Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סקודה, בחיים בחיים בחיים בחיים לא אקנה יותר סקודה.

פשוט רכב נוראי, כל כך נוראי, אני כל כך שונא את הרכב הזה.

תואיל בטובך להסביר לנו למה הרכב נוראי, (כל כך נוראי, פשוט נוראי) או שנשאר בערפל?

פורסם

לי הייתה אוקטביה 1600 והיא הייתה פשוט נהדרת למעט סחיבה בינונית שהיא תוצאה של מנוע אמין אך וותיק ועתיק. איכות הבניה הייתה ללא דופי ובמשך 6 שנים אפס תקלות (אפס זה אפס!), רק בלאי טבעי כלומר צמיגים, מצבר ונורות..).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
תואיל בטובך להסביר לנו למה הרכב נוראי, (כל כך נוראי, פשוט נוראי) או שנשאר בערפל?

א. חרף היותו מנוע 1.2 טורבו ורכב קטן, מרכבי הקודם, הצריכה הממוצעת של הרכב עומדת על בערך כ-1:11.

ב. רכבי אצלי כשנה וחצי וטרם הצלחתי למצוא תנוחת ישיבה נאותה, נוחה ראויה לשמה.

ג. רעש קרקוש תמידי, בעת תזוזת הרכב, אשר נובעות מהגומיות שמקיפות את הדלת.

פניתי לחברה בנושא, החליפו גומיות (וגם עשו נזק) והרעש נעלם לשבוע וחזר בשנית.

ד. אין אפשרות לסגור את הכנסת האוויר פנים הרכב, כאשר המזגן לא דולק, כל עשן נכנס ובעיקר, גורם לאדים על החלון בערבים קרים ורטובים.

ה. כאשר מורידים את חלון שמאל קדמי, בעת הירידה יש קרקוש.

ו. צינורית הדלק מקרקשת כל הזמן, צריך לשים חומר להחזיק, החומר מתבייבש וחוזר שוב.

ז. איכות הרכבה לא, כפי שניתן להבין, מאכזבת.

ח. הרכב לא משכך מהמורות אלא מעביר בניחותא, לגב.

ט. האבזם חגורה של הנוסע, בעת עמידה בניוטרל או נסיעה בניוטרל - מקרקש וצריך להחזיק אותו (שמתי גומייה עד שנפלה...)

פשוט שונא את הרכב הזה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
מסכים ברמה מגיעים היום או בולטים החוצה ומעוצבים או נשלפים.

מסך שקוע כזה יש בכל רכב פשוט מקבוצת פולקסווגן ב6-7 שנים האחרונות (לא עשר שנים, בסדר).

מרכב שמכוון גבוה, והוא דגם חדש ולא מתיחת פנים אני ציפיתי ליותר. גם הפאסאט מאכזב בקטע הזה.

מדהים לראות מה מעניין היום אנשים, וזה לא נגדך אישית חלילה.

במרצדס E400 שעולה כמו 3 אוקטביות אין מסך מגע, יש רק צג מרכזי, אז ?

הסופרב עצמה היתה ונשארה מכונית נהדרת - מכונית המנהלים (הכמעט) יחידה שיש לה מרחב פנימי של מכונית סאלון טובה ושימושיות מעולה.

אבל מה לעשות, במבחן השופוני היא נכשלת ומפסידה לרכבי הכבישטח, שגם הטוב שבהם לא מתקרב ליכולותיה של הסופרב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
א. חרף היותו מנוע 1.2 טורבו ורכב קטן, מרכבי הקודם, הצריכה הממוצעת של הרכב עומדת על בערך כ-1:11.

ד. אין אפשרות לסגור את הכנסת האוויר פנים הרכב, כאשר המזגן לא דולק, כל עשן נכנס ובעיקר, גורם לאדים על החלון בערבים קרים ורטובים.

ט. האבזם חגורה של הנוסע, בעת עמידה בניוטרל או נסיעה בניוטרל - מקרקש וצריך להחזיק אותו (שמתי גומייה עד שנפלה...)

פשוט שונא את הרכב הזה.

חוץ מצריכת הדלק (אני מקבל 1/12 באיזור הררי מאוד) לא נתקלתי בשום בעיה שציינת.

אין קרקושים, ולמעט רעשי רוח מהגגון הרכב שקט מאוד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כשאני קורא מבחן שכולו רק סופרלטיבים, אני מתקשה להתייחס איליו ברצינות.

אפילו התיבה, שעדיין מדווח לי מהמוסך המרכזי של VW על בעיות כלכך חלק וטוב בעיר ?

הגזמת.

פורסם

פשוט שונא את הרכב הזה.

אתה יודע שבשביל להחליף רכב לא צריך ללכת לרבנות ולא לשלם מזונות?

A3

A4

פורסם

אני לא מבין איך מישהו קונה מכספו רכב עם DSG7 אחרי כל המרורים שאנשים אכלו מהגיר הזה, כולל רבים מדרי הפורום וכולל תביעת המונים שאפילו הובילה לפיצוי. כל פעם מספרים שזה שופר ושוב יש תקלות.

STI 2004

פורסם

א. בדגמים החדשים יש הרבה פחות (מאד) תקלות, וסביר להניח שרובן המוחלט של מחלות הילדות שלו מאחוריו.

ב. אתה מכיר תיבה יעילה ממנה ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא נהגתי ברכב הנבחן, אבל כן נהגתי על גרסת ה1.8 והגרסה הבכירה בהיצע (2 ליטר, 280 סוסים), ואני בהחלט נוטה להסכים עם הסופרלטיבים שהרכב הנ"ל מקבל.

הוא פשוט טוב. מה טוב? מצוין!

המרווח רגליים ליושבים מאחור הוא ברמה של סדרה 7 אם לא יותר, הרכב סופסוף נראה טוב ולא כמו רכב הלוויות, מאובזר מאוד, ואחרי נהיגה אני גם יכול לומר שהוא נוסע נפלא.

נהגתי ברכבים האלה בצורה שלא אמורים לנהוג בהם (אגרסיבי מאוד, סגנון נהיגה שיותר מתאים לרכב ספורטיבי) והם הראו יכולות גבוהות אפילו בתחום הזה, שבו גם אם הרכב לא היה מצטיין כלל, לחלוטין היה ניתן לסלוח לו.

בנהיגה רגועה, שיכוך המהמורות הרשים אותי מאוד, והרגיש ברמה של רכבים שעולים פי 2 ויותר.

המנוע בגרסה הבכירה, אשר משודך לתיבת DSG6 והנעת 4על4, מושך את היאכטה הזאת בצורה מעוררת השראה והשאיר אותי עם פה פעור. הוא לא מפסיק לייצר כוח, עד כדי כך שגם רכבים ספורטיביים כנראה יושפלו (לפחות בתאוצה).

עיצוב הפנים אולי לא מרגש אבל מאוד נעים לשהות ברכב.

חלק מהמגיבים הזכירו פה את בעיות האמינות של גיר הDSG, אז פשוט קונים את גרסת ה2.0 ליטר, ומקבלים DSG6 :lol:

לעניין המסך, מיקומו אכן לא כל כך נוח מבחינת הסטת העיניים מהכביש, אבל זה מאפשר גישה נוחה יותר לתפעולו.

דווקא דבר אחר שעצבן אותי ברכב, הוא כפתור כיבוי המזגן. אין כפתור פיזי (או שאני לא מצאתי) אלא צריך להיכנס לתפריט בקרת האקלים דרך מסך המגע ומשם ללחוץ על כיבוי. יותר מידי פעולות בשביל פעולה פשוטה מאוד.

שורה תחתונה, ככל הנראה הרכב בעל התמורה הגבוהה ביותר למחיר בסגמנט שלו, מבלי להתפשר על כלום.

אני מאוד אהבתי, וביום שאבי יחליט שהגיע הזמן להעיף את הרכב שלו, הסופרב תהיה בראש הרשימה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אתה יודע שבשביל להחליף רכב לא צריך ללכת לרבנות ולא לשלם מזונות?

ידוע, אבל אני לא מוצא את הרכב שאני מעוניין בו, בתקציב שיש לי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

פשוט שונא את הרכב הזה.

לגבי האויר שנכנס לרכב מבחוץ

זה לא תלוי אם המזגן מכוון על אוורור חיצוני או פנימי?

אצלי במאזדה אם הרכב מכוון על לקיחת אוויר מבחוץ אז גם שהמזגן מכובה נכנס אוויר, אבל אם אני שם אותו באופציה של מחזור אוויר מפבנים זה סוגר את זה. יכול להיות שככה זה גם בסקודה.

• תוכן חדש...