Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש להנאתי במחשב גם לצפייה בסרטים ובעיקר ליוטיוב. עד היום, הייתי עם מגבר יאמהה ישן, שעבד. היום, הוא כבר לא עובד.

אני צריך להגביר 2 רמקולים גדולים (ראשי), 2 רמקול סנטר קטנים, ועם קצת מזל בעתיד גם רמקולים אחוריים וסאב.

אין תקציב מי יודע מה. מעדיף לא להתקרב אפילו לאיזור ה-2K.

והבעייה השנייה היא, שאני לא מבין בזה כלום. אני מביט בישבנים של המגברים הנמכרים היום, ולא מבין למה יש חיבור HDMI (או 4) למגבר, ואיפה אני דוחף לו בננות של רמקולים. או מלפף חוטים של רמקולים. או איך באים דבורים לעולם. מיואש... אודה לעזרתכם בהמלצה ועצה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האם רכישה מאמזון באה בחשבון?

אם כן יש לך את הYamaha RX-V379 מגרמניה, במחיר סבבה (קצת יותר מחצי מהמחיר של זאפ עד הבית)

כמובן שהוא פשוט ובעל יכולות בסיסיות למדיי.

פורסם

לא ממש. לצערי, רק תשלומים, ולא תשלום אחד גם אם הוא רק חצי מחיר.

פורסם

ממליץ לך למתוח טיפה את התקציב אפנק אותך ב Pioneer דגם חדש שישמש אותך שנים קדימה כולל כל מפענחי הסאונד החדשים.

2560 עד פתח הבית, בארץ הגנבים המכשיר עולה 5000 זוזים.

בכל מקרה אפשר לחלק את ההזמנה לתשלומים מול חברת האשראי.

פורסם (נערך)

Rx-v3** מתאים מקסימום לרמקולים מדפים

המשומש Rx-a710 זה כבר משהו אחר.

זה הדגם ההתחלתי בסדרה הגבוהה של ימהה (אדוונטג) עם הגברה שתספיק לך רק צריך לקחת בחשבון שזה דגם ישן שיוצר עד 2012 שאין לו חיבור לאפליקציה של ימהה ואייר-פליי (שזה פיצר אדיר) ולא בטוח שביד2 יתנו לו לשלם בתשלומים.

Rx-v479 זה המינימום לדעתי

אולי תוכל למצא 477 בזול יותר שזה הדגם היוצא.

ואם פניך מועדות לאמזון אז תחפש rx-a740 זה המקביל (אולי גם טוב יותר) של ימהה לפיוניר שהוצע למעלה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

כמובן שהAVENTAGE עדיף זוהי סדרת העילית.

אבל הוא ביקש להישאר עם עודף מ2K, אבל המגבר הזה עובד במתח 120V ומגיע עם שנאי נפרד ל220 שיש לקחת בחשבון.

גם ה479 בול 2K אבל לא בטוח שהוא שווה את ה300+ ש"ח תוספת מול ה379 לאור השימושים הפשוטים שהוגדרו כאן.

ביד שנייה יש גם את הPIONEER VSX 920 בחצי מהתקציב שגם הוא סבבה ואפשר לבדוק:

http://www.hometheater.co.il/vt236132.html

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כמובן שהAVENTAGE עדיף זוהי סדרת העילית.

אבל הוא ביקש להישאר עם עודף מ2K, אבל המגבר הזה עובד במתח 120V ומגיע עם שנאי נפרד ל220 שיש לקחת בחשבון.

לגבי שנאי - רשום שמגיע איתו, לגבי המחיר- שימו לב שההודעה בת יותר מחצי שנה ועדיין מוקפצת, אני בטוח שהוא גם ירד מתחת ל2K

(הבהרה - אין לי שום קשר למוכר, אפילו לא מקרי :p)

פורסם

עדכון.

ברוך מחייה מתים.

קריאה בעלון למשתמש שמצאתי בזמנו באינטרמת הביאה לי מחשבה לגבי פתרון אפשרי לבעייה.

זה עבד.

המגבר עובד, יום הדין נדחה.

חזל"ש.

תודה לכל מי שהגיב!

פורסם
מה הכוונה?

שהוא אמר שיש לו 2 רמקולים קדמיים גדולים.

לרוב רמקולים אלו מרובי אלמנטים ומכילים יחידת באס חזקה יחסית וכל זה מצריך הגברה יותר סבירה מהרסיבר שהוא הכי קטן בסדרה של הrx-v.

רמקולים מדפיים יכילו לרוב 2 אלמנטים שהם מידבאס וטויטר ויצריכו הגברה פחותה מרצפתיים.

בכל מקרה בלי הינתן דגמים מדוייקים - כל מקרה לגופו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...