Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם ידוע לכם על ניסאן סקייליין או טויוטה סופרה שהגיעו לארץ בייבוא אישי?

תודה למי שיענה!

gtrr34_04.jpg

gtrr34_05.jpg

477-1.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני חשבתי על זה פעם, ואז נכנסתי לקרוא קצת על הסקייליין וגיליתי שההגה שלה הוא בצד ימין.

therefore - אי אפשר לייבא אותה לארץ.

והיו גם סיפורים על לשים את האוטו באיזה סדנא שתעביר את ההגה לצד שמאל - אבל זה עדיין בלתי אפשרי להביא רכב כזה לארץ.

פורסם
גם אני חשבתי על זה פעם, ואז נכנסתי לקרוא קצת על הסקייליין וגיליתי שההגה שלה הוא בצד ימין.

therefore - אי אפשר לייבא אותה לארץ.

והיו גם סיפורים על לשים את האוטו באיזה סדנא שתעביר את ההגה לצד שמאל - אבל זה עדיין בלתי אפשרי להביא רכב כזה לארץ.

יש בארץ מספר מצומצם של מכוניות עם הגה ימני!!
פורסם
יש בארץ מספר מצומצם של מכוניות עם הגה ימני!!

כן אצלנו בב"ש ראיתי פעם את המשאיות הקטנות האלה שמשפריצות מים על האספלט ואז מברשות ענקיות מטטות אותו , בכל אופן היה לה הגה מימין !

פורסם

במכוניות אספנות זה מותר אם אני לא טועה

פעם דיברו פה בפורום על סופרה בארץ

אבל אם אני לא טועה זה על הגרסה הקודמת של הפורום

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
במכוניות אספנות זה מותר אם אני לא טועה

פעם דיברו פה בפורום על סופרה בארץ

אבל אם אני לא טועה זה על הגרסה הקודמת של הפורום

אתה טועה!

אסור לייבא רכב אספנות עם הגה ימני,וגם עם מנוע דיזל...(אבל זו כבר סתם אנקדוטה):-)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קצת לא הגיוני שלסקייליין יש רק הגה ימני

בכל זאת גם בארה"ב וביפן האוטו הזה נמכר ושם נוהגים כפי שידוע לכולם עם הגה שמאלי

וכן גם בקרית גת יש משאיות לניקוי עם הגה ימני אבל זה נועד נראה לי בגלל הקרבה למדרכה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כן אצלנו בב"ש ראיתי פעם את המשאיות הקטנות האלה שמשפריצות מים על האספלט ואז מברשות ענקיות מטטות אותו , בכל אופן היה לה הגה מימין !
חומד זה בגלל שלרכב הזה יש 2 הגהים....

ואני יודע כי ישבתי בתוכו....

פורסם

יש בארץ רכבים עם הגה ימני . ומי שזה לא מסתדר לו שיחשוב שוב באיזו מדינה הוא חי ,קצת קומבינות והכל אפשרי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ביפן האוטו הזה נמכר ושם נוהגים כפי שידוע לכולם עם הגה שמאלי

אני לא יודע באיזו יפן אתה היית, אבל בזאת שאני מכיר נוהגים בצד שמאל של הכביש, וההגה בצד ימין. כמו גם בבריטניה ובאוסטרליה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

באיזה מדינות עדיין נוהגים בצד שמאל?

והאם בארה"ב אין סקיילין??

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
באיזה מדינות עדיין נוהגים בצד שמאל?

והאם בארה"ב אין סקיילין??

יפן אנגליה ואוסטרליה.

בארה"ב יש סקייליין.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...