Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם עוד 1.5 ס"מ למרווח הגחון, צמיגים בחתך גבוה יותר וחצאיות פלסטיק שחורות - תציע גרסת הסקאוטליין של סקודה ספייסבק אפשרות לרדת מהכביש לשביל הכבוש מאוד.

המחיר בחודש ההשקה - 115 אלף שקלים ולאחריו 119 אלף שקלים.

כמו כן הוזלה ספייסבק STYLE ל-110 אלף שקלים.

הידיעה המלאה כאן

1.jpg3.jpgSKODA Spaceback ScoutLine.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הספייסבק לדעתי ניראית טוב,הסקאוט דווקא יכולה להיראות ממש טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סממני הסקאוט כאן ככ מינורים שבהתחלה בכלל הייתי בטוח שהתבלבלתם בתמונות שהעלתם.

כל רכב חדש שמגיע לארץ זה נהדר אבל בשביל ס"מ וחצי בגובה, מיקרו-כנפונים וצמיגים זולים יותר, רק מפלצת הפסטה המעופפת יודעת למה להוסיף עוד 9K ש"ח.

ר'אאמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול להיות שימושי אם נוסעים קבוע לחורים הכי נידחים בפארקים למיניהם. אחרת ממש חסר תועלת בארץ לטעמי. מעניין גם האם הפלסטיקה הזו עמידה מול שריטות במקרה וביצעה את תפקידה והגנה על הרכב מאיזה סלע.

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שישלמו את ההפרש רק כדי לשבת כמה ס"מ גבוה יותר ברמזור ולהראות ברכב יותר גבוה. בישראל להרגשה של גובה יש השפעה גדולה על המכירות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נא לדייק, לא כמה סנטימטרים אלא סנטימטר וחצי זה פה דברים מדעיים, זה לא שמישהיא שאלה איזה אורך המהשמו שלך ומעגלים אוטומטית למעלה...:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצחיק שפעם הסטנדרט היה פגושים שחורים והיו לוקחים אקסטרה כסף על פוגשים בצבע הרכב ועכשיו הסטנדרט הוא פגושים בצבע הרכב ולוקחים אקסטרה על פגושים שחורים. כוחותיה של אופנה. או משהו כזה, ענא עארף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
סממני הסקאוט כאן ככ מינורים שבהתחלה בכלל הייתי בטוח שהתבלבלתם בתמונות שהעלתם.

כל רכב חדש שמגיע לארץ זה נהדר אבל בשביל ס"מ וחצי בגובה, מיקרו-כנפונים וצמיגים זולים יותר, רק מפלצת הפסטה המעופפת יודעת למה להוסיף עוד 9K ש"ח.

ר'אאמן.

כמו שאני מכיר את "מחירי ההשקה" זה יהיה בסוף מחיר קבוע/מבצעים/מיקוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נא לדייק, לא כמה סנטימטרים אלא סנטימטר וחצי זה פה דברים מדעיים, זה לא שמישהיא שאלה איזה אורך המהשמו שלך ומעגלים אוטומטית למעלה...:twisted:

לא יודע מה איתך, אף פעם לא הרגשתי צורך לעגל את המספר לשום מקום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
משום מה היא מגיעה רק בצבע פיסטוק.

בדרך להיגנב ולהפוך לניידות משטרה בשירות חמאס?

ומדינת ישראל תרוויח פעמיים ממיסוי על מכוניות חדשות?

ופרמיות הביטוח יתייקרו?

וכולם יצעקו חמס...

אין כמו תיאוריות קונספירציה. אתה רק יודע איפה זה מתחיל...:lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

או תמחור כזה שיתחרה בסנדרו סטפויי, או לפחות דאסטר/קקטוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...