Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לעצתכם בבחירת מקום החניה כדי שיהיה לי הכי נוח להיכנס ולצאת.

המקומות הפנויים הם 10,11,12.

הכניסה לחניה היא ליד רחבת הכיבוי (מופיע מספר 79)

והקיר שנמצא ממול החניות האלו יהרס , מעבר לקיר יש שביל גישה לחניה של הבניין הסמוך שהוא העתק של הבניין החדש שנבנה כלומר הרעיון הוא שהשביל גישה לחניה האחורית של הבניין הסמוך יורחב קצת בעת הריסת החומה ואז ישמש את שני הבניינים עבור החניות האחוריות.

לבניין הסמוך אין חניות מקבילות לקיר (כמו 10,11,12) מה שאומר שמשאיר מרחק של 5 מטר לפחות מקצה של חניה 12 למשל ועד לקיר של הבנין הסמוך.

חניות 10,11,12 נמצאות צפונית לבניין כלומר לא צריכה להיות עליהם שמש במהלך היום (אולי על 12 קצת בשעות הבוקר)

20151201_175617.jpg

תודה על העזרה.

פורסם

שלושת החניות הן בעלות סיכון פגיעות.

10 - פתיחת דלתות של חניה צמודה.

11 - הן מדלתות רכב והן פגיעה בפגוש מהוצאה/הכנסה של פחי אשפה.

12 - פגיעה בפגוש מהכנסה/הוצאה של פחי אשפה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפי דעתי יהיה קיר בטון או עמודים בין חניות 9 ל10 ככה שלא צריך לחשוש מפתיחת דלתות.

ובלי קשר פחד מפתיחת דלתות בחניה של הבניין שלך נראה לי קצת מוגזם.

פורסם

מה לגבי 10 בעניין של יציאה של שאר הדיירים מהחניות הפנמיות? למרות שיש להם מספיק מקום לבצע את הסיבוב כי שוב אין את הקיר שרואים בשרטוט.

לגבי חניה 12 יש לה יתרון שהיא קרובה ליציאה כך שאני יכול להיכנס ואז לצאת ברוורס בלי תמרונים.

פורסם

צריך להיות נהג מאוד מוכשר בשביל להצליח לפגוע ברכב שלך בעת יציאה מהחניה.

חניה 12 עדיפה מבחינת הקרבה שלה ליציאה, אבל אם הפחי אשפה נמצאים שם לא הייתי מחנה שם גם אם הייתה משלם לי.

פורסם

לא ברור לי מה רוחב המעבר בין החניות לקיר. כמוכן לא ברור לי מהיכן תגיע משאית פינוי האשפה.

אם המעבר צר הייתי שוקל דווקא את 12 כיון שמפני האשפה יצטרכו להסיע את העגלות עד ה"צומת" שבין חניות 10 ל-5. אבל אם פינוי האשפה נעשה בדרך אחרת אני מסכים ש-10 היא הפחות גרועה. הצד השני הוא שאם המעבר צר תהיה לך בעיה להכנס או לצאת מ-12. צריך לבדוק את אפשרויותהמעבר והתמרון לחניה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא ברור לי מה רוחב המעבר בין החניות לקיר. כמוכן לא ברור לי מהיכן תגיע משאית פינוי האשפה.

אם המעבר צר הייתי שוקל דווקא את 12 כיון שמפני האשפה יצטרכו להסיע את העגלות עד ה"צומת" שבין חניות 10 ל-5. אבל אם פינוי האשפה נעשה בדרך אחרת אני מסכים ש-10 היא הפחות גרועה. הצד השני הוא שאם המעבר צר תהיה לך בעיה להכנס או לצאת מ-12. צריך לבדוק את אפשרויותהמעבר והתמרון לחניה זו.

לא יהיה שם קיר, הקיר הזה למעשה היום הוא חומה בין שני הבניינים שהולכת לההרס ואז לא יהיה קיר מפריד בין הבניינים כלומר שביל גישה אחד לשני הבניינים עבור החניות האחוריות.

המרחק בין החניות 10,11,12 לבין הצד השני של שביל הגישה הוא בערך 6 מטר (שזה למעשה הקיר של הבניין השני).

לגבי פינוי האשפה- מה שבדרך כלל קורה ברחוב הוא שפועלי הזבל מוצאים את הפחים החוצה למשאית.

• תוכן חדש...