Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון. כבר אובד עצות 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. זמני הגיע ואני צריך לקנות רכב. יש לציין יש לי 35000 להשקיע כולל ביטוחים וכו'. אני נורא פרנואיד מרכבים יד שניה ואני מאד מפחד ליפול מה גם שבגלל העבודה אין לי זמן ללכת לבדוק רכבים כל הזמן.

אני מחפש רכב מיני או סופר מיני ידני. האם כדאי לעשות מימון לרכב חדש? יש את הקיה פיקנטו ומצד שני סיאט איביזה באותו מחיר. האם כדאי לעשות מימון לסיאט איביזה או קיה פיקנטו חדשה או להביא איזה פיאט משומשת? חייב ייעוץ.

תודה.

פורסם

ההגיון אומר לרכוש פיאט משומשת גרנדה פונטו 2008-2010. אם אתה יכול להסתפק ברכב קטן יותר תוכל לחפש שברולט ספארק מ-2011.

לדעתי חבל להכנס להתחייבויות ולרכוש רכב חדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתקציב שלך חפש הונדה ג'אז' 2003 אמין מעולה ייתן לך אחלה שרות

יש או רכבים כמו יונדאי אקסנט 2007-2010

אותו הדבר לגבי קיה ריו באותם השנים .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מצטרף להמלצה של zvit, רק שבתקציב הזה עדיף כבר לרכוש גם את הפונטו איבו, שנראית קצת יותר טוב מבחוץ ומבפנים, והרבה יותר קל למצוא איבו עם המנוע הקצת-פחות-עגלה (1.4 ליטר, 77 כ"ס).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בתקציב כזה, במידה ואני נותן אותו מקדמה במימון ייצא לי סביבות 800 שקל לחודש. טיפולים ותיקונים לרכב ישן לא יעלו אותו דבר כל חודש לרכב ישן עם ק"מ גבוהה? למה לא כדאי לעשות מימון ולסוע ברכב חדש?

פורסם

שברולט מוכרים את הספארק במחיר הזה מודל 2012 עםאחריות לשנה:

http://www.chevrolet-certified.co.il/spark-Aug?UniqueID=601653&Tool=rm-b-text&gclid=Cj0KEQiA-4i0BRCaudDcrrnDi6kBEiQAZSh5f4p8I1x0qpSXtAa8mRsPUPYIsbVgmQQLacG-IRnOkccaAgV68P8HAQ

אם אתה קונה רכב מיני בן כמה שנים אתה לא תוציא כול חודש 800 שקל על תיקונים ואל תשכח את הירידת ערך שלרכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנחנו שנתיים עם פונטו איבו.

אפס תיקונים.

רכב חדש יחסית שמור ומטופל, ועוד ידני, לא אמור לעשות לך בעיות מיוחדות.

מבחינת תחזוקה יש לי רק דברים טובים לומר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם תוכל להסתפק במיני ידנית בסיסית כדוגמת 107 / C1 תוכל לקנות יד שניה, ק"מ סביר ולהישאר עם עודף.

רכב כזה חדש, לאחר מתיחת פנים משמעותית, נמכר ב 53.

תחשוב לבד כמה עולה רכב שמור בן 3.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...