Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתנהגות המחפירה של הועדה גרמה לי להפוך שולחן בזמנו על רופאי הועדה, עקב חייל שלי שהשתגע לאחר היתקלות קשה שהיתה לנו בלבנון.

עצוב ומאוד כואב לראות את הבחור.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תדגיש באיזה ועדה רפואית מדובר - הכרה של משרד הבטחון. עוד מלפני 30 שנה אני זוכר את הסחבת הבלתי נסבלת שלהם. אבל באותה תקופה, לפחות במקרים שאני הכרתי, הצבא דאג לחייל עד שמשהב"ט הכיר בנכות, לפחות לצורך טיפול רפואי. היו עם זה לא מעט בעיות וחלק מהפתרונות הזמניים היו די עקומים, אבל לפחות אותם עשרות מקרים שהכרתי לא נזרקו לכלבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תדגיש באיזה ועדה רפואית מדובר - הכרה של משרד הבטחון. עוד מלפני 30 שנה אני זוכר את הסחבת הבלתי נסבלת שלהם. אבל באותה תקופה, לפחות במקרים שאני הכרתי, הצבא האריך את השירות עד שמשהב"ט הכיר בנכות, לפחות לצורך טיפול רפואי. היו עם זה לא מעט בעיות, אבל לפחות אותם עשרות מקרים שהכרתי לא נזרקו לכלבים.

ועדה רפואית של משרד הביטחון.

החייל שלי השתחרר משירות סדיר עקב פוסט טראומה קשה מאוד. היה אחד הלוחמים הנועזים והטובים שהכרתי בימי חיי.

הועדה טענה שהוא משקר והכל תקין אצלו.

הגעתי להעיד. טענו שגם אני משקר. הפכתי עליהם את השולחן ויצאתי. לשמחתי הקפה הרותח נשפך בדיוק על מי שהגיע לו.

אגב, החייל שלי קיבל את המגיע לו אחר כך.

פורסם

היום שקלתי אם לעלות את הסרטון הזה אבל לא ידעתי להצמיד לו דיון רלוונטי אז עזבתי.

זה בהחלט תזכורת לדברים לא נעימים שאנשים נאלצים לעבור.

זה באמת מוזר שמחבל מקבל כסף ונכה צה"ל לא.

עצוב, גם המקרה הפרטי שלו ושל אחרים כמוהו, וגם ההתנהלות של המדינה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

כרגיל - יש יותר מדי תחמנים, ואז הנפגעים האמיתיים לא מקבלים את מה שמגיע להם. מתחיל בימי ג' ונגמר בפיצויים על נכות לכל החיים. נכון לא רק למשהב"ט, גם לבט"ל, חבכות ביטוח, פנסיה וכו'.

חייב לומר שהסרט מראה רק צד אחד, לא את הצד האחר - רואים רק את הבחור מתפרץ, לא את הטענו הנגדיות. זה לא אומר שהוא לא צודק, אבל אי אפשר לשפוט שום דבר מהקטע הזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כרגיל - יש יותר מדי תחמנים, ואז הנפגעים האמיתיים לא מקבלים את מה שמגיע להם. מתחיל בימי ג' ונגמר בפיצויים על נכות לכל החיים. נכון לא רק למשהב"ט, גם לבט"ל, חבכות ביטוח, פנסיה וכו'.

אותו חייל בסרטון הרג למעלה מ-40 מחבלים, סחב את גופות חבריו לטנק ונלחם לבד.

כשהגישה העקומה של כל אחד מפקידי המגזר הציבורי במדינה, שכאילו הולכים לתחמן אותו, מגיעה לחיילים המסכנים האלו, זו פשיטת רגל ערכית ומוסרית.

כל חייל, בין אם הוא לוחם ובין אם הוא עורפי, צריך לדעת שאם יקרה לו משהו, יהיה מישהו שיתמוך בו.

פורסם

זו בדיוק הבעיה - תרבות של רמיה שגורמת לשומרי הקופה לא להאמין לאף אחד. אם היו פחות תחמנים הרי שהזכאים היו מקבלים את זכויותיהם ביתר קלות.

פורסם
זו בדיוק הבעיה - תרבות של רמיה שגורמת לשומרי הקופה לא להאמין לאף אחד. אם היו פחות תחמנים הרי שהזכאים היו מקבלים את זכויותיהם ביתר קלות.

זה סתם מסך עשן שמפזרים אלה שלא רוצים לתת תקציבים. אותו דבר בביטוח לאומי, קופת חולים, וכל גוף שרוצה לצמצם את השירותים שהוא נותן כדי להעביר את הכספים לדברים "ראויים" יותר.

רמאים תמיד יש, האחוז שלהם קטן מאד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה לצפיה. התחושה שעולה היא שהמדינה מעדיפה חייל מת מחייל פגוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מה שהשליש שלי בסדיר אמר, הרבה פחות ניירת על חייל מת.

המג"ד שלי נתן לי 3 חודשים ריתוק על העובדה שחיבלתי בלסת של אותו שליש, ואותו הוא הדיח אחרי שהוא הודה שהוא אכן אמר את זה.

פורסם

שומרי הקופה הם שורפי הקופה.

מעבירים מכרזים למקורבים, קופצים מתפקיד ציבורי רב השפעה לתפקיד "מייעץ" לחברות פרטיות ועוד כהנה וכהנה.

במדינה מתוקנת, היו שוללים לרופאים בוועדות הרפואיות את הרישיון וחושפים אותם לתביעות אישיות.

פורסם

אבל אסור שזה יהיה הקול המכריע, כי המדינה הזאת גדולה משומרי הקופה, המדינה זאת המשפחה והחברים שלי, ושלכם, ושל כולנו.

"פוסט ציונות" זה קונספט שאסור שידבק בנו.

פורסם
אבל אסור שזה יהיה הקול המכריע, כי המדינה הזאת גדולה משומרי הקופה, המדינה זאת המשפחה והחברים שלי, ושלכם, ושל כולנו.

"פוסט ציונות" זה קונספט שאסור שידבק בנו.

כשאתה רואה את הבחור הזה, שבקושי עבר את גיל 25, משתין מפחד במיטה ואת אף אחד זה מעניין, כנראה שמשהוא באמת דפוק כאן.

אם לא יהיה מישהו שיעזור לו, הוא יהיה חי מבחוץ ומת מבפנים עד סוף חייו.

פורסם

יש דברים שמשגעים אותי וזה אחד מהם, שיש לוחמים שיוצאים שבורים נפשית מהצבא בשביל לקבל טיפול הולם צריכים לעשות את זה ומצד שני חייל סמרטוט שעולה על ההגה שיכור ועושה תאונה יקבל את כל הטיפול שהוא צריך ובנוסף לא מעט אחוזים על חשבון משרד הביטחון כי זה קרה בזמן השירות הצבאי.

(אני מבין שהמערכת צריכה לקחת אחריות גם על הסמרטוט אבל צריכים להיות 2 סעיפים שונים, למישהו שנפצע בזמן לחימה/פעילות מבצעית ומישהו שהוא דביל)

והדבר שהכי מרגיז אותי ואני מכיר כמה מקרים אישית, לוחמים שנפצעים בזמן פעילות מבצעית אך לא מתפנים וממשיכים להתפקד למרות הפציעה, בסוף אותו פעילות יעשו להם את המוות בוועדות בגלל שהם המשיכו וביקשו לא להתפנות, אטימות כזו שדווקא האנשים הכי טובים שלנו נפגעים בה הכי הרבה.

• תוכן חדש...