Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי הכוונה שלי הייתה שאם סתם במפגש כזה שהיה ראיתי שתיים קשה להאמין שיש כל כך מעט סקיליין, להגיד את האמת על הכבישים הפתוחים לא ראיתי לא סקיליין וגם לא סופרה את האמת... הרבה סיליקה אומנם אבל לא סופרה אלא רק במסלולי הדראג שהלכתי והמירוצים הלא חוקיים..

בקשר ליכולות של הסופרה כמו שמוטי אמר ואני מסכים במאה אחוז הסופרה כמעט ולא נופלת בכלום מהסקיליין אם בכלל! המאפיינים שלהם גם לא כל כך שונים כמו שאולי נדמה לך...

בקשר ל120 קמ"ש אם זה לא היה ברור לך זה היה דיי בהקצנה...אבל בגלל שביקשת כל כך יפה עכשיו אני ילך לפינת המשחקים שלי...

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:shock: - Did some research here, and man, even I was surprised

Official import number for the fourth generation 93-98 Supra to the US - total of 7000 twin turbo cars, out of them 3200 have 6 speed transmission and the rest are automatics, I couldn't get a statistic for the non-turbo Supra but they are far less common than the twin-turbo models

- Now get THIS

Skylines - ALL MODELS COMBINED (R32, R33 and R34), imported by Motorex which are the only autorized Skyline importer in the US - LESS THAN ONE HUNDRED

.Apparently my guess wasn't that bad

.Moti

פורסם

וואלה אני מודה שטעיתי למרות שזה נשמע אבסורד...

סופרות ידעתי שאמור להיות דיי הרבה הרי האוטו יובא ביבוא סדיר אין כל סיבה שלא יהיה הרבה ממנו עדיין מספרית יחסית לכמות כלי הרכב שנעים בארה"ב זה לא ממש הרבה

• תוכן חדש...