Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת מיגון 72 - ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 2014 ואני נדרש לחדש את ביטוח הרכב בקרוב.

יש לי אופציה לבצע ביטוח בחברה אחרת שיהיה משמעותית זול יותר, אבל שם נדרשת רמת מיגון גבוהה יותר, רמה 72 שכוללת: אימובילייזר מקורי וכספת אלומיניום 7 מ"מ או כספת ברזל 3 מ"מ לפחות וקודן ועלוקה ממוגנת במתכת/מעטה קשיח.

אני יודע שאתם לא יכולים לבדוק את הרכב שי באופן פיזי, אבל על סמך ניסיון וידע כללי - האם ייתכן שהרכב שלי מצוייד בכל הנ"ל או שישנם ברשימה הזו רכיבים שיש להתקין באופן עצמאי? ככל הידוע לי יש ברכב קודנית, אימובילייזר מקורי ונדמה לי שגם כספת (לא יודע איזו ובאיזה עובי).

אשמח אם תוכלו לחסוך לי זמן המתנה ארוך (ומיותר) אצל אנשי מקצוע רק בשביל לבדוק מה יש ומה אין לי ברכב מבחינת מיגון.

תודה מראש.

פורסם

מומלץ לנסות אופציות נוספות ולבטח בחברה אחרת

המסתפקת באמובילייזר המקורי שברכב.

לא חסרות חברות ביטוח שלא דורשות תוספת

מיגון על רכב בערך כספי הנמוך מ- 135,000 ש"ח.

פורסם

אני מסכים, חברות ביטוח לא חסר, השאלה זה המחיר שהן מבקשות. :)

כרגע אני בחברה שלא מבקשת הרבה, פחות או יותר אימובילייזר וזהו, יחד עם זאת המחיר גבוה באופן משמעותי.

• תוכן חדש...