקב שימוש תכוף מאוד (בחדר אצל הוריי הוא פועל רוב שעות היום) לחימום החדר בו אנו והתינוק נמצאים . ובמקום "להריץ" מזגן מיני מרכזי לחימום הבית כולו כאשר רוב הזמן אנו נמצא או בחדר ההורים או בסלון.

לגבי הסלון. הומלץ לי על ידי טכנאי מיזוג להתקין את העילי 350 אינוורטר של תדיראן איפה שציינתי בשרטוט הדירה, אך כמה טכנאים אחרים סתרו את יעילות הדבר, בכך שזה לא יגיע כלכך לסלון שזהו החלל העיקרי אותו אני מעוניין לחמם וגם יתן "מכת חום" בפינת האוכל כדבריהם. אני לא ממש מבין בזה כמובן לכן שאלתי כאן מה עדיף?

ברור לי שהתקנת מיני מרכזי יצריך השקעה רבה יותר של כסף אך אם זה פתרון מתאים יותר לחלל האמור אני אבחר בו.

לי אין ממש העדפה למיני מרכזי או העילי הנ"ל מלבד העובדה שיתן לי את הפתרון לחימום\קירור חלל הדיור כולו ביעילות וחסכון בחשמל עד כמה שניתן.

 

לגבי הניקוזים. נאמר לי שיוכלו להעביר את כל התשתית דרך ההכנה שהקבלן עשה בשירותים הראשיים. ואת יתר הצנרת דרך "חצאית" מעל האמבטיה עד המסתור כביסה.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

בדיעבד, שאני מסתכל שוב על השירטוט, אני חושב שזה יהיה חתיכת אתגר למקם שם 2 מזגנים גדולים (מיני מרכזי רגיל ועוד מולטי אינוורטר, כנל לגבי מנוע של 350A ועוד מולטי אינוורטר. אלו לא מנועים קטנים ויש להם רוחב של 90-100 ס"מ בקירוב (כל הרוחב שיש לך במסתור הוא בערך 1.70 מ'). גם לשים אותם אחד מעל לשני זה לא פשוט, מדובר ביחידות ששוקלות עשרות קילוגרמים (מנוע של מיני מרכזי מגיע לאיזור 70-75 ק"ג בממוצע).

בנוסף לכל יש שם את הדוד בצד ימין, כך שאפילו לשים אותם בצורה "מדורגת" (אחד מאחורי השני, למחצה) יכול להיות בעייתי.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

ראיתי שממקמים אותם אחד מעל השני. הראשון למטה על בסיס והשני מעליו גם כן ממוקם על בסיס שמחובר לקיר.

לדוגמא:

12493915_10207830993113412_9055319244494823236_o.jpg

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

אתה בונה לפי תמונות באינטרנט או מידות מדוייקות של הבית שלך והמזגנים שאתה צריך ?

 

מידות מעבה תדיראן 350A:

רוחב 92 ס"מ, גובה 79 ס"מ, עומק 42.7 ס"מ.

משקל - 73 ק"ג.

אלו מידות ללא רגליים, מרווח ביטחון בצדדים (משכית אויר + מקום לחבר את הצנרת וכד').

 

מולטי 1:4 -

רוחב 96 ס"מ, גובה 70 ס"מ, עומק 40 ס"מ.

משקל - 65 ק"ג

 

המזל שלך בכל הסיפור שאתה לוקח 1:4 ולא 1:5.

המידות של 1:5 הן שונות לחלוטין !!!

רוחב 109 ס"מ, גובה 110 ס"מ (!), עומק כ 44 ס"מ.

משקל - 102 ק"ג (!!!).

 

* בין היחידות אתה חייב להשאיר לפחות 20-30 סמ מרחק ע"מ שתוכל בעתיד לפתוח חלק עליון ולתת שירות במידת הצורך.

** התושבות לתליית מזגנים רגילים של 1 כ"ס, מיועדות לנשיאת משקל של 30-35 ק"ג עם מרחק (מהקיר) של כ 40 ס"מ. זה בעצם המומנט שהתושבת מיועדת לה.

כשעושים קומבינה ומתקינים את התושבת על הצד, אתה מכפיל את המומנט, שכן במקום לבלוט 40 סמ מהקיר, אתה בולט 90-100 סמ מהקיר. הכפלת את המומנט פי 2 לפחות (ליתר דיוק 2.5).

עם מזגן של 65-100 קילו, בחיים לא הייתי עושה את זה.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...