Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מגיע בדצמבר לביקור בארץ של חודש ימים עם כל המשפחה ( 2 מבוגרים ו 4 ילדים בני 13, 11, 8, 4)

אני מחפש לשכור לו רכב גדול, אמין ואפשרות לעשות ביטוח שיכלול הכל (מקיף ,שני נהגים, גניבה , נזק , צד שלישי, כולל ביטול השתתפות עצמית) בקיצור, כל ביטוח אפשרי.

ממה שראיתי באינטרנט בחברות הגדולות המחיר מתחיל ב 6200 שקל לרכב המותאם לשישה נוסעים, לא כולל מע"מ ולא כולל מה שביקשתי, כלומר צריך להוסיף עוד איזה אלפים שקל לפחות)

בערך באותו מחיר, אם אותם סייגים אפשר לשכור שני רכבים קטנים אוטומטים

יש רעיונות היכן כדי לשכור, או האם למישהו יש רעיון אחר?

פורסם

לפני כמה חודשים הייתי צריך רכב גדול (7 מקומות) לשבוע, הזמנתי מאלבר כחודש וחצי מראש מתוך הבנה שהם מספקים את הפורד גלאקסי, במועד קבלת הרכב החבר'ה באלבר החליטו לשלוח לי קיה סורנטו שעל פניו רכב מעניין ונחמד אבל וזה אבל גדול אם אתה פותח 7 מושבים אין בגז' בכלל. כל ניסיון לשנות את הגזרה נענה בתשובה המוכרת של "אנחנו לא מתחייבים לרכב רק לקבוצה", חפרתי עוד קצת בטלפונים מול נציגי אלבר ואז קיבלתי את התשובה הנוספת של "אם אתה צריך 7 מקומות אז תזמין רכב של 9". בקיצור מספר נוסעים שימשו למנשאים של תיקים וחילקנו את המטען למספר גדול של תיקים קטנים במקום תיק או שניים גדולים. חוץ מזה הסורנטו שהיה כולה בן שנה וקצת סבל מהזנחה רצינית: מחסור בשטיחים, מכות פח,לכלוך, הגה מושך שמאלה,השמן מנוע שחור משחור ועמד על המינימום, ריח מסריח ואפילו פינקו אותנו בכיסא אחד שהיה מפוצץ בנצנצים וכל מי שישב שם יצא זוהר. בקיצור אני מאלבר הייתי נמנע, המחירים והמבחר מפתים אבל הרכבים מזונחים והשירות לא מבריק במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ על suncar, רכבים חדשים ומתוחזקים, אם תתעקש על רכב ספציפי כנראה תקבל אותו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
ממליץ על suncar, רכבים חדשים ומתוחזקים, אם תתעקש על רכב ספציפי כנראה תקבל אותו.

דווקא הביקורות ברשת לא מחמיאות לחברה זו

פורסם

6200₪ נשמע זול יחסית, בSIXT רוצים בסביבות 10 אלף ש"ח ללא תוספת של ביטוחים ונהג נוסף.

תבדוק בבאדג'ט, ראיתי שם ב6600₪ עם נהג נוסף כולל מע"מ עבור מאזדה 5. לא יודע אילו ביטוחים כלולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדיוק מהסיבה הזו, הזמנתי בזמנו רכב 7 מקומות ידני מתוך הנחה (שהתבררה כנכונה) שאקבל רנו טרפיק.

המחיר יצא לי בדיוק אותו הדבר כמו 7 מקומות אוטו' שבעיקרון יכול להיות גם מאזדה 5.

חסרון - ידני.

מעלה - מקום לכל המשפחה + כל הציוד שאתה צריך ולא צריך + ישיבה גבוה ושולטת על הכביש

היום שיש גם את הדאצ'יה לודג'י צריך לשים לב שלא תקבל בטעות אותו.

• תוכן חדש...