Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

לפני יומיים שבק חיים הגלקסי 4 שלי.

מופיע (על מסך שחור) הכיתוב : "samaug GALAXY S4 GT I9500" (כמו בעליית המכשיר) מהבהב לסרוגין, אך המכשיר אינו עולה.

בחיבור למטען - מופיע אייקון של סוללה ריקה (בגדול) עם סימן של סוללה (ריקה) נטענת -גם מהבהב לסרוגין (הסוללה אכן נטענת - בדקתי אותה במכשיר אחר).

בחיבור למחשב - אין זיהוי של המכשיר.

האם יש מה לעשות או להתכונן לפרידה ?

רוב תודות ויום טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

האם אתה מצליח להכנס למצב DOWNLOAD ו/או מצב RECOVERY ?

דרך ביצוע -> מחזיקים את לחצן ווליום לחוץ (למטה או למעלה) + לחצן בית ובמקביל לוחצים על לחצן הדלקה.

הערה : כיוון הלחיצה בלחצן ווליום (למעלה או למטה) קובע לאיזה מצב (D/L או RECOVERY) המצב יכנס.

פורסם

ניסית להפעיל את המכשיר עם סוללה של מכשיר אחר?

אם פועל, אז התקלה היא בסוללה, אם לא, אז תעשה את הדבר הבא:

תכניס סוללה טעונה, ותלחץ ביחד מקשי הדלקה+בית+הנמכת ווליום.

נכנס למסך הבא?

Rooting-Galaxy-S4-Download-Screen.png

מזל טוב, אתה צריך לצרוב את הרום מחדש.

תוריד את הקובץ מהקישור הבא, ותפעל לפי המדריך שם (חשוב לא לכבות את המכשיר באמצע):

http://www.sammobile.com/firmwares/download/56549/I9500XXUHOI1_I9500OJKHOI1_ILO/

אם לא עובד, או שהצריבה נכשלת, כנראה שמדובר בתקלה בלוח אם של המכשיר, ותשקול לבד אם כלכלי להחליף את החלק (בסביבות ה500 ש"ח), או להתקדם למכשיר אחר, עדיפות ללא סמסונג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על תגובותיכם.

הבעייה איננה בסוללה (החלפתי קודם והתקלה נשנתה, וכן - המקורית תקינה על מכשיר אחר).

האם הריקוברי מוחק את כל נתוני המכשיר (איפוס להגדרות יצרן) ?

(זה מכשיר מהעבודה. אין כל עלות תיקון. רק חבל לי על קבצים ותמונות שיש שם. רובם מגובים במחשב אבל לא כולם...)

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה בכל זאת מעוניין במכשיר סלולרי חדש אני יכול לקשר אותך הבן שלי, הוא אמנם עוד לא בן 3 אבל כבר תותח בשדרוגים.

הנה, בשישי האחרון הוא תפס את הגלקסי 4 הגוסס שלי, זרק אותו חזק על הרצפה ושבר את המסך.

עכשיו אני עם גלקסי 6.

; )

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חולגי

אני מתרשם שהסלולרי שלך אמץ תכונות אלפיסטיות.

ברצותו עובד וברצותו נוח.

ממש כמו אלפא,לא ככה? :-)

סלע

פורסם

לפני שצורבים גירסה / מוחקים מידע / זורקים לפח וכו'

רוב הסיכויים שהתקלה בכפתור הדלקה של המכשיר שמדמה מצב של לחיצה קבועה עליו ולכן לא ניתן לטעון או להדליק.

אסף

פורסם
לפני שצורבים גירסה / מוחקים מידע / זורקים לפח וכו'

רוב הסיכויים שהתקלה בכפתור הדלקה של המכשיר שמדמה מצב של לחיצה קבועה עליו ולכן לא ניתן לטעון או להדליק.

אסף

זה.

קורה ב s4 שלי לעיתים קרובות.

כמה מכות קלות באיזור משחחרות את המכשיר מהמצב הזה.

ידוע כמה עולה לתקן?

פורסם
חולגי

אני מתרשם שהסלולרי שלך אמץ תכונות אלפיסטיות.

ברצותו עובד וברצותו נוח.

ממש כמו אלפא,לא ככה? :-)

עזוב.

האלפא שלי יותר אמינה ממנו (בחודש האחרון החלפתי לא פחות מ-3 גלקסי 4. מזל שזה מכשיר מהעבודה, משומש אמנם אבל ניחא). טפו * 3.

עידן - אני לא מאלה שהורס מכשירים (ולא גם אף אחד מקרובי משפחתי, אבל לא שידרגו לי :-( )

אסף ו-thenewguy - תאמינו לי - ניסיתי גם מכות אילו ואחרות. דווקא במצב מנוחה המכשיר הארור החל פתאום לפעול (גיביתי מה שצריך היה לגבות והחלפתי אותו בעבודה).

:lol:

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...