Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת החודש כשהייתי בפקק, רכב שהיה מאחורי ניסה לעבור לנתיב השמאלי ושפשף לי את הרכב.

הבחור אמר שהוא מפעיל ביטוח. דברתי עם החברה ( 9 מיליון) הם אמרו לי להפגש עם שמאי לטפל במוסך מטעמם.

שמאי כבר רשם דו"ח למוסך. אבל המוסך כל הזמן מסרב לקבל את הרכב בטענה שיש לחץ.

אני חייב לטפל במוסך הזה ספציפית? ולמה אי אפשר לטפל במוסך שהוא לא הסדר. הרי גם ככה אני תובע את הביטוח שלו ולא את שלי.

פורסם

צלצל לחברה תודיע להם כי אתה הולך לשמאי שלך ולמוסך שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה מחויב לעצמך, לא לפוגע ולא לביטוח שלו.

לכן קבל את עצתו של ישה.

בנוסף - ממליץ לך לפנות לסוכן הביטוח המבטח את רכבך ותן לו להתנהל מול הפוגע והביטוח שלו. זה מקצועו ויש לו ניסיון רב משלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מבוטח ב9 מיליון. חברה ללא סוכן ביטוח. שם הנחו אותי לטפל אך ורק במוסכי ההסדר שלהם.

הם טענו שאח"כ הם יתבעו את בחברת ביטוח של הפוגע בגין הנזק.

השתמשתי השמאי שלהם כבר.

יש אפשרות להשתמש בדו"ח שמאי ולתבוע את הביטוח של הנהג הפוגע בגין הנזק ושכר טרחת שמאי?

פורסם (נערך)

אתה לא חייב לתקן במוסך הסדר של חברת הביטוח. זה יותר נוח (וכנראה יותר זול לחברה). כיון שממילא אתה תובע את הפוגע זה לא צריך להפריע לך.

אתה צריך לקבל מהחברה הדרכה כיצד לפעול. לפני הרבה מאד שנים היה לי סיפור דומה כאשר הייתי מבוטח בביטוח הישיר (המותג המקורי של IDI), באותו מקרה הפעלתי את הפוליסה שלי ותיקנתי במוסך הסדר שעשה עבודה ירודה ביותר, הביטוח הצליח בסופו של דבר להוציא מהפוגע את ההשתתפות העצמית שלי אחרי התכתבות שנמשכה כשנה ועל סף הגשת תביעה קטנה.

בקו התחתון - זה היתרון של שוקה. אתה מתקשר אליו והוא מטפל בתביעה, יש לך איש קשר קבוע ואם הוא\היא מקצועיים התוצאות יהיו טובות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דברתי היום עם הביטוח בטלפון, יצאתי עם תחושה די רעה. נראה כאילו הם בכח מנסים להפעיל ביטוח למרות שאמרתי להם כמה פעמים שאני מוכן רק לתבוע את הנהג הפוגע. ולא לערב את הביטוח.

הם אמרו לי שאני צריך לשלם השתתפות עצמית הגבוהה מהנזק הנגרם.

בכל מקרה יש אפשרות לטענתם לתבוע את הביטוח של הנהג הפוגע על הנזק ולא לתקן במוסך הסדר.

פורסם

נראה שעשית את כל הטעויות האפשריות. אתה יודע מי הפוגע? יש לך את הפרטים שלו? הוא מודה באשמה? יש לך את פרטי הביטוח שלו? אם אתה לא רוצה להפעיל את הביטוח שלך אתה צריך לשלם למוסך את כל עלות התיקון בהמחאות דחויות, ולהגיש תביעה לביטוח של הפוגע, לא שלך.

• תוכן חדש...