Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה תוסף הדלק הזה? Max Power V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רכב סיטרואן C4 1.6 טורבו. יצאתי אתמול מטיפול 45,000 וקיבלתי (=חויבתי) בקבוק של תוסף דלק שנקרא Max Power V8. מיכל הדלק היה מלא אז נתנו לי את התוסף ביד תוך הנחיה להשתמש בו בתדלוק הבא.

לא כתוב עליו כלום, הוא מיוצר ע"י דלק תעשיות ונראה לי קצת חשוד.

אני לא אוהב להכניס למנוע שלי חומרים לא מזוהים, במיוחד לאור העובדה שלפני 10 חודשים כבר עבר ניקוי פיח בגרגרים.

מה דעתכם? האם בטוח לשימוש? האם זה מרכיב הכרחי בטיפול כזה או שסתם דחפו לי ובפעם הבאה לסרב?

אני מניח שלא יכול להזיק, אבל על המיכל לא כתוב שום דבר רלוונטי וגם באינטרנט אין מידע.

מצרף תמונות של המיכל.

תודה לכל העוזרים וחג שמח!

IMG_20151208_183049.jpgIMG_20151208_183115.jpg

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם
דחפו לך מוצר שאינו הכרחי.

גש חזרה למוסך ובקש זיכוי על המוצר(יש לך עד 14 ימים ע"פ חוק).

תודה על התשובה, אבל כנראה שלא אסע עד לשם בשביל 70 ש"ח..

פשוט ארשום לעצמי לשים לב בפעם הבאה - יש לי רשימה קבועה של דברים שאני מבקש בכל ביקור: לא לשטוף את הרכב, לא להחליף מסגרת ללוחית רישוי, ועכשיו גם לא לדחוף לי תוסף דלק :)

כדאי להשתמש בתוסף הזה בתדלוק הבא? יש סיכון כלשהו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בהוראות היצרן לא כתוב שצריך תוסף לדלק, אז לא צריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...