Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב צמוד , נסיעות פרטיות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , קיבלתי חוזה אצל חברה קבלנית של מתקינת ממירים בתור טכנאי שירות .

עכשיו נאמר לי שהרכב יהיה צמוד אלי (לא מחזיר אותו בערבים או בסופ"ש).

עכשיו בחוזה רשום , "למניעת ספק מובהר כי הרכב יועמד לשימוש העובד לצורכי העבודה בלבד , והחברה תהיה רשאית להורות לעובד להעמיד את הרכב לרשותה ..." . בנוסף אני יצטרך לשלם את שווי השימוש ברכב .

עכשיו השאלה האם יהיה מותר לי לנסוע על הרכב במהלך סופ"ש ?.

האם מישהו מכיר או יודע על טכנאים שהוראו להם לעמיד את הרכב ולא לגעת בו ?

תודה לעוזרים

מצטער אם זה נרשם בפורום הלא נכון

פורסם

הכוונה היא במקרה ואתה בחופשת מחלה ארוכה או בחל"ת אפשר לקחת לך את הרכב,אבל אצלי זה היה מנוסח בבהירות בחוזה .

אתה משלם שווי שימוש או מס! על שווי שימוש? אני גם קיבלתי רכב כאיש שטח אני משלם מס על שווי שימוש על הרכב והרכב צמוד אלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שווי שימוש משלמים רק במקרה בו הרכב של העבודה משמש אותך לצרכים פרטיים!!

ב99.999% מהמקרים העובד משלם את המס על שווי השימוש, ולא עבור ההוצאות של השימוש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה אומר שאתה לא משלם שווי שימוש אלא רק מס..שזה טוב, אם השווי שימוש הוא 3000 לצורך העיניין המעסיק משלם 3000 ואתה משלם 1500 שקל מס..אצלי הרכב צמוד אלי באותה מתכונת.

לדעתי מוגדר צמוד, אם אתה בא בבוקר לעבודה לוקח רכב טכנאי ומחזיר בערב אז זה לא צמוד,ואז אתה לא צריך לשלם כלום.

פורסם
זה אומר שאתה לא משלם שווי שימוש אלא רק מס..שזה טוב, אם השווי שימוש הוא 3000 לצורך העיניין המעסיק משלם 3000 ואתה משלם 1500 שקל מס..אצלי הרכב צמוד אלי באותה מתכונת.

לדעתי מוגדר צמוד, אם אתה בא בבוקר לעבודה לוקח רכב טכנאי ומחזיר בערב אז זה לא צמוד,ואז אתה לא צריך לשלם כלום.

נאמר לי בפירוש שהרכב נשאר אצלי בערב ובסופ"ש

פורסם

אגב, באיזה רכב מדובר? אם מביאים לך משפחתית מקלאס d אבל אתה רווק, תבקש אם אפשרי רכב מקבוצה b(סופר מיני) יוזיל את השווי מס, אני קיבלתי איביזה עם שיווי שימוש יחסית נמוך ומשלם פחות מיסים.

פורסם
אגב, באיזה רכב מדובר? אם מביאים לך משפחתית מקלאס d אבל אתה רווק, תבקש אם אפשרי רכב מקבוצה b(סופר מיני) יוזיל את השווי מס, אני קיבלתי איביזה עם שיווי שימוש יחסית נמוך ומשלם פחות מיסים.

אני עדיין לא יודע איזה רכב, אבל תודה רבה לך עזרת לי מאוד

פורסם

לא הבנתי את הניסוח, אבל יש מקומות שבהם הרכב חייב להיות לשרותך בזמן העבודה, כלומר אתה לא יכול להשאיר את הרכב אצל האישה ולנסוע ללקוחות בטרמפים.

יש מקומות של תורנות רכב חברה (האוטו יושב בחניה של העבודה יום בחודש אם מישהו יצטרך לקפוץ)

בד"כ שימוש פרטי סביר ברכב מותר, כאשר יש הגדרה מה זה סביר.

אסור לך להפוך את הרכב למונית שירות, גם מחוץ לשעות העבודה.

בקיצור תשאל ואל תחתום על משהו שונה ממה שהסבירו לך.

• תוכן חדש...