Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משלמים דו"ח חניה מהולנד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני קיבלתי דוח חניה בעבר בהולנד (איך אני אמור לדעת שאסור להחנות אם השלט בהולנדית?).

פיתי לשגרירות הולנד שהפנו אותי לרשות הרלוונטית שנתנו לי כמה אופציות לתשלום בינהם העברה בנקאית או שליחת מזומן במעטפה.

בחרתי לשלוח מזומן (בעיקר כי העמלה על העברה היתה כמעט בגובה הקנס), לאחר כמה שבועות קיבלתי הודעה שהקנס שולם והכל מסודר.

פורסם

אני מעריך שכן.

יש לי חברים שגרים בגרמניה. במקרה כשמכר שלי קיבל דו"ח באיחוד, ביקשתי מהם להעביר כסף (היה חינם), ושילמתי להם בפייפאל.

לא מכיר את התנאים בבלגיה, אבל אני מעריך שיכול לעבוד בצורה דומה. חשוב רק לציין בהערות את מספר הדו"ח ולשמור את אישור התשלום על כל צרה שלא תבוא.

פורסם

~

יש לכם מספר IBAN וקוד BIC, ואני מניח שלחברה שלך יש חשבון בנק, אז... מה הבעיה בדיוק? :roll:

הולכים באינטרנט להעברה בנקאית --> העברת זה"ב (זה IBAN בעברית) ויאללה הפועל.

אם זה יעזור, אני יכול לשלם בשמכם מאנגליה ותעבירו לי את הכסף לחשבון בארץ.

פורסם (נערך)

מתברר שכנראה העיר המתקדמת הזו (מושבן של פיליפס ודאף) מקבלת תשלומים בהעברת זה"ב בלבד ולא דרך המרשתת. יעלה לך עמלה כלשהי.

ההוראות כאן

יש בדף גם מספר טלפון (מימין) - התקשר לשם (עם המסמכים וכרטיס האשראי בידך), כמעט מובטח שיענה לך פקיד דובר אנגלית שוטפת, ואולי יהיו מוכנים לקבל את התשלום טלפונית, כמו שמקובל בהרה מוסדות באערץ.

היתרון של העברת זה"ב הוא בכך שיש לך הוכחה מוצקה לתשלום - הרעיון של משלוח מזומן נראה לי בעייתי למרות שהולנדים ישרים מאד באופן בסיסי, הוא עלול להעלם בדרך, ובינינו, גם למשלוח בדואר רשום או עם חברת שליחויות יש עלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לנו היה את הבעיה הזו, חפרתי וחפרתי, שלחתי מיילים, קיבלתי תשובה באנגלית קלוקלת בלי פתרון מעשי.

בסוף בת של חברים של ההורים הגיעה לביקור מהולנד ונתנו לה לשלם מהחשבון שלה והחזירו לה כסף כאן.

פורסם

קנה בבנק שיק בנקאי ביורו על הסכום הזה, ושלח בדואר רשום. צרף צילום של הדו"ח למעטפה.

או השווה את העלות של זה להעברה בנקאית. בהודעת ההעברה דאג שמספר הרכב והמספר "הקצר" של הדו"ח עצמו יצויינו בטופס ההעברה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
~

הולכים באינטרנט להעברה בנקאית --> העברת זה"ב (זה IBAN בעברית) ויאללה הפועל.

מניסיוני, לצורך העברת זה"ב, יש להתייצב בבנק באופן אישי.

• תוכן חדש...