Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה לאחר המון חיפושים ,לבטים ואכזבות, נמצא הרכב שישמש את המשפחה בשנים הקרובות :)

הרכב נמכר עם דיבורית בלוטוס קבועה, לאחר מספר שיחות די התאכזבתי מאיכות השמע בעיקר באוטו-הצד השני נשמע צורם וכל הזמן צריך להתאים את עוצמת הרמקולים .

ברכב השני יש את הבודי , גם היא לא שיא האיכות-לעיתים קרובות היא מתחילה להרעיש ללא סיבה ורק לפעמים ניתוק השיחה +סגירת הדיבורית עוזרים (אני מטעין את הדיבורית כל חצי שנה ) .

לאחר שלל ההמלצות שקראתי כאן ובפורומים אחרים, מוזר שהבודי מתנהגת כך, ייתכן ומדובר באקסמפלר לא טוב שנפל לידיי.

בפיקנטו אני מעדיף דיבורית קבועה שתתחבר לרמקולים, הרמקולים ברכב חזקים ואני מאמין שאיכות השמע תהיה טובה מספיק.

הסמסוניקס כוללת מיקרפון סביר, אולי יהיה אפשר להשאיר אותו .

הדיבורית תשמש רק לקבלת שיחות, החיוג מתבצע מהסמרטפון שמותקן על תושבת ייעודית.

תודה

פורסם

היי, השבוע עזרתי לחבר לחפש דיבורית נורמלית. אני חייב לציין שזו בעייה. הדרישה הייתה דיבורית שמתחברת לרמקולים של הרכב עדיפות גבוהה לאחת עם מסך קטן, כך שיהיה ניתן לראות מי מטלפן, גם אם הטלפון לא מולך. מהר מאוד ירדנו מעניין המסך, כיוון שכמעט ואין בשוק דיבוריות כאלו יותר (לפחות ממה שאנחנו ביררנו). פנינו לדוגמא לכל החניות בזאפ שמציעות Motorola TK30 , לאף אחד לא היה באמת, רוב הדיבוריות של PARROT היו מחודשות או ממש יקרות (מעל 1000 ש"ח לא כולל התקנה). לאחר שיחה עם מספר מתקינים נמסר לנו שאין כמעט יצרנים איכותיים למכירה בארץ עם מסך במחיר סביר. רובם הציעו לנו איזו דיבורית סינית עם השם הגנרי CK-5 (דומה וויזואלית ממש ל BURY). לבסוף בלית ברירה נרכשה דיבורית של BURY CC9048 ללא מסך.

בגדול, השמע במצב דיבורית לא רע, למרות שבהשוואה לדיבורית שמותקנת אצלי (PARROT CK3100) היה פחות סינון של רעשי רקע. בנוסף כמו בהרבה דיבוריות כאלו כאשר הווליום על עוצמה מקסימלית יש מאין גדימה בסאונד (נשמע עיוות בקול), לכן אני משתדל לעבוד תמיד על עוצמה אחת לפחות מתחת למקסימום. יש לה גם אופציית ניגון מוזיקה מהנייד, מיותר לגמרי לדעתי, המגבר של הדיבורית לא מספק שמע של מוזיקה ברמה שאפילו מתקרבת לרדיו שברכב והשמע נמוך ולא איכותי. אמורה להיות אופציה של VOICE TAGS בדיבורית, אבל לא הצלחנו להפעיל את החיוג קולי עם LG G3, כנראה שיש דרך רק צריך לחפור קצת, אבל, בדיבורית עם מסך שקוראת את אנשי הקשר אפשר להגדיר חיוג קולי דרך הדיבורית עצמה, ולא רק דרך המכשיר.

סה"כ הדיבורית כולל התקנה עלתה 900 ש"ח בלה-קאר בראשון, שהיו נחמדים מאוד. ההתקנה בוצעה עם מתאם עבור הרכב וללא חיתוך של כבלים או קדיחות.

פורסם (נערך)

אנשי הקשר רשומים במספר שפות ,חיוג קולי לא כ"כ רלוונטי במקרה זה (וחבל,אבל, אין לי כוח לשכתב הכל ).

לפני מספר שנים הייתה לי פארוט (ה"מוח" עדיין מחובר לרדיו), התאכזבתי מאיכות החומרים ,המסך והמקשים נשברו כעבור כחצי שנה.

חשבתי להקציב כ400 ש"ח עבור הדיבורית(כולל התקנה).

לדעתי מסך הוא תוספת מיותרת כאשר הפלאפון מתפקד.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

הציעו לנו את ה CK-5 סביב 450-490 ש"ח כולל התקנה, אבל עם רמקול חיצוני. יש גם גירסה שמתחברת לרמקולים ברכב, שעולה יותר.

כשאני חושב על זה, אם אין לך בעייה עם רמקול חיצוני ברכב, אולי יש לזה יתרון.

לגבי איכות המכשיר CK-5, אין לי מושג.

נדמה לי שגם אפשר להשיג סביב אותו המחיר BURY CC9040, גם עם רמקול חיצוני.

• תוכן חדש...