Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סופרה הייתה אגדה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה רכב ספורטיבי מאוד שהיה לטויוטה... ומעולם לא הגיע לישראל.

השאלה שלי , מה כל כך מיוחד ברכב כזה?אגב, בכלל לא ידעתי שהוא מופיע "במהיר ועצבני" אבל בכללי זה רכב ספורטיבי שלא מדברים עליו כבר כל כך ורציתי לדעת חוץ מזה שזו אגדה יפנית מהירה במיוחד, מה מיוחד בה?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשרויות שיפורים בעיקר. אגדה או לא זה נתון לפרשנות. פרארי או פורשה היא לא, אבל כבודה במקומה מונח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טויוטה סופרה הייתה פופולרית בסצנת שיפורי הרכב ביפן, תופעה שחילחלה לארה"ב ואף הגיעה לסרט מהיר ועצבני הראשון. לרכב יש בהחלט את קהל המעריצים שלו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מנוע 3 ליטר טווין טורבו(2JZ) מגיע עם 320 כוח סוס.

רכב אגדה לדעתי,חבל שלא הביאו לארץ את הMK4.

יצא לי לראות את הMK3 היחידה בארץ בצבע לבן,מאוד שמורה עם קילומטר ממש נמוך בסביבות ה50K כמו חדשה

בעל הרכב הוא שכן של חבר שלי כך שיצא לי לראות אותה מספר פעמים היא פשוט מושלמת!

פורסם

הסופרה הפכה לאגדה מאותה סיבה שהניסן סקייליין הפכה לאגדה- המנוע.

בסופרה היה זה מנוע ה-2JZ שצויין שמעבר להספק מקורי גבוה (במיוחד לאותה תקופה אבל גם להיום) היה בעל פוטנציאל שיפורים עצום.

בסקייליין זו היתה משפחת מנועי RB ובמיוחד הגרסאות כפולות המגדשים (RB26TT ו-RB28TT של ניסמו) שהגיעו עם הספקים גבוהים ופוטנציאל עצום של שיפורים שאיפשרו הכפלות הספק (וצפונה) בצורה די נגישה.

הסופרה והסקייליין מעולם לא נחשבו לרכבים מתנהגים או מהנים בצורה יוצאת דופן אבל מנועים חזקים מאוד עם פוטנציאל שיפורים רחב והנעה אחורית הפכו את הרכבים האלה לאגדות, כאלה שקיימות בעיקר בסצנות הדריפט והדראג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נכון שאין את הסופרה בארץ, אך יש בארץ כמה רכבי במוו,

ואפילו פורד אסקורט שהוסבו למנועי 2JZ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הסופרה והסקייליין מעולם לא נחשבו לרכבים מתנהגים או מהנים בצורה יוצאת דופן אבל מנועים חזקים מאוד עם פוטנציאל שיפורים רחב והנעה אחורית הפכו את הרכבים האלה לאגדות, כאלה שקיימות בעיקר בסצנות הדריפט והדראג.

חידוד קטן, הסקייליין המודרנית (מ-R32 צפונה) הנעה כפולה.

פורסם (נערך)

אני רק חידוד:

לא כל הסופרות הגיעו עם מנוע ה 2JZ כפול המגדשים, גם בתוך הדור הרביעי היו דגמים אטמוספריים חלשים.

ירין, לגבי הסקיילין, לא כולן הנעה כפולה- רק דגמי הGT-R ודגמים מסוימים (כגון GTS-T4) צוידו בהנעה כפולה. השאר, הנעה אחורית.

על הדרך, ראוי לציין גם את המתחרה הישירה לבית ניסאן, ה300ZX שהתחרתה ראש בראש בסופרה, אך לא זכתה להגיע להיכל התהילה האינטרנטי. (קצת כי לא כיכבה במהיר ועצבני:lol: וקצת כי החווירה ליד אחותה הגדולה, כתוצאה מכך גם המחירים שלהן נמוכים משמעותית נכון להיום).

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

למה אגדה?

כי מרכב שנראה ככה

Fast-and-the-Furious-Toyota-Supra-for-Sale.jpg

הגיעה עדת מעריצים ש"שיפרה" את הרכב שלהם ככה

attachment.php?attachmentid=10409&d=1076667384

אשכרה אגדה :lol::lol::lol:

ועכשיו ברצינות, פוטנציאל שיפור רחב מאוד כפי שצוין פה... וגם הסרט בזמנו תרם לעניין לא מעט.

נ.ב - פונקציית העלאת התמונות לא אפשרה לי להקטין את התמונה...

• תוכן חדש...