Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רק חוסר כשרוני או ניסיוני בהלחמה (הלחמתי כבר בגיל 15, לפני כמה עשורים). אין לי את הראייה ויציבות היד הדרושים.

יש טעם להמתין שתתפנה לפרוייקט (בתשלום)?

אם היית צריך להמר על החלפת רכיב אחד, זה יהיה ה- FET? נראה פחות קשה מהנגדים.

:turn-l:
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי מאז שעברתי להיות שכיר, זה בקושי משאיר לי זמן אפילו ללימודים, אז ממש תודה, אבל אין לי מספיק שעות ביממה...

וכן, יש לחפש את מספר החלק באינטרנט ע"מ לוודא באמת איזה חלק זה, ולמצוא את החלק לקנייה במאוסר/DIGIKEY וכו' זה כבר שטויות.

פורסם

החלק הוא FET כמו שכתבת, 18N20GH.

במאוסר/דיגיקי אין אותם - דוקא בעליאקספרס אני מוצא פטים זהים ב-2 ומשהו דולר. מה אתה ממליץ?

פורסם

זה לא חלק יחודי, זה סתם עוד N POWER MOSFET, בסבירות גבוהה הם דחפו אותו שם בגלל שזה מה שהם יכלו למצוא בשנזאן בזול באותו היום, במציאות כל פט עם נתונים דומים יתאים.

אם לא בא לך לחפור בדאטהשיטס, קנה את החלק ה"מקורי".

כמו כן סביר מאוד שתמצא כזה כמעט בכל ספק כוח ממותג, אז אם יש לך משהו שאתה כבר לא צריך, נסה לראות אם יש שם פט דומה.

אני הייתי מחליף בצורה גורפת את כל מה שהתחמם שם, אבל להתחיל בפט זה גם טוב.

כאמור, אם לא בא לך להסתבך, קנה את החלק המקורי.

פורסם

מתעלק..

פלאזמה סמסונג בת 10

פס אדום ורטיקלי דק מאוד כמו בקישור :

יש מה לעשות?שווה את הטירחה?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תשכח מזה, הבעיה בפאנל, ולא מתקנים פאנלים, מחליפים אותם, וזה לא כלכלי להחליף.

תשתמש עד כמה שתוכל לסבול את הפס הזה, ואז לפח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תודה רבה על העזרה. הוזמן. אאדכן בהמשך.

החלפתי טרנזיסטור. למרות כשרוני המאוד מוגבל, נראה לי שהניתוח עבר בהצלחה, אבל הטלויזיה לא נדלקת. לד אדום נשאר אדום. החלפתי שוב את הטרנזיסטור (23 סנט ליחידה, קניתי מראש שניים :-) ) - ללא שינוי.

התייאשתי - מעביר לשרשור המסירה. כנראה שאני מוגבל להחלפת קבלים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ומתעלק - בידיי טלויזיה שאינה נדלקת ואני לא בטוח לגבי מצב הקבלים. מדובר על lg 32 אינץ׳ שיוצרה בקוריאה.

אשמח לשמוע את דעתכם, האם יש טעם להחליף איזשהו מהם או שזה אבוד מראש והבעיה לא בקבלים?

P61101-201111.jpgP61101-200938.jpgP61101-200924.jpgP61101-200916.jpg

פורסם

לדעתי יש לך שם איזה קבל (דיי גדול, באמצע) שנראה קצת נפוח.

הייתי משקיע כמה לירות ומחליף את כל הקבלים במקבץ שצילמת לחדשים (מאותה הפירמה של הקיימים) ויש סיכוי טוב שזה יעזור.

נסה לחפש, לפי מספר הכרטיס או דגם הטלויזיה, קיט תיקון לספק הכח באיביי.

האם הטלויזיה הראתה סימני גסיסה (התקשתה להידלק או שנורת הסטנד-ביי נדלקת אבל היא לא "מניעה") ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קיבלתי אותה מקוקלקת. אחרי שהייתה מנותקת זמן רב מהחשמל, חיברתי אותה, ונורת הסטנד ביי נדלקה. ברגע שניסיתי להדליק אותה - הנורה כבתה.

מאז הנורה לא נדלקת שוב.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם

קטע,

השרשור הזה בן שנה ומעולם לא נכנסתי אליו.

עכשיו נכנסתי כי יש לי בעיה בטלויזיה וזו אותה טלויזיה ואותה בעיה שמתוארת בהודעה האחרונה.

Lg 32 מקוריאה

הנורה האדומה דולקת, כשמדליקים היא נכבת והמסך לא נדלק, מנתק מהחשמל ומנסה שוב עד שהיא כן נדלקת.

אז נראה שאפרק אותה ואבדוק את המתואר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...