Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום,

מראש אני מבקש, למי שהולך להגיד 'זה בסך הכל כמה שריטות, תתמודד' : שיצא מהאשכול כבר עכשיו, אני דואג להחנות תמיד במקומות שאין בהם סכנה, בלי צפיפות, דואג להשאיר את הרכב מסודר ולהמנע כמה שאפשר מהתקלויות ותאונות כאלו ואחרות, כך שעצם העובדה שהרכב ניזוק על ידי צד שלישי מאוד מפריעה לי.

עכשיו לנושא:

החנתי את הרכב אתמול בהמשך הרחוב שלי, בעקבות הסופה שהייתה כנראה שבוע שעבר, נפלו עצים בבניין הסמוך והיום החליטו לפנות אותם לכביש כדי שיאספו אותם בבוקר למחרת.

הרכב שלי כנראה היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, ושפשפו לי חלק לא קטן בצד הימני של הרכב, הדלת הקדמית הימנית ובפח שמעל הגלגל האחורי הימני.

לקחתי כמה תמונות שמעידות שזה נגרם בעקבות העצים : לכלוך של העצים על המראה, על החישוק האחורי, ועוד כתמים ושריטות שלא מופיעים בצד השני של הרכב, המעידים שהכל קרה בגלל העצים.

אחי מנהל האגף בעירייה והבנתי ממנו שזה לא הייתה עבודה של העיריה אלא עבודה פרטית, מחר אנסה ליצור קשר עם ועד הבית של אותו בניין,

מה עליי לעשות בהמשך?

מצורפות תמונות של הנזק הקל, לפי פחח זה לא שריטות שירדו בפוליש אלא רק צביעה (הרכב עם צבע מטאלי).1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

פורסם

גם לי ניראה ככה,יש לך צבע שירד מהפגוש,קילופי צבע גם בדלת,קשה להבין ממה נגרם הנזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המעט שיש לי בכדי להוכיח, היא תמונה מלפני חודש וחצי בה אין שריטות ומכות באותו איזור

20150921_234729.jpg

פורסם

ואיך תוכיח שבמהלך החודש גורם אחר לא גרם לנזק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ואיך תוכיח שבמהלך החודש גורם אחר לא גרם לנזק?

זו בדיוק הבעיה, הנחתי שעצם העובדה שהחישוק שלי מלוכלך מהעצים מוכיח שהעצים נגעו לי באוטו, ובמקרה בדיוק באותו חלק הצבע משופשף?

פורסם

זו בעייה.

בבית משפט תצטרך להוכיח מעל כל צל של ספק.

מה הסיכוי שיש מצלמות אבטחה באזור? אולי לאחד השכנים במקרה? אולי לאיזשהו בעל עסק באזור?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שוב,

גם אם היו לך סרטונים, איך תוכיח איזה שריטות נעשו מהעצים ואיזה היו קודם לכן?

הקו הגנה שלהם יהיה שהרכב משומש, שרוט עוד ממקודם (לראיה, החלודה שהצטברה עוד קודם לכן).

לכן אף שופט (בהנחה שתתבע) לא יפסוק לטובתך לצביעה חדשה.

פורסם

ומה ציפת שיתנו לך בתמורה לנזק?

במידה ויש לך מידע על מי שזמין את העבודה גש עליו ותסביר לו,אבל זה באמת לא נראה כאילו הנזק מהעצים.

חוץ מזה לריב עם השכנים על זוטות זה אף פעם לא חכם.

מציע לך להעביר את נושא לאגף אסטתיקה ששם תוכל לקבל עזרה מקצועית לטיפול ברכב.

פורסם

הם לא שכנים שלי אלא כמה בניינים לידי.

אין עסקים באיזור.

המכות לא מגזם שנפל אלא מגזם שנזרק לעבר הכביש בחניה שליד הרכב שלי וכפי שנראה לא עשו זאת בצורה בה הגזם לא יגע ברכב.

פורסם

תנסה לגשת למנהל עבודה או לאחראי ועד הבניין. תעלה את טיעוניך. תעדכן מה הוחלט?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בנוסף יש לבדוק עם ועד הבית האם ניתנה התראה מוקדמת

אצלנו בכל הבניינים מדביקים הודעות במקומות שאי אפשר לפספס

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...