Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה

matan-dk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הלכתי לראות היום איביזה 2012 ספורט 3 דל׳ אוטומט 1.2 tsi יד ראשונה פרטית, אוטומטית, עם 26000 ק״מ. בקושי נסעה.

עד פה נשמע אחלה.

העניין הוא שהרכב עבר תאונה ״קלה״ לטענתה והוחלף מכסה מנוע ובגאז׳ - כאמור לטענתה השילדה נקייה לחלוטין גיר ומנוע תקינים לחלוטין.

הרכב נראה חדש מאוד ושמור מאוד.

מחר אני לוקח את הרכב לבדיקה כדי להיות ראש שקט.

דרשה 66 - סגרנו 61 לפני בדיקה וכמובן לאחר הבדיקה נהיה חכמים יותר.

דעתכם?

פורסם

אל תשכח לעבור במוסך מורשה ולהוציא היסטורית טיפולים של הרכב כדי לראות אם עבר את הריקולים הנדרשים.

ד"א מה המחירון של הרכב?

פורסם

האמת שנראה לי די יקר לאיביזה בן פלוס מינוס 3 שנים.

וזה בגלל שהאיביזה חודשה לאחרונה ואף צוידה במנוע חדש. הוא קטן יותר בנפח אבל עם ביצועים טובים מהגרסה החלשה של ה 1.2 (לא הבנתי איזו גרסת 1.2 קיימת ברכב המוצע לך). וכל העסק הזה נמכר לדעתי בפועל ב 83,000 לאוטומטי. ופחות מזה בידני.

אז נכון שאתה מדבר על גרסת ה 3 דלתות. שהיא גרסה אופנתית יותר וכנראה מאובזרת יותר.

מבחינת עלות תועלת נראה לי כבר כדאי ללכת על חדשה. אם אני צודק אז כנראה שאפשר כנראה למצוא את גרסאות ה 3 דלתות במחירים עדיפים.

מצד שני לפי הנימוק שלי אז אין טעם לקנות את ה 3 דלתות גם לא כחדשה. אבל בפועל הדגם הזה נמכר לדעתי במספרים מכובדים.

לגיטימי להשקיע בעיצוב ואופנה, רק צריך להיות ערים לעלויות של זה.

פורסם

קח בחשבון שאם הוחלפו מכסי מנוע ותא מטען ככל הנראה אלו לא החלקים היחידים שהוחלפו, יש מספר חלקים בדרך אליהם שנפגעו.

כפי שכתבו מעלי, כדאי לבחון אפציה של רכישת האיביזה החדשה.

בהצלחה

פורסם

אולי כדאי לגשת לפחח לפני בדיקה במכון.

פחחים נוהגים לגבות בין 50 ל-150 ש"ח לבדיקה ואם זה פחח שאתה מכיר אולי הוא אפילו יתן את דעתו ללא תשלום וכך תוכל לחסוך את ה-500 ש"ח של הבדיקה במכון.

פורסם

אם האוטו עבר תאונה אז רוב הסיכויים שגם נקבעה ירידת ערך .

עליך להוריד את הסכום הזה מהמחיר .

בדרך כלל אם החליפו מכסה תא מטען אז גם הפח האחורי נפגע .

לפני שאתה הולך לבדיקה ומוציא כסף בדוק בעצמך .

בתא המטען הוצא את הגלגל הרזרווי ובדוק שהאמבטיה לא תוקנה או נצבעה .

• תוכן חדש...