Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה חכמה של WaterPik

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למי שלא שמע על המוצר WaterPik - מדובר במכשיר שמיועד להחליף חוט דנטלי ועושה עבודה פי כמה וכמה יותר טוב. כמו גרניק לשטיפת נגמ״שים, רק בשביל הפה. מדובר בצינור עם לחץ מים שמנקה את החנייכים והשיניים בצורה הטובה ביותר, בלי להשאיר שאריות מאחור.

לחברה שמייצרת את המוצר יש ליין שלם של מוצרי היגיינה לשיניים, מוזמנים להתרשם בעצמכם.

אני רוצה לרכוש את גרסאת ה-Complete Care. ב-eBay המחירים קצת אסרטונומים, 600 ומשהו ש״ח... לעומת זאת, ב-Aamazon מצאתי בהנחה (כנראה בגלל הבלאק פרידיי) ב-65 דולר, שזה 252 ש״ח נכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה? אין משלוחים לארץ...

ופה אני צריך את ההתייעצות שלכם. אני מעוניין לבצע עלייה ארצה דרך שירות Shipito ודומיו,

רק שאני לא חזק בתחום הזה, והייתי מאוד שמח אם מישהו יוכל לעזור לי לדעת מה הדרך הכי משתלמת לשלוח את המוצר הנ״ל, מה יהיו התשלומים הנוספים שאצטרך לשלם עליו כאשר יגיע למכס (מס, מע״מ ושאר הירקות), ובכלל הכוונה/דעה כללית לגבי הקנייה.

תודה רבה חברים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לא ממליץ על שיפיטו בגלל גודל החבילה, בטח יעלה לך המון. שיפיטו טובים לחבילות קטנות.

אתה יכול לשלוח דרך BUY2USA. לפי המחשבון אמזון שלהם, המשלוח יעלה לך $40, הכל יעלה 434 ש"ח.

אבל... יש עכשיו מבצע BF למשלמים עם פייפל, 25% הנחה על המשלוח אז עוד $6 הנחה.

מחיר סופי כ-410 ש"ח עד הבית. אין מיסים ואין כלום.

לחילופין אם המשלוח לא דחוף לך אתה יכול לשלוח במשלוח ימי ויעלה לך $20 משלוח.

פורסם

למה לא לקנות בארץ סילונית?אם אני לא טועה זה גם המוצר המקורי, השירות שלהם מעולה וכל פעם שהזדקקתי לחלק הם שלחו בחינם ללא בעיות.

פורסם (נערך)

לפני שבועיים קניתי באמזון את ה waterpik aquarius WP660C.

התלבטתי בינו לבין ה complete care ובסוף הוא ניצח.

הוא יותר טוב מה complete care מכמה סיבות:

1. גודל החבילה לא מצריך את שיפיטו ודומיו.

2. ה complete care מגיע עם מיכל מים שעל פי דיווחים באינטרנט מתחילות אצלו דליפות לאחר כמה זמן והוא דורש החלפה.

3. גודל המוצר-ה complete care יחסית גדול, ה aquarius עומד אצלי ביציבות ליד הכיור.

4. מגיע עם יותר ראשי ניקוי (7 לעומת 6).

5. קוצב זמן שמתריע לך מתי לעבור לצד השני של הפה.

6. כפתור שליטה על זרם המים (כיבוי והדלקה) מהידית עצמה ולא רק מהמכשיר.

7. שני מצבי עבודה-עיסוי וחוט דנטלי.

אגב, סילון המים חזק-בעוצמה 3 מתוך 10 היה דימום מהחניכיים (ואין לי מחלת חניכיים). כפי שרשמו ממקודם-לא לשכוח להוסיף ממיר מתח מ220 ל110.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

יש כמה בעיות עם המוצר הזה.

- המחירים בארץ לא סבירים.

- המתח ובמיוחד התדר בחול שונים - 60HZ משפיע על מנועים חשמליים. למדתי בדרך הקשה ממטחנת הקפה שהבאתי ועובדת ממש גרוע. אתה חייב למצא מכשיר שמתאים ל 220V 50HZ

- והכי גרוע, כל רופא שיניים שהתייעצתי איתו, ביטל את ההשפעות המופלאות שהפירסומות טוענות למכשיר הזה (WATER PIK) , יצא לי לאחרונה להפגש עם פרופסור לרפואת שיניים מאוניברסיטת תל אביב, שעוסק גם בפועל בטיפולי שיניים, הוא צחק ואמר לי שאני יכול לקנות את ה WATERPIK אבל רק בשביל עיסוי לחניכיים. מברשת שיניים קיסם וחוט דנטלי, אין להם מתחרים. כל הניסים והנפלאות שהפירסומות מייחסות למוצר הזה הם שיווק שלא נתמך במחקרים.

אני ויתרתי על זה.

פורסם

אני יודע שזו פרסומת זולה בנוסח ערוץ הקניות אבל בכל זאת נורא מציק לי כמות השטויות שהן אומרות פה על מברשת שיניים חשמלית.

99% ממה שנאמר פה מזמן הופרך על ידי מחקרים וכל רופא שיניים שראה פציינט אחד או שניים יגיד שצחצוח טוב במברשת רגילה עושה עבודה לא פחות טובה ממברשת חשמלית במאות שקלים.

רק הסגידה שלהן פה למברשת חשמלית הופכות אותן לממש לא אמינות מבחינתי.

אשמח אם תדווחו על חווית השימוש במוצרים האלה (לחץ מים)..

יום טוב גם לך

פורסם

אני משתמש בסילונית- גם מוצר ישראלי, גם איכותי וגם עושה את העבודה.

בנוסף לחוט הדנטלי כמובן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יש כמה בעיות עם המוצר הזה.

- המחירים בארץ לא סבירים.

- המתח ובמיוחד התדר בחול שונים - 60HZ משפיע על מנועים חשמליים. למדתי בדרך הקשה ממטחנת הקפה שהבאתי ועובדת ממש גרוע. אתה חייב למצא מכשיר שמתאים ל 220V 50HZ

- והכי גרוע, כל רופא שיניים שהתייעצתי איתו, ביטל את ההשפעות המופלאות שהפירסומות טוענות למכשיר הזה (WATER PIK) , יצא לי לאחרונה להפגש עם פרופסור לרפואת שיניים מאוניברסיטת תל אביב, שעוסק גם בפועל בטיפולי שיניים, הוא צחק ואמר לי שאני יכול לקנות את ה WATERPIK אבל רק בשביל עיסוי לחניכיים. מברשת שיניים קיסם וחוט דנטלי, אין להם מתחרים. כל הניסים והנפלאות שהפירסומות מייחסות למוצר הזה הם שיווק שלא נתמך במחקרים.

אני ויתרתי על זה.

ממה שראיתי בביקורות על המוצר דרך Amazon ו-YouTube, הרבה אנשים נותנים ביקורת אמינה וחיובית על המוצר הזה, הם מרגישים שהחניכיים והשיניים שלהם נקיות יותר.

חוץ מזה, איך אפשר להתווכח עם כזה דבר? לחץ מים שמופעל על השן, מעיף לך את כל שאריות האוכל במהלך היום, ואתה רואה את זה על הכיור... מה יכול פה לא לעבוד? או מה יכול לעבוד פה פחות טוב מחוט דינטלי?

למה לא לקנות בארץ סילונית?אם אני לא טועה זה גם המוצר המקורי, השירות שלהם מעולה וכל פעם שהזדקקתי לחלק הם שלחו בחינם ללא בעיות.

אני משתמש בסילונית- גם מוצר ישראלי, גם איכותי וגם עושה את העבודה.

בנוסף לחוט הדנטלי כמובן.

הסילונית הוא מוצר שעובד רק ע״י הברז מים, לכן עוצמת הזרם שהוא מפיק היא לא חזקה כמו של ה-WaterPik.

בנוסף, אם כבר ללכת על משהו בסגנון סילונית, יש המון מוצרים זההים ב-eBay במחיר מצחיק לעומת הסילונית.

אגב, ראיתי את האופציה הזו. נראה לי שזה שווה, לא? מחיר לא בשמיים (354 ש״ח) כולל והמשלוח חינם. בנוסף, הוא מתאים לארץ - 110-240v עם חיבור אירופאי 2 פינים.

מה אומרים?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם (נערך)

שים לב שאמזון נתנו זיכוי. הם הוגנים, יוצא ממש משתלם.

ההצעה שלך בערך91 דולר, אמזון יצאו יותר זולים אחרי ההחזר.

1111.jpg

עריכה אחרונה על ידי matanfr
  • תוכן חדש...