Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על השיתוף ניר,

הסרטון הזה הופיע לי בפיד אבל משום מה לא נכנסתי אליו, כן נכנסתי בעקבות הפוסט שלך.

מאוד כואב לראות את הדבר הזה, אמנם אנחנו לא שומעים את הצד שני ואמנם ברור שהבחור בסערת (טורנדו) רגשות, ועם זאת הסיפור שלו לא מפתיע והוא רחוק מלהיות היחיד.

יש לי הרבה מטען על הצבא, או יותר נכון על מה שהוא הפך להיות בחסות (או חוסר-חסות) הממשלה ושיטת המקושרים. אני אקצר זאת ואומר את הדבר הבא שכנראה הרבה ישנאו לשמוע: כשאני התגייסתי היה לי ברור שזה רק קרבי למרות שהיו לי את היכולות ללכת לעתודה/מודיעין ושות', כשאחי התגייס לפני חודש קיוויתי מאוד שהוא ישכיל ולא ילך לקרבי ורמזתי לו בעדינות על כך (מורעל לגמרי הבחור), אם אגור כאן כשיהיו לי ילדים אני לא יודע איך אשלח אותם לצבא - אבל אני בטח לא אשלח אותם לקרבי, לא בהינתן מה שקרה כאן לצבא ה"עם".

ה

מבטא זאת טוב ממני.

ואיך זה קשור בכלל לכל הנושא? כשצבא הוא לא מקצועי אלא צבא עם, אתה מצפה לשני דברים:

א. שהוא יהיה צבא עם, כאילו, זה אשכרה 50% מהשם שלו

ו-ב. שתהיה תמיכה אמיתית מנבחרי הציבור של אותו עם בצבא הזה, לא תמיכה של פוסט בפייסבוק שאומר 'יוווואו איך אני מת על צה"ל מת מת מת על צה"ל יש לי תחתונים ירוקים וקעקוע של M16', אלא תמיכה כזו שגורמת לפוסט כמו שחלקת לזעזוע, חקיקה שמבצעת אפליה מתקנת לטובת הקרביים (ולא להיפך), וכו' וכו'

צה"ל הפך לגוף השרדות עצמית, במקום לדאוג לחיילים צריך לדאוג למקושרים ואנשי התקציביות, במקום לתמוך בו באמת כל מה שצריך לעשות זה לומר 'עמישראל חי' ולשים תמונה שלך עם משקפת או רובה כל כמה חודשים. אז הדור של ההורים שלי עוד גדל על צבא העם, הדור שלי עוד זרם עם האנרציה מאז, בדור הבא ובקצב הנוכחי - יהיה מעניין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר את השרשור על המילואים והגישה הכללית של הצבא ושאר גופי המדינה לאזרחים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ישבתי וראיתי את הסרטון עם דמעות בעיניים, מכיר את זה מקרוב כי גם אני עברתי פציעה במהלך פעילות מבצעית ומשרד הבטחון ניסה לשלוח אותי לחפש את החברים שלי.

בושה שככה מתנהלת המערכת שאמורה להגן על חיילים כשקורה להם משהו.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה סתם מסך עשן שמפזרים אלה שלא רוצים לתת תקציבים. אותו דבר בביטוח לאומי, קופת חולים, וכל גוף שרוצה לצמצם את השירותים שהוא נותן כדי להעביר את הכספים לדברים "ראויים" יותר.

רמאים תמיד יש, האחוז שלהם קטן מאד.

בוא נשאיר את השחיתות לדיון נפרד. אבל הבעיה היא שאי מכיר יותר מדי אנשים שכאשר שואלים אותם מה מקצועם התשובה היא "אני בנכות" - ומדובר באנשים בני 35 בריאים כשוורים - ולכן אני מבין מדוע אותם מוסדות שקופצים את ידם. הכסף שלהם הוא הכסף שלך ושלי, ועדיים נותרו פה ושם אנשים שלא רוצים לחלק אותו למי שאינו ראוי. וכאשר אתה הופך יותר קמצן אתה פוגע במי שראוי לפיצוי. ואל תשכח שהתקציבים מאד מוגבלים כאשר אתה כותב "קופת חולים" אתה שוכח שתקציבי הקופות תמיד בחסר (סדר גודל של 1-2 מיליארד ש"ח כל שנה), והשירותים הניתנים מוגבלים על ידי תקנות של המדינה. כראגע נושא ה-MRI באופנה. אז בוא ואגלה לך - סל השירותים - אותו סל אשר מוגדר על ידי המדינה, לא על ידי הקופה - מגדיר בדיוק מי זכאי לבדיקה. כך גם לגבי תרופות. כך גם שאר הגופים. אתה לא צריך להתלונן על קופ"ח, בט"ל או גורם אחר, אלא על חלוקת המשאבים הנקבעת על ידי ממשלת ישראל.

לגבי מה שכתב oryo - כל עוד עם ישראל יתרשם מנאומים נבובים של מי ש"חזק מול החמאס" ותהיה לנו קואליציה מבוססת מושחתים המצב רק ילך ויחמיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל הבעיה היא שאי מכיר יותר מדי אנשים שכאשר שואלים אותם מה מקצועם התשובה היא "אני בנכות" - ומדובר באנשים בני 35 בריאים כשוורים - ולכן אני מבין מדוע אותם מוסדות שקופצים את ידם

אולי הם בריאים כשוורים וחזקים אך אתה לא יודע מה מצבם הנפשי.

נכות נפשית היא חמורה פי כמה וכמה מנכות פיזית!

פורסם

בושה

עכשיו אני מבין טוב יותר את האמירה של יוסף טרומפלדור

טוב למות בעד ארצנו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אולי הם בריאים כשוורים וחזקים אך אתה לא יודע מה מצבם הנפשי.

נכות נפשית היא חמורה פי כמה וכמה מנכות פיזית!

כאשר אני כותב "בריאים כשוורים" אני מתכוון לכך מכל הבחינות. אנשים שכל מטרתם היא לשבת כל היום בבתי קפה ולעשן על חשבוני ועל חשבונך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשמדובר על פגיעה נפשית הדברים מאוד קשים להוכחה וכשדברים לא מוכחים אז זה לוקח הרבה מאוד זמן. אף גוף לא יתן שקל בלי הוכחה ודי בצדק לאור כל התחמנים שמנסים לתפוס טרמפ על כל הקיצבאות.

מצד אחד יש בחור עם טראומה אבל מצד שני הוא אומר שההורים שלו ממנים טיפולים במאות אלפי שקלים אז קשה לי להאמין שאין מסמכים רפואיים מספקים שאפשר לפנות איתם לבית המשפט.

כמו שהוא נשמע או שהוא שחקן מעולה או שהוא באמת נפגע (קשה לזייף כל כך הרבה כאב) אבל זה לא משנה אם הוא הרג 40 מחבלים או שחייל לידו תקע נאד והוא נבהל. טראומה היא טראומה והוא זכאי לטיפול בלי קשר לגורם ולמה שהוא עשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת, ברגע שהוא אמר את המילה אחוז שנשמעה ממקום ממש כואב בנפשו עצרתי את הסרטון, לא יכולתי לצפות יותר.

לא יודע איך ועדה יושבת ככה מולו בלי לעצור את דבריו וללכת לקראתו.

זה כמו שחובש יחכה ליד פצוע עד שיפסיק לדמם טרם יחבוש אותו...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Gsi, הועדות האלה רגילות להתעסק עם אנשים שנפגעו קשה ואיבדו את כל איכות חייהם. הן כבר לא רואות את האדם אלא מספרים וסעיפים.

פורסם

ניר, שים לב שאבא שלו אומר שלקח לו 3 שנים להאמין לבן שלו.

מה שצריך לעשות זה להקים גוף מקצועי שיאפיין את המצבים האלה אפילו תחת אשפוז אבל יאבחן ומהר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאמרת קודם, הגופים המקצועיים האלה כמו בוועדות רואים פגועי נפש כל יום ומה שמעניין אותם זה מספרים וסעיפים. אני משער בוועדות האלה יושבים רופאים ופסיכיאטרים ולא כלכלנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ניר, שים לב שאבא שלו אומר שלקח לו 3 שנים להאמין לבן שלו.

מה שצריך לעשות זה להקים גוף מקצועי שיאפיין את המצבים האלה אפילו תחת אשפוז אבל יאבחן ומהר.

כשהוריו של החייל שלי סיפרו לי שהוא החל לצעוק ברחובות באמצע הלילה ולעמוד על גג הבניין, לא חיכיתי יותר מדי.

מהר מאוד הגעתי לקב"ן שהמליץ לי להוציא אותו מידית מהצוות ולאחר מכן מהצבא, מה שבדיעבד הציל את חייו.

הוריו של החייל מהסרטון אינם רופאים, ולא כל אחד יודע איך לאכול את הסיפור הזה.

אני לא מקנא באותו אבא שרואה את הבן שלו במצב הזה.

כמו שאמרת קודם, הגופים המקצועיים האלה כמו בוועדות רואים פגועי נפש כל יום ומה שמעניין אותם זה מספרים וסעיפים. אני משער בוועדות האלה יושבים רופאים ופסיכיאטרים ולא כלכלנים.

לא מדויק. אם הם לא היו מקבלים את המשכורת מהמדינה, ולא היו חושבים שכולם גנבים ושמטרתם היחידה היא למנוע גניבה, מקרים כאלו לא היו קיימים.

יושבים שם פסיכיאטרים נפוחים מאגו וגאווה עצמית, שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ושלא ראו נשק ומארבים, וקובעים כי האדם בסרטון הוא שפוי על סמך סעיפים ומספרים.

אחרי צפיה נוספת בסרטון, דעתי היא אחת - אשרי העם הזה שאלו הם בניו.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

אני לא אשכח איך צחקו עלי באגף שיקום נכים של משרד הבטחון כששאלתי למה הייתי צריך לחכות חצי שנה לתור אצל אורטופד ולמרות שהיתה לי הפנייה מהם אף אחד לא טרח להודיע לי שמשרד הבטחון החליט להפסיק לעבוד איתו ביום בהיר אחד. אני לא אשכח ולא אסלח למרושעת ההיא מאגף שיקום נכים בבאר שבע שצחקה לי בפנים ואמרה לי "זו בעיה שלך ולא שלי".

בטח, אני מתמודד עם הפציעה ולא את, חתיכת מרושעת.

• תוכן חדש...