Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה תושב חוץ שבה לבקר בארץ, אתה יכול לנהוג בה בארץ.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכב שגרירות זה לא רכב רגיל..

ולא משנה כמה $$$ יש לך.. לא יתנו לך להביא רכב עם הגה ימני לארץ - אלה אם הוא כאן עוד מימי המנדט..

(אלה אם יש לך ממש ממש מממש הרבה $$$, משהו בסגנון של שרי האריסון $$$..)

תתפלא :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני לא חושב שאישרתי את הפרסום של התמונות הנ"ל...

התמונות נמחקו עקב הפצה שלא באישור.

Silvia S14 - AKA "Drift"

הדבר הכי טוב אחרי סקייליין.

והדבר שהכי קל להפוך לסקייליין.

מישהו בא מהמקום?!

פורסם

............

66. Turks and Caicos Islands

67. Tuvalu

68. Uganda

69. United Kingdom

70. Virgin Islands (British)

............

למה לא אוגנדה?

למה לא אוגנדה?

שיר חביב... :wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אני לא חושב שאישרתי את הפרסום של התמונות הנ"ל...

התמונות נמחקו עקב הפצה שלא באישור.

אופס אני מתנצל , לא ידעתי שהתמונות ה"כ"כ נדירות " האלו "לא באישור" , sorry!!!

בכל אופן סה"כ לויתן אוטומטי מונזח, לא יותר.

הסקיליין זה אוטו-אוטו , הסופרה-אני לא בטוח.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

סופרה , לא אוטו ??

איפה אתה חי , אחת האגדות היפניות הכי גדולות שהיו בעולם המוטוריקה .

אולי הבסיס הכי טוב לשיפורים שהוציאו מעולם .

אין דבר שאי אפשר לעשות עם המנוע המפלצתי שלה , אני מתכוון לטווין .

ים long time no

פורסם
סופרה , לא אוטו ??

איפה אתה חי , אחת האגדות היפניות הכי גדולות שהיו בעולם המוטוריקה .

אולי הבסיס הכי טוב לשיפורים שהוציאו מעולם .

אין דבר שאי אפשר לעשות עם המנוע המפלצתי שלה , אני מתכוון לטווין .

בדיוק על זה אני מדבר , מנוע זה לא הכל ברכב .

נכון -אפשר להוציא מהמנוע הזה XXXX סוסים בכמה עשרות אלפי דולרים בודדות, אבל בניגוד לניסאן הרכב הזה לא יכול להביך על מסלול את שאר היפניות הספורטיביות עם הנעה אחורית ובטח שלא כפולה בגלל המשקל והמבנה המאסיבי שלו ,בכביש רטוב הרכב הזה עם כמה שיפורים קלים נמצא בגדר "מסוכן".

הניסאן לא רק יותר טובה כבסיס , המנוע שלה לא נופל מהמנוע בטויוטה ויש לו קיטים מטורפים ביפן . כמו שמוטי הבהיר ,הרכב אפילו בארה"ב נדיר עד כדי עשרות ולכן לא קל למצוא מפלצות של 1000+כ"ס ממנו במערב.

פורסם

חס וחלילה , אני בסה"כ בא להגיד ששתי המכוניות הן מכוניות מעולות , לכל אחת יש את הייתרונות והחסרונות שלה , הסקייליין בעלת השלדה וכל הדיפרנציאלים הממוחשבים שלה והנעה כפולה היא אלוהית באחיזה והתנהגות .

הסופרה ידועה בתור המנוע גדוש המומנט שלה , ראיתי סרט אפילו שביפן הכיוני שלה זה torque monster . :-)

כן היא דיי לוויתנית אבל הרעש , אוח הרעש !!!@#$@%@#

ים long time no

פורסם

אני לא יודע אם נהגת על סופרה, אבל זאת אחת המכוניות היותר מהנות לנהיגה שיש,

פוטנציאל? יש ובשפע (יותר מכל איטלקיה זה בטוח...)

אוטומט זו בעיה שולית (כפי שכבר הוכחתי בעבר).

ומוזנח, זה רק עניין של צבע וניקוי פנים.

ועדיין זה אוטו ייחודי בארץ, עם אחד המנועים היותר פוטנציאלים שיש.

בקשר לסקייליין, נכון עדיף סקייליין. אבל אין. הכי רחוק שאפשר ללכת זה לנסות לבנות אחת :)

Silvia S14 - AKA "Drift"

הדבר הכי טוב אחרי סקייליין.

והדבר שהכי קל להפוך לסקייליין.

מישהו בא מהמקום?!

פורסם
בדיוק על זה אני מדבר , מנוע זה לא הכל ברכב .

נכון -אפשר להוציא מהמנוע הזה XXXX סוסים בכמה עשרות אלפי דולרים בודדות, אבל בניגוד לניסאן הרכב הזה לא יכול להביך על מסלול את שאר היפניות הספורטיביות עם הנעה אחורית ובטח שלא כפולה בגלל המשקל והמבנה המאסיבי שלו ,בכביש רטוב הרכב הזה עם כמה שיפורים קלים נמצא בגדר "מסוכן".

הניסאן לא רק יותר טובה כבסיס , המנוע שלה לא נופל מהמנוע בטויוטה ויש לו קיטים מטורפים ביפן . כמו שמוטי הבהיר ,הרכב אפילו בארה"ב נדיר עד כדי עשרות ולכן לא קל למצוא מפלצות של 1000+כ"ס ממנו במערב.

נו באמת..........

אנשים כאן כל יום נוהגים על סופרה אה......:roll:

כניראה לא ראית את הסופרה של ג'ון ואת יכולת המסלול שלה...ושל עוד כמה סופרות בכלל לא משודרגות מי יודע מה בשילדתן,

בכביש רטוב:shock:

תגיד לי בבקשה-איזה רכב הנעה אחורית בעל מנוע מיפלצתי נחשב אצלך בטוח בכביש רטוב:roll:

לפעמים אני פשוט לא מאמין לתגובות שאני קורא.

גיא.

THEMA TURBO

פורסם

מי היה מאמין... סופרה טווין טורבו, כנראה דגם RZ, בארץ!!!

כמה חבל שהיא לא חוקית לכביש בארצנו...

מאוד מעניין אותי לדעת למה הביאו רכב כזה לארץ כשמראש אי אפשר לנהוג בו :roll:

אם היה לה הגה שמאלי ותקינה הייתי מתחיל לחסוך בשבילה....

דווקא כן אפשר לנהגו בו, הבעיה היא שצריך להוציא ולהחזיר אותו לארץ כל חצי שנה או לשלוח לחו"ל ולעשות הסבה להגה שמאלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמה שטויות אלוהים ישמרני...

הסיבה היחידה שסקיליין "נדירה" בארה"ב זה שהיא מעולם לא יובאה ביבוא סדיר עקב כך שהיא גם לא יוצרה מעולם עם הגה שמאלי ולפי תקנות ארה"ב אי אפשר לנהוג במכונית ככה אלא עם אישורים מסויימים.

בלי קשר מוטי יש בארה"ב יותר מ100 סקיליין תהייה שניה מציאותי... נראה לך שיש רק 100 בכל ארה"ב אל תצחיק אותי כל כך, אני שהייתי ב"מפגש" בארה"ב באזור וושינגטון ראיתי שתיים אחת דור ראשון ע"ע R32 ואחת דור שלישי ע"ע R34 שתיהם עם הגה ימני והרבה תוספות מעניינות...

לגבי הסופרה... כדי שאנשים יפסיקו לדבר שטויות שאין להם מושג לגביהם... בקשר לכל הבולשיט של היכולת של הסופרה והחרטה הזה... נו באמת אתה איזה חרטטן בלי מושג מהחיים שלו שנוסע על אלפא שבקושי מגרדת את ה120 תגיד שסופרה זה אוטו רע לעומת הסקיליין? לך תתווכח עם אלפי האנשים בעולם שמשפרים סופרות לרמות שהדבר אולי הכי קרוב שראית לזה היה "מהיר ועצבני"... חסל סדר בילבולי מוח... רוצה דוגמא? תוריד מהאימיול סרטים שנקראים Bestmotoring.. אולי תלמד משהו

פורסם
כמה שטויות אלוהים ישמרני...

הסיבה היחידה שסקיליין "נדירה" בארה"ב זה שהיא מעולם לא יובאה ביבוא סדיר עקב כך שהיא גם לא יוצרה מעולם עם הגה שמאלי ולפי תקנות ארה"ב אי אפשר לנהוג במכונית ככה אלא עם אישורים מסויימים.

בלי קשר מוטי יש בארה"ב יותר מ100 סקיליין תהייה שניה מציאותי... נראה לך שיש רק 100 בכל ארה"ב אל תצחיק אותי כל כך, אני שהייתי ב"מפגש" בארה"ב באזור וושינגטון ראיתי שתיים אחת דור ראשון ע"ע R32 ואחת דור שלישי ע"ע R34 שתיהם עם הגה ימני והרבה תוספות מעניינות...

לגבי הסופרה... כדי שאנשים יפסיקו לדבר שטויות שאין להם מושג לגביהם... בקשר לכל הבולשיט של היכולת של הסופרה והחרטה הזה... נו באמת אתה איזה חרטטן בלי מושג מהחיים שלו שנוסע על אלפא שבקושי מגרדת את ה120 תגיד שסופרה זה אוטו רע לעומת הסקיליין? לך תתווכח עם אלפי האנשים בעולם שמשפרים סופרות לרמות שהדבר אולי הכי קרוב שראית לזה היה "מהיר ועצבני"... חסל סדר בילבולי מוח... רוצה דוגמא? תוריד מהאימיול סרטים שנקראים Bestmotoring.. אולי תלמד משהו

לא אמרתי שהסופרה זה אוטו רע(אולי במובן החיובי הוא "רע") ,זה רכב מדהים , אבל לא עומד ביכולות שלו ברכב עם הסקיליין ואפילו לא נמצא באותה קטגוריה.

לגבי האלפא "בקושי מגרדת את ה120 "-נראה לי שאתה צריך לחזור לפינת המשחקים שלך עכשיו ילד.

פורסם

And the last car show I went to three weeks ago had about 15 Skylines, so what? it's not a common car in the US... .Give me a break alright, so you saw two of them at once, that's great but really doesn't mean too much... 5 years that I live in LA and I need only two fingers to count the Skylines that I saw just driving on a public road

I actually have an access to the actual import numbers of the Skyline, I know the guys at Motorex which is the only legal Skyline importer to the US, I can ask and let you know

?But let's just say you won - there are 200 Skylines on the road, you know what? 300 of them, Does it make it a common car

לא אמרתי שהסופרה זה אוטו רע(אולי במובן החיובי הוא "רע") ,זה רכב מדהים , אבל לא עומד ביכולות שלו ברכב עם הסקיליין ואפילו לא נמצא באותה קטגוריה.

Huh? not only that it is in the same EXACT category, last time I had a chance to be in a race that a Supra and a Skyline competed in (as well as myself in a miata), the Supra won between the two.... coming to think about it, the biggest racing series in Japan - the JGTC GT500, featured until last year the Skyline R34 GT-R and the Supra and it was a fair game between the two, sometimes the Skyline won, Sometimes the Supra won

.You obviously have seen too many movies and not enough reality checks, the Skyline is a great car but so is the Supra

.Moti

• תוכן חדש...