Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אם יש תאימות מלאה במוצרי חשמל בין ישראל ליפן?

מצאתי אקסבוקס וואן הרגיל עם משחק ב700~ ש"ח, דיל טוב?

לאחר בדיקה ברשת, מצאתי מספר פוסטים בפורומים של אנשים שטוענים מניסיון שכל העניין יסתכם בספק כח מתאים.

פורסם

ספק הכח החיצוני של האקסבוקס הראשון גדול ויקר. תוסיף מיסים ומשלוח ותגיע למחיר שבו אתה יכול לקנות Xbox One S חדש ולהשאר עם עודף.

פורסם

יש משהו מעניין בתחום המשאבות הנקה?

החבילה מבריטניה מתעכבת, ואני חושש שלא תגיע מעולם( ללא מסםר מעקב). הכילה משאבה הנקה.

מחפש אוונט או מדלה חשמליות. עדיין לא סגור סופית איזו בדיוק.

כדאי לחכות לשישי השחור או לקפוץ לשילב הקרוב לביתי?

לצורך העיניין, מדלה סווינג עולה 850שח ואוונט 550שח.

פורסם

חליפי מתחיל ב57 שקלים באיביי, קצת יותר יקר באמזון אנגליה.

תהיה, אם על ספק חליפי מצוין Input Voltage: AC 100-240V 47/63Hz

כלומר זה מכסה את המתח של יפן וישראל, ייתכן שגם המקורי יכסה את כל הטווח? לחברים בעלי אקסבוקס, תוכלו לראות מה כתוב על הספק שלכם?

פורסם (נערך)
יש דילים טובים על דרמל? לצערי פספסתי את זה שהיה לפני כמה ימים.

עדיין קיים ב-57ליש"ט (כ-280ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לגבי הPS4 שעלה פה

Sony PlayStation 4 1TB Gamer Pack Bundle (Uncharted 4, The Last of Us, DriveClub) https://www.amazon.co.uk/dp/B01M35QSAZ/ref=cm_sw_r_cp_api_Zd1mybCGG0TM6

המבצע מצוין רק שא לפני הזמנה

לקחת את האחריות של אמזון? בצ'אט אמרו לי שתקף גם לישראל

הוא יתאים לפעולה בארץ?

יש משהו נוסף שכדאי לבדוק?

חושבים שכדאי לחכות לשישי השחור עצמו?

אשמח לעזרתכם

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אירחתי בביתי את ה- 55" B6 שלהם למשך חודש. הוחזרה לפני כשבועיים.

מסך הטלוויזיה הכי טוב שראיתי בהפרש משמעותי. נקודה, סוף פסוק. כשהייתי בהשקה שלה, בחדר חשוך טלוויזיות ה-LCD שהיו לידה נראו פשוט מקולקלות.

הפלזמה (הטובה מאוד) שיש לי בחדר השינה פשוט נראית אומללה לעומתה.

ביחס תמורה למחיר, קצת יותר קשה. אם בטלוויזיה רוב הזמן רואים ערוץ 2 /10 חדשות ברקע או בוב ספוג, אני מניח שקשה להצדיק את תוספת העלות. אם אתם אוהבים בערב לשבת ולראות סרט/סדרה טובה באיכות טובה, לדעתי ההשקעה משתלמת. ב- 10,000 ש"ח עבור ה-55" בדגם הנוכחי שפתר כל מני בעיות של דגמים קודמים - זו כבר עסקה לא רעה. לסלון שלי ה- 55" קטנה, וה-65 עוד יקרה מעט. שנה הבאה אולי ארכוש.

למה רק אירחת?

נכנסתי למדור צרכנות של טמקא (נראה כמו כתבה ממומנת) וואלה קראתי מה הרשתות בארץ מתככנות לכבוד שישי השחור.

אין בשורה למעט מבצעים נקודתיים כמו של LG ואימפרס נתנו שם שיחוק על הטיסוט Racing Touch Watch ב 1990 שח, מחיר חול 720$ לפני מס.

פורסם

היה להם מעין דיל כזה שבחרו 10 אנשים מפורום HT שמעוניינים והשאילו להם מכשיר לחודש. המשאילים כתבו ביקורת.

המבצע הנוכחי ממש לא רע, הם ביקשו 12,500 כדי לשמור את המכשיר המושאל אך לפני שבועיים/שלושה.

• תוכן חדש...