Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע שהכותרת לא מובנת במיוחד. עמכם הסליחה.

אז ככה. אבד לי המפתח של הרכב (אחד מתוך שתיים אם זה משנה) עלות השיכפול היא בערך 500ש"ח.

לאחר עיון בפוליסת ביטוח הצד ג' שלי (AIG). ראיתי שבהרחבות מצוין "כיסוי על אבדן/גניבה של מפתח". בפרטים צוינו

שיש השתתפות עצמית של 90ש"ח. והכיסוי הוא עד 490ש"ח.

ברגע זה כבר התחלתי לחייך. עד שהתקשרתי לסוכן הביטוח.

שם הוסבר לי שאני יכול להפעיל את הביטוח. אבל תרשם לי תביעה ואז הפרמיה תעלה לי בשלוש שנים הבאות בסכום ניכר בין 500 ש"ח ל900 ש"ח. בקיצור לא משתלם בכלל!!!!

(לשאלתי אז למה הביטוח מיועד קיבלתי את התשובה הזו - אם היה לך BMW שמפתח עולה 5000ש"ח היה משתלם לך להפעיל ביטוח במקרה שלך ממש לא. רק עכשיו שמתי לב שזה שטות כי גם ככה הכיסוי הוא עד 490 ש"ח.)

משום מה נראה לי שהפקידה טועה. וזה לא נחשב כתביעה. כי למשל הביטוח שמשות שהפעלתי לא נחשב לי כתביעה. אשמח אם מישהו שמבין ישפוך לי אור על הנושא.כי אם באמת זה המצב אז מדובר ב"ישראבלוף" רציני.

פורסם

נראה לי שהפקידה טועה. משום שהשירות מוצע כחלק מהטבות שניתנות למי שמבטח צד ג' בלבד. ממליץ לך לפנות להבהרות משירות הלקוחות בקישוור הזה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...